office-interior.com/nl

616 reviews in totaal   494 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de vakkundige en vaak gratis inbegrepen montage, en de kwaliteit van de bureaus en stoelen. Ook de service, klantgerichtheid, snelle oplossingen bij problemen en de vriendelijkheid van medewerkers, monteurs en klantenservice worden veelvuldig geprezen. De communicatie en bereikbaarheid worden eveneens als positief ervaren. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of onduidelijkheid over levertijden, en er wordt regelmatig melding gemaakt van gebrekkige of onduidelijke informatie rond de levering. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over beschadigingen of kleine onvolkomenheden aan de producten.

Reviewsoffice-interior.com/nl

I had a great experience from selecting the desk to the delivery. Highly recommend! Super high quality and great service! Thank you!

Goede service en snelle levering

De stoel die geleverd was daarvan werkte het mechanisme om in hoogte te verstellen niet. Stoel werd de volgende dag al omgewisseld.
Alleen de communicatie kan verbeterd worden. Ik kreeg een dag van tevoren 2 mails met tijden waarop ik de bezorger met mijn product kon verwachten, uiteindelijk zou het rond 9uur 's ochtends zijn. Dag van levering was nadat 1,5uur al was verstreken, het product nog niet geleverd zoals van tevoren aangegeven. Ik heb er zelf achteraan moeten bellen en toen bleek het nog eens 1,5uur te duren. Om 12:15uur was de bezorger op locatie.

Erg goede service, mooi bureau

Erg goede service, het bureau werd keurig bezorgd en was in een mum van tijd gemonteerd. Het enige puntje is dat het fijn zou zijn als er de dag ervoor of ‘’s ochtends een berichtje komt binnen welk tijdsbestek het bureau geleverd wordt.
Super mooi bureau, goede communicatie. Levering en montage helemaal top. Het enige is dat met levering misschien een korter tijdspad kan hebben of telefoontje als monteur er bijna is.

Netjes en degelijk slingerbureau

Slingerbureau werd afgeleverd zonder de bestelde wieltjes, deze zijn alsnog snel bezorgd en tegelijk het hele bureau gemonteerd in 15 minuten! Netjes en degelijk bureau, geheel zonder schade/ krassen.
Goed geholpen. Geen probleem maken dat het op de eerste verdieping moest zijn. Snel afgehandeld.

Mooi zit-sta bureau

Ik ben erg blij met mijn zit-sta bureau. En de gratis montage is super fijn! Klantenservice antwoordt heel snel en geeft antwoord op al je vragen. Ook word je op de hoogte gehouden van de levering. Aanrader!
Goede en behulpzame communicatie. Helaas was het blad beschadigd, maar dit komen ze netjes omruilen.

Beste kantoormeubelshop van NL

Ik plaatste mijn bestelling tijdens kerst. Hij werd direct erna verwerkt en, na een verzoek van mijn kant om de bestelling eerder te leveren, zelfs al na 2 werkdagen geleverd en gemonteerd! Gratis. Ik ga nooit meer naar de Zweedse winkel voor mijn kantoormeubels!

Prima bedrijf

Bestelling afhandeling, levering en producten zijn prima. Beetje vreemde manier van factureren. Tweede gewijzigde aanvullende factuur met zelfde factuur nummer als de eerste terwijl die al betaald was.

Tevreden maar kan beter

Mooi bureau en het werd ook nog eens geïnstalleerd door een hele aardige jongeman. Alleen was het blad aan de zijkant wat beschadigd maar dat werd door de backoffice afgedaan als lijmresten. Dat is dan weer jammer. Anders 5 sterren
Mooi degelijk bureau. Super geïnstalleerd, ik kon gelijk weer aan de slag!
Prachtige bureaus, en vooral fijn dat ze snel werden geleverd, gemonteerd. Ik kon meteen aan het werk :-)
Overzichtelijke website, prima telefonische ondersteuning, duidelijke communicatie na bestelling en afspraak voor levering die perfect volgens planning verliep. Bravo..
Goed advies en snelle bezorging (gemonteerd en ready to go)
klantgerichte aanpak, snelle levering. Plaatsing verliep perfect. Zeer tevreden klant
Altijd goede en snelle service. Heel blij met de manier waarop meegedacht wordt.
De stoel zoals een stoel moet zijn, een stoel.
Erg goede bureaustoel. Levering > doos was flink beschadigd. Maakte me zorgen of de bureaustoel ook beschadigd ws. Gelukkig niet het geval. Ik heb wel foto's van de verpakking gemaakt.