Artihove

10.491 reviews in totaal   1.214 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service van Artihove. De producten worden omschreven als prachtig, van hoge kwaliteit en vaak nog mooier dan verwacht. Ook de zorgvuldige en cadeauwaardige verpakking wordt gewaardeerd, wat het geven extra speciaal maakt. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren. Daarnaast waarderen klanten de mogelijkheden tot personalisatie zoals gravures en eigen tekst, die het cadeau extra bijzonder maken. Enkele klanten benoemen kleine vertragingen of onduidelijkheid bij de levering. Daarnaast geven sommigen aan dat er kleine verbeterpunten zijn voor de website.

ReviewsArtihove

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en product zoals omschreven. Verbeterpuntje zou zijn dat bij de bevestiging van de bestelling meteen wordt vermeld dat de factuur ca. 1 week later wordt verstuurd. Omdat ik via Ideal/Wero had betaald en geen factuur ontving (en deze ook niet bij de bestelling zat) heb ik hierover gebeld en werd mij verteld dat de factuur altijd pas na ca. 1 week wordt verstuurd.

Een dikke merci

Wat heel bijzonder en adequaat was de hulp die ik mocht ontvangen bij de bestelling. Ik kon mijn cadeaubonnen inleveren. Echter deze werden niet weggehaald van het totaal bedrag. Een mailtje naar Artihove met een snelle reactie en ik werd geholpen. Alles klasse geregeld. Compliment voor jullie sales- afdeling.

Top service!

Ik bestelde een beeldje bij Artihove en kon een afleverdatum selecteren. Tot mijn verbazing kreeg ik de dag ervoor een melding van de koerierdienst dat het pakje afgeleverd was, terwijl ik niets ontvangen had. Omdat ik het beeldje dringend nodig had (geschenk) mailde ik Artihove een beetje in paniek. Ik kreeg snel antwoord, met de melding dat ze direct een nieuw beeldje gingen opsturen. De volgende dag stond een andere koerier (Expresslevering) aan mijn deur, met 2 pakjes... Blijkbaar had een collega de mail al verstuurd voordat het pakje effectief geleverd was en was niet rond geraakt, blijkbaar gebeurt dit meer. Opnieuw een mail naar Artihove, met de vraag wat gedaan met het 2de pakje. Er kwam terug snel antwoord: ik mocht het houden! Een heel fijne verrassing, meer dan correct en supervlotte klantenservice :-)

Prachtige collectie in een geweldige omgeving.

Ik ben een groot liefhebber van het werk van Corry Ammerlaan. Na het overlijden van mijn schoonvader heb ik voor mijn vrouw een prachtig beeld gekocht. In de sokkel moest nog een uitsparing gemaakt worden, zodat het beeld als urn kan dienen. Dit is met spoed uitgevoerd, zodat ik het beeldje op tijd had voor de verjaardag van mijn vrouw. Fantastische service, zeer gewaardeerd! En het beeld valt ontzettend in de smaak bij mijn vrouw. Een ontroerend schot in de roos!
Tja ik koos natuurlijk het product op hoe het er uit ziet en wat de intentie van het beeldje of zijn maker bedoeld te zijn. Dat bleek goed te passen bij de ontvanger en vaak een aansporing te zijn. Dus probeer ik dat keer op keer en het werkt heel goed. En dat is dus fijn ja.

Prachtig kunstwerkje "Applaus voor uw prestatie".

Prachtig kunstwerkje als cadeau voor 45 jarig jubileum van onze dirigent. Door Artihove meegedacht over verandering van de kleurstelling (van 3 kleuren gewijzigd in brons). Deze wijziging werd uitgevoerd zonder meerprijs te berekenen. Het plaatje op de sokkel bevatte helaas een foutje. Door Artihove werd binnen 1 dag een nieuw plaatje (met de juiste tekst) met bevestigingsmateriaal en instructie toegezonden. Klasse!

Heel tevreden over het product, de bestelwijze en de levering.

De bestelling via de site gaat heel gemakkelijk. Keurig op tijd geleverd. Het beeldje is echt super mooi en zo mooi en goed verpakt. Er zit ook een heel mooi kaartje van de kunstenaar bij. Ik ben echt heel tevreden en ik hoop dat het bruidspaar er blij mee is. Geen foto’s toegevoegd omdat ik het cadeau nog niet gegeven heb en hun namen staan erop.
Het assortiment waaruit je kunt kiezen is behoorlijk veel. Ook kun je aangeven wat je nog meer zou wensen. Wellicht zou op website van Artihove (meer) kunnen promoten dat je kunstenaars kunt aandragen.
in april en mei 2026 een bronzen beeldje "Bedankt" besteld. Beeldjes zijn gewoon mooi en vallen zeer in de smaak bij de ontvanger. Online bestellen gaat gemakkelijk en de levering is conform afspraak. Zeker een aanrader !!
Leuke site, mooie kunstwerken en voor ons heeft het bestelde product enorme waarde gekregen. De levertijden zijn goed en de verpakking waarin deze kunstwerken verstuurd worden zijn echt een cadeautje om te openen.
Zeer mooi beeld ontvangen (chapeau beeld). We hadden dit besteld omdat mijn vader 24-4 jl een koninklijke onderscheiding heeft gekregen. Levering was erg snel en de gravering precies zoals we wilden. We zijn erg tevreden!
de bezorgdatum ston d in de bevestiging maar zonder track en trace. bij navraag ontving ik alsnog een track en trace maar uiteindelijk werd het pakket een dag later en dan nog zeker 5 uur later afgeleverd dan in het bericht vermeld.
Kunstwerk was keurig verpakt in een doos met een mooie kaart erbij. Goed verpakt in extra doos. Kunstwerk is een cadeau en ziet er schitterend uit.
Goede service en prachtige producten! Er werd snel en netjes gereageerd op de vragen die ik vooraf had! Super blij met het eindresultaat, en de ontvangers ook!

Snelle levering, maar factuur erg laat.

Snelle levering. Website kan iets gebruikersvriendelijker. Maar verder fijne afhandeling. Het enige wat echt niet handig is, is dat de factuur pas na levering een keer wordt opgestuurd. De factuur hoort bij de betaling. Stuur die meteen mee met de eerste bevestiging. Nu heb ik een niet te verantwoorden betaling en moet ik die corrigeren als de factuur binnenkomt. Heel lastig!
Een mooi beeldje gekocht voor een jubileum. In het echt was het beeldje nog mooier dan op de webshop. Verpakt in een prachtige doos met een mooie kaart erbij
Het cadeau viel in goede aarde. Het zag er fantastisch uit maar ook de verpakking maakte het heel speciaal. Het was een mooi cadeau om weg te geven.

Leveringsprobleem bij de koerierdienst

Er was een onverwacht probleem bij het koeriersdienst. Ik heb gemaild naar Artihove en heb in een mum van tijd een antwoord ontvangen. Na het weekend kon ik dan toch mijn pakje in ontvangst nemen. Bedankt voor de uitstekende service. Heel tevreden, ook over mijn product. Het is prachtig
Ondanks dat beeldje niet meer op de site stond. KJ. Ik hem wel bestellen. We hadden als meisje en nu de Jongen erbij gekocht

"Betrokkenheid"

Ik vind de bestelling precies overeenkomen met het doel van van het Presentje dat ik wil geven "Betrokkenheid", en nu maar hopen dat aan wie ik het wil geven dat ook zo voelt! Bedankt voor de goede Service, Frans Vlasblom