ArtihoveReviews

: 6.607Uitstekend

4,71

Keurmerk
Niet gecertificeerd

Keurmerk
Niet gecertificeerd


Niet gecertificeerd
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
 Bij Artihove kun je momenteel niet van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruikmaken

Niet gecertificeerd
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
 Bij Artihove kun je momenteel niet van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruikmaken

Beoordelingen voor Artihove

1.226 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.607 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 apr. 2022
Ik was op zoek naar een aardige attentie voor een aantal vrienden. In het verleden heb ik goede ervaringen met Artihove gehad, daarom heb ik de website van Artihove opgezocht. Ik zag veel bekende producten van Corrie Ammerlaan. Naast de sculpturen was ook een aantal nieuwe dingen, zoals de glazen schaal met tulpen. Helaas was die te groot om mee te nemen naar onze vrienden in Washington. De sapkan was een goed alternatief. Een verrassend product voor een nog verrassender prijs! De ontvangers waren ingenomen met hun geschenk.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 apr. 2022
Vooraf gebeld over de bezorgwijze en levertijd. Dit bleek snel te zijn. Bij mijn bestelling bleek 2e Paasdag op de site een aflevertijd te zijn. Dit heb ik maar niet aangekruist ,maar een dag later. Die dag heb ik voorzichtshalve nog gebeld of de levering door zou gaan of ik het anders per expresse zou kunnen doen. Mijn bestelling zou die dag weg gaan. Voor de duidelijkheid ik had het geschenk donderdag nodig ,anders stond ik met lege handen namens veel mensen. Ik zou een track en trace krijgen die dag. Niets gehad. De dag erop weer gebeld, het beeldje stond er nog en het zou per expresse bij DHL aangeboden worden zodat ik het voor 11 uur op de benodigde dag zou hebben. Om 12 uur is het die dag geleverd. Ik vind het slecht dat vanuit Artihove geen kontakt is opgenomen dat er vertraging is. Over het produkt zelf ben ik overigens zeer tevreden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Artihove

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Wij zijn erg vriendelijk ontvangen en werden verrast met een kopje koffie na een autorit uit Brabant. Komen al jaren bij jullie voor een speciaal cadeautje, toen woonde wij nog in Bergschenhoek. Zoals altijd zijn we ook nu goed geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Wat mij het meeste opviel, is dat de beeldjes van Artihove mooier waren dan verwacht. Ik, als gever, was hier erg blij mee!!! Tevens was de verwerking en de verpakking van de aankoop perfect!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
Snelle bezorging en telefonisch heel toegankelijk. We hadden een item eerder nodig dan op de planning stond en het is allemaal heel goed geregeld. Item was nog mooier dan op het plaatje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Snelle reacties op mijn e-mails. Duidelijke site. Snelle goed verzorgde levering. Product ziet er prachtig uit....ik raad dit bedrijf zeker aan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Via de post kwam het bestelde beeldje aan. Jammer genoeg was de sokkel vh beeldje los. Binnen een dag had ik een nieuw beeldje. Helemaal top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Tijdige levering van een fraai kunstwerk dat bij de ontvanger in zeer goede aarde is gevallen. Een verbeterpunt kan ik dan ook niet bedenken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
De mij inmiddels bekende kwaliteit heeft zich wederom bewezen in: De grote gouden stap met een tikkeltje humor, wat uitleg overbodig maakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
snelle aflevering , goede communicatie vanaf plaatsing order tot aan aflevering, en een mooi ingepakt pakketje. Het is een prima handling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
prachtig beeldje, mooi kaartje met uitleg van de kunstenares, snelle levering, goed verpakt. En dat alles voor een hele mooie prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Precies en op tijd geleverd. Beeldje was goed verpakt in luxe doos. Alles wat je mag verwachten van een professioneel bedrijf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Ik heb een bronzen beeldje besteld voor een 25 jarig huwelijksfeest en deze voldeed exact aan de verwachting! Echt supermooi!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goede bereikbaarheid telefonisch. Vriendelijke en behulpzame dame gesproken. Levering accuraat. Mooie geschenkverpakking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Wij hebben ervaren dat klant koning is bij Artihove . Meedenken, meeleven en alles in een goede harmonie afgehandeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Mijn zoon en schoondochter zijn blij verrast met dit geschenk met Ik heb de naam van hun dochter erin gehangen .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Snelle levering, mooie, stevige verpakking, een prachtig beeldje met uitleg waar het beeldje voor staat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022 
Snel! Mooie spullen, voor iedere beurs. En gaat er een keer iets mis? Vervelend, maar prima aftersales!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Prachtig beeld, mooie afwerking. Duidelijke communicatie via de mail over verloop van aflevering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Pachtige productenen foto's zijn waarheidsgetrouw. netje levering en keurig op de afgesproken dag
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Bronzen sculptuur ziet er precies zo uit als verwacht. Snelle levering, superrr verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Snelle levering. Goed verpakt tegen beschadigingen tijden de verzending. Heel tevreden.
Beoordeling melden