18 dec 2023
Mijn bestelling kwam snel binnen en het assortiment is ruim. Helaas lukte het me niet om na een (zelfgemaakt) foutje in mijn bestelling contact te krijgen met de support van Dreambeads online. Ik heb meerdere e-mails gestuurd, maar nooit meer ergens reactie op gehad. Erg jammer, want in deze tijd met een overvloed aan webshops is goede service en een persoonlijke aanpak erg belangrijk om mij als klant terug te laten komen.
My package was supposed to be delivered on Friday but it wasn’t. Delivery was postponed to Monday. Nothing. Today is Tuesday, no delivery or update on my delivery. Looking forward to finally get my package, hopefully before my baby is born so I can still create little gifts for family as planned :(
Kwaliteit van metalen onderdelen is niet goed, bvb de nietstiften en gesloten ringetjes zien er grijs, mat, verkleurd uit, idem de gouden gesloten ringetjes; maken een goedkope indruk
Antwoord van dreambeads-online.nl
10 nov 2023
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. De nietstiften en gesloten ringen van uw bestelling hebben de kleur 'antiek zilver'. Deze zilveren kleur heeft een donkergrijze patina en passt heel goed bij alle sieraden producten van 'stainless steel'. Dat betekend niet dat het een gebrek is aan kwaliteit meer een kleurstelling die beter aansluit bij onze RVS producten. Met vriendelijke groeten Dreambeads Online