Artihove
Beoordelingen:

706 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.072 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jul 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Artihove voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie beeldjes, mooi verpakt ook, helder proces en bezorging liep soepel. We bestellen vaker bij jullie en er is veel keus, maar het zou mooi zijn als er nog meer beeldjes zouden zijn die ook het type mens dat iemand was uitbeeld. Bijvoorbeeld " de inspirator" "de verbinder" "de strateeg" etc. Daarnaast zou het top zijn als je, wanneer je plaatjes personaliseert, je aan het eind altijd de optie hebt om een laatste check te doen op wat er geschreven staat. Net zoals bijvoorbeeld bij Greetz. Vond het heel spannend om te betalen zonder laatste check. Zeker omdat het om 2 beeldjes ging. Wij bestellen volgende keer ongetwijfeld weer bij jullie. Hartelijk groet, Anja

de meest kritische beoordeling

19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas is de ervaring met deze bestelling niet zo goed als met voorgaande. Ik heb nog niets vernomen namelijk. Wil de bestelling afhalen in Bergschenhoek en graag alvast betaling, zodat collega het beeldje zo mee kan nemen. Op mijn vraag of de bestelling al klaar ligt en de factuur beschikbaar is, heb ik tot nu toe nog geen antwoord. Heb donderdagochtend om 08:30u gemaild en het is nu maandagochtend...... heb in de mail aangegeven dat ik het vandaag nodig heb, helaas staan wij nu met lege handen tijdens het afscheid van onze collega. Heel jammer, hoop dat het snel is opgelost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Artihove

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een mooi beeldje besteld. Het leek erop dat het beeldje niet op tijd geleverd zou worden door dhl. Hierop gebeld met artihove en zij hebben meteen een nieuw beeldje verstuurd met andere bezorger. Ging achteraf allemaal goed maar het meedenken en vertrouwen van artihove...meer dan oerfect
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gebruiksvriendelijke website, zeer fijn behulpzaam telefoongesprek, klantvriendelijk, snelle levering. Tip; wij hadden een persoonlijke boodschap op het beeldje alleen deze zat scheef
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Het is een gastvrij welkom met koffie…r

Het is een gastvrij welkom met koffie en appelgebak. De vrijheid van het rondkijken en de schitterende verpakking van het kado!! Een heerlijke sfeer met heel veel kado suggesties.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de toezegging van de snelle levering. de bezorging door DHL was echter 3 dagen later. gelukkig hadden we nog een paar dagen respijt om ons trouwcadeau te overhandigen
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie van klantenservice, goed opgepakt toen er transportschade aan het bestelde beeldje was ontstaan. Alles naar wens opgelost
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon prima volgens ‘belofte’. Levering volgens toezegging. Ziet er keurig verzorgd uit! Ook doosje, boekje en tekstkaartje.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb plaatjes besteld voor op de sokkel van een Artihove beeldje. Super snelle afhandeling en goede service. Dik tevreden.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele mooie collectie, te bezichtigen in prachtig pand en beeldentuin.Zeer vriendelijk, goed advies en snelle levering.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne service. Goed en snel geholpen bij vragen over een internet bestelling. Heel persoonlijk en vriendelijk!
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er valt niets beter te doen, enorme hartelijke ontvangst, complimenten aan de dame in het atelier
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtig beeld in mooie geschenkverpakking!

Prachtige beelden voor speciale gelegenheden! Vlotte verzending en in mooie geschenkverpakking.
Beoordeling melden
GV
George Arthur V.
Leidschendam
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het beeldje is mooi ontworpen door de kunstenaar en ik ben er erg blij mee.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking heel netjes en snel verzonden. Alsnog bedankt. !
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het beeldje zag er goed uit en de bestelling was op tijd.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit Zeer goede persoonlijke service!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi assortiment aan producten, snelle levering
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte service en een prachtig berldjr

Perfecte service en een prachtig beeldje
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime assortiment en spoedige verzending
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi beeldje voor een redelijke prijs
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ruime sortering en snelle levering!
Beoordeling melden