dreambeads-online.nl- Logo - Beoordelingen

dreambeads-online.nl

537 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.287 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Mijn bestelling kwam snel binnen en het assortiment is ruim. Helaas lukte het me niet om na een (zelfgemaakt) foutje in mijn bestelling contact te krijgen met de support van Dreambeads online. Ik heb meerdere e-mails gestuurd, maar nooit meer ergens reactie op gehad. Erg jammer, want in deze tijd met een overvloed aan webshops is goede service en een persoonlijke aanpak erg belangrijk om mij als klant terug te laten komen.

21 nov 2023
My package was supposed to be delivered on Friday but it wasn’t. Delivery was postponed to Monday. Nothing. Today is Tuesday, no delivery or update on my delivery. Looking forward to finally get my package, hopefully before my baby is born so I can still create little gifts for family as planned :(

Beoordelingen voor dreambeads-online.nl

Resetten
3 nov 2023
21 nov 2023

delivery issues

23 nov 2023
Thank you for your review. We regret that your order has been delayed by several days and we sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. Unfortunately we have no influence on the way the shipping companies work. We can confirm however that your order was handed over to DPD on November 15th, 2023 at 4:19 p.m. The tracking information indicates that your order is out for delivery today. Please enjoy your order. Best regards Dreambeads Online
18 dec 2023
Ik heb kort na elkaar 2 bestellingen geplaatst. Hiervoor werd 1 pakketje opgestuurd wat ik uiteraard helemaal oké vind ipv duurzaamheid, maar ik heb wel 2x verzendingskosten betaald.
22 dec 2023
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Bij het combineren van bestellingen worden de teveel betaalde verzendkosten altijd gerestitueerd. Helaas is dit in uw geval over het hoofd gezien, waarvoor onze excuses. Wij hebben u inmiddels de verzendkosten terugbetaald. Met vriendelijke groeten Dreambeads Online
8 jan 2024
Mijn bestelling heb ik niet ontvangen. Dit us niet jullie schuld maar die van DPD.
12 jan 2024
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Er is een onderzoek gestart door DPD naar uw zending. Wij vragen u vriendelijk om op onze e-mails te reageren. Met vriendelijke groeten Dreambeads Online
14 jun 2024
Ik kreeg mijn pakket nooit aan en kan mijn bestelling niet annuleren.
19 jun 2024
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling is helaas net bij ons terug gekomen. Voor een oplossing na uw tevredenheid zullen wij contact met uw opnemen via de mail. Met vriendelijk groet Dreambeads Online
12 feb 2024
Wel 11.25 euro overgemaakt maar geen kralen. Bestelnummer #1000273061
16 feb 2024
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en een oplossing na uw tevredenheid gevonden. Met vriendelijke groeten Dreambeads Online
26 dec 2023
Ik heb mijn bestelling niet gekregen!
28 mei 2024
blijven je emails sturen.
19 jun 2024
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. U kunt zich op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief, hetzij door het klikken op 'uitschrijven' onderaan de newsletter of ons per e-mail te contacteren. Met vriendelijke groet Dreambeads Online
26 mei 2024