Artihove
Beoordelingen:

765 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.965 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jul 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Artihove voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie beeldjes, mooi verpakt ook, helder proces en bezorging liep soepel. We bestellen vaker bij jullie en er is veel keus, maar het zou mooi zijn als er nog meer beeldjes zouden zijn die ook het type mens dat iemand was uitbeeld. Bijvoorbeeld " de inspirator" "de verbinder" "de strateeg" etc. Daarnaast zou het top zijn als je, wanneer je plaatjes personaliseert, je aan het eind altijd de optie hebt om een laatste check te doen op wat er geschreven staat. Net zoals bijvoorbeeld bij Greetz. Vond het heel spannend om te betalen zonder laatste check. Zeker omdat het om 2 beeldjes ging. Wij bestellen volgende keer ongetwijfeld weer bij jullie. Hartelijk groet, Anja

de meest kritische beoordeling

25 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website is echt ondermaats. Het zoeken is verwarrend. Als je zoekt op "dank" krijg je het woord meerdere malen te zien (al dan niet in hoofdletters) en kom je op verschillende plaatsen op de website terecht. Ik wilde twee dezelfde beeldjes bestellen met een verschillende tekst op het plaatje. Van alles geprobeerd en uiteindelijk heb ik er maar twee aparte bestellingen van gemaakt. De tekst voor het plaatje op de sokkel van het beeldje moet je typen in een piepklein vakje zodat je absoluut niet ziet wat je typt. Je moet vervolgens je scherm heel fors inzoomen om de tekst toch te kunnen lezen.Oftewel: maak dat vakje op het scherm drie keer zo groot en de tekst is gewoon leesbaar. De tekst staat op het plaatje uiteindelijk net iets anders dan je ingeeft in het vakje op de website (er blijkt uiteindelijk meer tekst op een regel te passen). De bestelling is heel goed en netjes ingepakt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Artihove

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vanaf bestelling tot en met aflevering alles snel gegaan. Beeldje was goed ingepakt (extra bescherming) en de verzenddoos was ook extra gemarkeerd met breekbaar. Op vrijdag besteld en ‘d maandags in huis. Tevens bericht ontvangen toen bestelling onderweg was. Beeldje ziet er nog mooier uit dan op de afbeelding. Helaas geen foto van gemaakt omdat het een cadeau voor iemand was.
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het contact was prettig en de levering van het beeld volgens planning. De beelden zijn echt super mooi en van hoge kwaliteit. Dit is al het tweede beeld dat ik heb gekocht. Beide aankopen waren als cadeau voor speciale gelegenheden en beide keren was het een groot succes! Ik heb geen verbeterpunten. Prima zo, vooral niets aan veranderen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi en toepasselijk beeldje gekocht voor mijn partner die een eigen bedrijf is begonnen, snelle levering na bestelling. Heel fijn dat het gepersonaliseerd kon worden met een tekst.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Pakketje mooi verpakt aangekomen. Jullie zouden alleen beter aan kunnen geven dat de levering 3 dagen duurt in plaats van de volgende dag geleverd want dat is niet het geval.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Originele betaalbare beeldjes

Betaalbare beeldjes, een keer wat anders dan een standaard cadeau. Snelle levering en goede aftercare / communicatie
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Voor nu en nog eens......

Het gekochte beeldje was werkelijk zo mooi als ik gehoopt had! Ook de verpakking en de levering waren top!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Artihove heeft heel mooie beeldjes e.a. die ook goed betaalbaar zijn. Mijn beeldje werd veilig verpakt.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader; Goede kwaliteit en erg mooi

Nette verzending en kwaliteit is erg goed. Helemaal naar tevredenheid en precies wat ik verwacht had
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle bezorging.

Snelle bezorging, goede verpakking. Als het bezorgproces zo blijft valt er niets op aan te merken.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zakelijk cadeau

Mooi beeldje om zakelijk cadeau te geven. Informatie op de website duidelijk. kwaliteit is goed.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig beeldje met betekenis, snel ontvangen, keurig verpakt. Een erg mooi persoonlijk cadeau
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Precies gekregen wat ik in gedachten had keurig netjes verzonden super voor mekaar daar
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

zorgvuldige en snelle levering

mooie producten en zorgvuldige en snelle levering, zelfs met persoonlijke tekst :-)
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beeldje is prachtig, naamplaatje netjes gegraveerd en zorgvuldig ingepakt!
Beoordeling melden
NM
Nico M.
Zaanstad
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geef regelmatig dit soort dingen. Heb alleen slechte ervaringen met DHL.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi beeldje en kaartje erbij. Keurig en beschermend verpakt en bezorgd
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goed verpakt. Beeldje is zoals afgebeeld. Goede en snelle levering
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie site Prima bestelprocedure Binnen een dagbgeleverd Keurig verpakt
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zijn zeer behulpzaam. Super snelle levering. Beeld is erg mooi.
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde beelden worden snel en goed ingepakt geleverd.
Beoordeling melden