Artihove
Beoordelingen:

706 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.072 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jul 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Artihove voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie beeldjes, mooi verpakt ook, helder proces en bezorging liep soepel. We bestellen vaker bij jullie en er is veel keus, maar het zou mooi zijn als er nog meer beeldjes zouden zijn die ook het type mens dat iemand was uitbeeld. Bijvoorbeeld " de inspirator" "de verbinder" "de strateeg" etc. Daarnaast zou het top zijn als je, wanneer je plaatjes personaliseert, je aan het eind altijd de optie hebt om een laatste check te doen op wat er geschreven staat. Net zoals bijvoorbeeld bij Greetz. Vond het heel spannend om te betalen zonder laatste check. Zeker omdat het om 2 beeldjes ging. Wij bestellen volgende keer ongetwijfeld weer bij jullie. Hartelijk groet, Anja

de meest kritische beoordeling

19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas is de ervaring met deze bestelling niet zo goed als met voorgaande. Ik heb nog niets vernomen namelijk. Wil de bestelling afhalen in Bergschenhoek en graag alvast betaling, zodat collega het beeldje zo mee kan nemen. Op mijn vraag of de bestelling al klaar ligt en de factuur beschikbaar is, heb ik tot nu toe nog geen antwoord. Heb donderdagochtend om 08:30u gemaild en het is nu maandagochtend...... heb in de mail aangegeven dat ik het vandaag nodig heb, helaas staan wij nu met lege handen tijdens het afscheid van onze collega. Heel jammer, hoop dat het snel is opgelost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Artihove

Filter
 Sorteren  
Relevantie
YS
yvonne s.
ridderkerk
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
precies op tijd exact wat ik verwachtte van het kunst objectje
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Besteld, en gelijk de volgende dag in huis. Super geregeld!
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi geschenk, snel geleverd en mooi voorzien van tekst.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering die goed verpakt was en goed uitgevoerd
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van een mooi cadeau voor een trouwerij.
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke website, vlotte service, mooi beeldje
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het ging snel én het was perfect. Zeer tevreden!
Beoordeling melden
LD
Lammy d.
STEENBERGEN NB
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service. Snelle levering en goed verpakt.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld en de levering was ook heel snel
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
het beeld " helpende handen " is prachtig.
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige en snelle levering. Prima service.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed en snel geleverd in een mooie doos
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
was lastig bestelling per mail te maken
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie product. Fantastisch service.
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, fijne communicatie
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, bezorgen prima.
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed contact, snelle levering,
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Ruime keuze.
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid en communicatie
Beoordeling melden