AllesTegenBloedluis.nl

2.188 reviews in totaal   133 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van hun bestelling, vaak al de volgende dag. De meeste klanten ervaren dat de producten, vooral de roofmijten, effectief werken tegen bloedluis. Verder worden de duidelijke, gebruiksvriendelijke website en heldere informatie gewaardeerd. De klantenservice wordt over het algemeen als betrouwbaar en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast zijn sommige klanten positief over de nette en zorgvuldige verpakking en vinden ze de prijzen over het algemeen eerlijk of betaalbaar. Sommige klanten missen uitleg of begeleiding op de website en bij de klantenservice. Er zijn klachten over beschadigde of niet goed afgesloten verpakkingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over hoge verzendkosten of extra kosten voor opties.

ReviewsAllesTegenBloedluis.nl

Vlotte levering, altijd snel. Topproduct
Snel Goed en Betaalbaar
Correcte en zeer snelle levering. Goede producten.
snelle levering en dutchies helpen goed tegen bloedluis. Fijn dat jullie dit mogelijk maken!
Ik bestel af en toe een paar buisjes dutchies voor het kippenhok. Dit wordt snel geleverd en werkt fantastisch. De verzendkosten zijn wel hoog in verhouding met de buisjes.
De levering is prima. Ik laat het niet meer verpakken in een speciale box. Helaas werkt het niet. De buisjes met roofmijten liggen los en de speciale box ligt er niet afgesloten ernaast. Dat is jammer. Kost wel €3.99 extra.
Pakket kwam erg gehavend aan. Wrs door de bezorging. Als ik pakket bestel heb ik geen idee hoeveel paketten ijs en andere benodigdheden erbij besteld moeten worden. Is niet erg duidelijk.
Roofmijten werken fantastisch tegen zowel bloedluis als gewone mijten. Snelle levering zoals beloofd!
Alles ok en snel geleverd
post nl heeft verkeerde info gegeven over de datum dat het zou geleverd worden is pas de dag erna geleverd. waarschijnlijk voor de geloofwaardigheid van de vooropgestelde leverdatum
Wat er gezegd werd is juist, de roofmijten vernietigen de bloedluizen. Het werkt heel goed.
Ik heb al vele keren roofmijten besteld bij alles tegen bloedluis en een keer losten ze het probleem niet op. Ik heb toen gelijk 4 nieuwe patronen ontvangen en die waren wel goed.