Lief.nl

lief.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle, correcte en betrouwbare levering. Ze waarderen de mooie, stevige en goed afgewerkte producten, evenals de mogelijkheid tot personalisatie, wat de producten uniek maakt. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en snel ervaren. De website en het bestelproces worden als duidelijk en eenvoudig gezien, en de prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed beoordeeld. Problemen of fouten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Enkele klanten noemen vertragingen door externe partijen of onduidelijkheden bij de levering. Er zijn opmerkingen over details of de afwerking van sommige producten en fouten bij het verwerken van namen bij personalisatie. Soms wordt de klantenservice bij communicatie of fouten niet als volledig bevredigend ervaren. Ook zijn er opmerkingen over complexiteit of onduidelijke opties op de website en wordt de prijs van sommige gepersonaliseerde artikelen als aan de hoge kant ervaren.

ReviewsLief.nl

Levertijd van bestelling langer

De levertijd van onze bestelling duurde langer dan in eerste instantie aangegeven. Na diverse keren goed contact te hebben gehad met klantenservice zowel per mail als telefonisch, uitleg gekregen. Nadat product alsnog geleverd was excuus mail ontvangen met een mooie oplossing. Zeer netjes.

Antwoord van Lief.nl

Fijn dat we ondanks dat het even tegenviel je toch goed en op een prettige manier hebben mogen helpen. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Sofieke Team Lief
Product stemt helemaal overeen met de foto's online. Goede materialen die lang lijken mee te gaan. Vlotte levering. Bedankt, Lief
Een schooltas besteld. Helaas gaat de ene rits nogal stroef verder prima. Ben wel bang dat de rits het niet lang gaat houden

Antwoord van Lief.nl

Bedankt voor jouw waardering! Als er klachten zijn of komen omtrent de rits, laat het ons dan direct weten. We helpen je graag! Liefs, Carla Team LIEF
Leuke rugtas. Doos was beschadigd met blauwe inkt. Maar de inhoud gelukkig niet. Bezorging duurde langer, maar dat ligt aan Post NL.
Rugzakje met naam goed en snel ontvangen, blij mee. Ik heb een zakelijke bestelling gedaan en zou graag de factuur in pdf per mail toegestuurd krijgen heb ik die mail over het hoofd gezien? dat is niet geheel duidelijk.

Antwoord van Lief.nl

Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met het rugzakje en dat je bestelling snel is geleverd. Daar doen we het voor! Bedankt ook voor je opmerking over de factuur. Bij een zakelijke bestelling begrijpen we dat een pdf-factuur belangrijk is. We nemen je feedback mee om dit duidelijker te communiceren. Mocht je de factuur nog niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.
Wat een mooie boekentasjes voor mijn kleindochters! En super snelle verzending! TOP!!

Cadeau voor kleindochter

Snelle levering van een persoonlijke lunchtrommel en beker voor onze kleindochter als ze naar de basisschool gaat. Met de naam er op blijft hij herkenbaar voor haar.

Antwoord van Lief.nl

Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je gekozen hebt voor een persoonlijke lunchtrommel en beker voor je kleindochter. Fijn dat de naam erop mooi herkenbaar is, zodat ze haar spulletjes straks gemakkelijk terug kan vinden op de basisschool. We wensen haar een hele fijne start op school en heel veel plezier met haar nieuwe schoolspullen! Groetjes, Albin Team Lief
Snelle levering...en WAT een leuke knutselkist voor onze kleindochter Saar! De letters zitten er echt IN en niet OP...dus denk dat de letters er lang op blijven zitten!

Antwoord van Lief.nl

Beste klant, Wat een leuke review, bedankt! Wat fijn om te horen dat de knutselkist zo goed in de smaak valt bij jullie én bij Saar. We kiezen bewust voor gegraveerde letters in plaats van opgeplakte letters, zodat de personalisatie mooi blijft, ook na veel knutselplezier. We wensen Saar heel veel plezier met haar eigen knutselkist! Groetjes, Albin Team Lief

Super leuke groeimeter

Snelle en correcte levering van de super leuke groeimeter met naam en geboortedatum van ons kleinkind.

Antwoord van Lief.nl

Beste Yolanda, Bedankt voor de ontzettende mooie beoordeling, super leuk om te horen dat je zo blij bent met de snelle en correcte levering van de gepersonaliseerde groeimeter die je cadeau hebt gegeven! Liefs, Carla Team LEF
leuke kinderkoffer besteld, snel geleverd en werkelijk prachtig vormgegeven. helemaal geweldig!

Antwoord van Lief.nl

Beste Henko, Bedankt voor de prachtige review, complimenten en veel plezier van het zelf gepersonaliseerde koffertje! Lieve groet, Carla Team LIEF

Kleinzoon blij met zijn nieuwe school tas, beker en broodtrommel

Leuke artikelen welke mooi bij elkaar pasten. En heel fijn dat er een naam aan gekoppeld kan worden.

Antwoord van Lief.nl

Dank je wel voor de mooie review! Super leuk om te horen dat uw kleinzoon zo blij is met de tas, beker en broodtrommel! Veel plezier ermee gewenst en wellicht tot een volgende keer! Lieve groet, Carla Team LIEF
Er was een foutje in het product dat ik ontworpen had. Mailtje gestuurd, zeer snel antwoord en ze hebben me een nieuwe bezorgd. Snel geleverd
Mepal Lunchtrommel besteld voor mijn achternichtje die 4 jaar wordt, ziet er super lief uit en ook leuk om naam op de box te laten maken. Makkelijk voor op haar schooltje. Super snel geleverd en netjes verpakt
Snelle levering, en kwaliteit van rugzak. Het bewerken van de rugzak is niet heel makkelijk. Dat zou beter kunnen. En controle of het embleem goed is zou gratis moeten zijn

Antwoord van Lief.nl

Beste klant, Bedankt voor je review en voor het delen van je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de rugzak. We waarderen het ook dat je aangeeft dat het bewerken van de rugzak gebruiksvriendelijker kan. Dat nemen we zeker mee om onze editor verder te verbeteren. Ook je opmerking over de ontwerpcontrole nemen we mee. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. We wensen je veel plezier met de rugzak!
Ziet er mooi uit kleindochter erg te Vreden en gelukkig met de rugtas

Antwoord van Lief.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je kleindochter zo blij en tevreden is met haar rugtas. We wensen haar er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Sofieke Team Lief
Er waren 2 stkseltjes los, maar omdat hij de rugzak zo graag mee naar school wou nemen, heb ik dat zelf maar gemaakt
Top, snelle levering en mooie artikelen. Meeste websites hebben 2-3 weken levertijd voor gepersonaliseerde artikelen maar lief levert binnen 2-3 dagen en de kwaliteit is goed!
Mooi! Het ontwerp die je digitaal maakt wordt ook zo uitgevoerd. Prachtige kinderkoffer met naam en Dino’s.

Antwoord van Lief.nl

Beste Elze, Bedankt voor de mooie review en heel veel plezier met (het cadeau-geven van) het koffertje! Lieve groet, Carla Team LIEF
Zeer tevreden! Snelle service, mooi product. Ik had een opbergmand van canvas besteld met naam.
Mooie producten,fijne mensen Had een mooie kraamkado gekocht bij lief.Door een fout is de naam er verkeerd op gezet Heb gebeld en àlles uitgelegd waardoor ze het kado opnieuw hebben gestuurd.Een hele dikke duim

Bij Lief weten we als geen ander dat elk kindje uniek is en dat elk moment een mooi verhaal vertelt‭. ‬ Wij helpen jou graag om deze bijzondere verhalen tot leven te brengen met unieke gepersonaliseer...