Petmarkt.nl

3.537 reviews in totaal   864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn doorgaans positief over de kwaliteit van de producten die zij ontvangen; deze wordt als hoog gewaardeerd. Daarnaast worden de prijzen vaak als gunstig en concurrerend ervaren, vooral in vergelijking met andere aanbieders zoals de dierenarts. Ook de klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en snel reagerend ervaren. Verder vinden de meeste klanten dat de producten netjes en zorgvuldig verpakt zijn. Toch zijn er ook aandachtspunten. Klanten geven regelmatig aan dat de levertijden soms lang zijn of afwijken van de verwachting, wat tot frustratie leidt. Daarnaast wordt er veel ontevredenheid geuit over de bezorgdienst, met name DPD, met klachten over het niet ontvangen van pakketten of slechte bezorgervaringen. Het niet op voorraad zijn van producten en het ontbreken van tijdige communicatie hierover zorgt eveneens voor ongemak en teleurstelling. Hoewel de klantenservice vaak positief wordt beoordeeld, zijn er ook meldingen van traagheid of gebrekkige terugkoppeling. Er zijn incidenteel opmerkingen over verpakkingsproblemen.

ReviewsPetmarkt.nl

Gewoon heel blij dat ik hier mijn blaasgruis dieet kan bestellen . Altijd netjes verpakt en binnen een paar dagen in huis. Plus heel belangrijk een geweldige kundige dierenarts bij de hand waar je gelijk van weet wat je kosten zijn ,nooit hoeven klagen want de kosten zijn gewoon redelijk zoals het hoort te zijn,plus is het nog gezellig ook om daar te zijn . Dus ik ben in alles een tevreden klant

Wat een persoonlijke service zeg!

Met een hond die afhankelijk is van zijn vele medicaties ben ik prijsbewust geworden. Ik had bij Petmarkt een bestelling geplaatst, en toen ik aangaf er over in te zitten dat ik het niet op tijd in huis zou hebben, kwam die schat van een meid, die ik voor vandaag nog nooit gesproken had, het persoonlijk thuis brengen! Ik was zo stom verbaasd en zo blij! Dank je wel Chinook - dank je wel Petmarkt! Ik ben meteen een nieuwe en trouwe fan! REUZE bedankt!

Goede service verlening.

Nadat vorige maand van alles en nog wat mis ging met de levering bij dhl is deze maand duidelijk alles weer opgelost en kreeg ik de bestelling weer ouderwets op tijd. Jullie werken duidelijk aan een goede service verlening zodat jullie clienten...de huisdieren.. op tijd krijgen waar ze recht op hebben. Mijn dank daarvoor.

Producten zijn wel altijd top...maar de bezorging is slecht.

Producten zijn altijd top! Dat ten eerste en het was altijd goed maar Ik zou wel een Andere bezorgservice gaan nemen. Wij bestellen express online. Zodat we niet te ver hoeven lopen met een zware doos. Ik ben slecht ter been. En kan niet zo ver lopen met een zware doos en een kruk. DPD presteert het gewoon om een niet thuis bericht te sturen. Terwijl ik de hele dag thuis ben. Of ze zetten het beneden bij de lift neer. Het zijn zeer onbeschofte en brutale bezorgers. Nu is het weer ergens anders gebracht terwijl ik gewoon thuis was en ik moet maar weer iemand regelen om het op te halen..bij een kringloopwinkel...let wel binnen een paar dagen anders gaat 't retour afzender. Daar krijg je dan wel meerdere mailtjes over. Ik betaal toch gewoon verzendkosten. Steeds meer bedrijven nemen dpd. Ik snap het niet. Het is absoluut geen service wat ze leveren. Onderlaatst hadden we 4 dozen met apparatuur. Het werd gewoon beneden in de hal bij de lift neergezet. Bezorger was nergens te bekennen. Als het kon haalde ik het wel in een winkel. Maar dpd echt niet meer...
De levering was deze keer snel. Echter voor Trovet Unique Protein UDT Hond - treat (12 zakjes van 125 gr.) de dog treats was het verkeerde geleverd, n.l. UDT (Chicken) treats i.p.v. UDT (Duck) treats. Onze hond vond het duidelijk minder lekker maar zal het er - voor nu - even mee moeten doen. Volgende keer graag wel weer hetgene leveren dat wordt besteld!

Klanten op de hoogte stellen

Een min puntje is dat de klanten geen terugkoppeling krijgen over dat het bestelde producten niet op voorraad is en dat het langer dan normaal duurt. We houden er zelf wel rekening mee maar soms loopt het zo ver uit de hand dat je soms ergens anders moet kopen of andere voer moet kopen.

Nooit meer in zee met DPD

Er is een heel groot probleem, dat jullie met de vervoerder DPD in zee gaan. Ik was er al bang voor dat het weer verkeerd gaat. Op 02-04-2026 bestellingen bij u geplaatst. Volgens DPD is het pakket bezorgd, bij wie??? Wij hebben nog niets ontvangen. Dit is de 2de keer dat het fout gaat bij DPD. Willen jullie even kijken waar mijn pakket is gebleven/ aangekomen.

Zorgvuldige levering.

Het bestellen en ontvangen van speciaal diervoer is uitstekend. Alles wordt altijd zorgvuldig ingepakt en geleverd. De medicatie bestel ik apart en de levering hiervan laat soms op zich wachten. Ik begrijp wel dat bij medicatie extra controle nodig is. Het zou iets vlotter gaan als je ook hier een betaalcode kunt scannen of werken met een 'tikkie'. Al met al een heel prettig bedrijf om producten te bestellen en in al die jaren heb ik nog nooit te maken gehad met een fout in de levering.

Tevreden klant

Gewoon netjes en vlot geleverd. Onze kat had last van blaasgruis en moet de rest van zijn leven aan het dieetvoer. Het bij de dierenarts verkrijgbare voer eet hij echter niet. Nu overgestapt op nat en droogvoer van Specific; dat vindt hij wel lekker.
Bestellen al een hele tijd ons voer hier. Klantenservice is goed telefonisch bereikbaar, reageren ook snel op mail. Worden er altijd vriendelijk geholpen en het dieetvoer voor onze hond is er scherp geprijsd :-)
Omdat ik zeker wilde zijn of mijn bestelling op voorraad was, heb ik eerst telefonisch contact opgenomen. Ik ben toen netjes te woord gestaan. Ik heb mijn bestelling geplaatst en heb mijn bestelling binnen 2 werkdagen ontvangen, (donderdag namiddag besteld, maandag geleverd)

Zeer goed bij chronische darmontsteking kat

Het produkt heeft een lange houdbaarheidsdatum (2028), waardoor de kat er lang mee kan doen (ik denk wel dat het tegen die tijd allang op is). Gekocht voor een kat met chronische darmontsteking.Sinds de kat deze vezels eet is hij weer aan aan het komen. Eerst was hij 3 kilo afgevallen to 2,7 kilo. Nu zit er in een half jaar alweer 2 kilo bij e n begint hij alweer op de oude te lijken.

Fijne levering

De vorige keer was een product niet goed verpakt waardoor het lekte, maar dat was nu opgelost en netjes geleverd. Verder zijn ze voor dit product de voordeligste aanbieder en is levering netjes op tijd.

Bestelling ontvangen, duurde wel ruim een week

Vlooien- en tekenband besteld voor onze katten. Prijs zeer goed. Alles in goede orde en goed verpakt ontvangen. Duurde alleen ruim een week voor ze verstuurd werden. Vervolgens mail gestuurd, hierop werd snel gereageerd en werd mijn pakket dezelfde dag verstuurd. Had alleen het idee, aanname, dat het pakket verstuurd werd, omdat ik ze gemaild had. Heb ze ook geadviseerd om sneller te verzenden of klant op de hoogte te houden van de stand van zaken, mede gezien de slechte reviews. Daarop geen reactie gehad.

Brokken hond

Wederom brokken besteld voor de hond. Levering duurde dit keer wat langer niet alles was op voorraad maar na bellen keurig geleverd. Kreeg zelfs nog telefoontje na om wat op voorraad was al te leveren.Keurig bedrijf.

Zeer coulant

Om vervelende redenen heb ik van twee van de vier katten af gestaan. Vanwege de wereld situatie heb ik een voorraad aan kattenvoer. Een zak van 4,5 kg had ik nu over. Nadat ik mijn situatie uitgelegd had mocht ik het voer terugsturen. Dank je daarvoor.
Zeer snelle verzending van Nutribound Kat, waar ik ontzettend blij mee ben, want mijn kat is ziek 40,5 graden koorts en eet niet. Dit raadde mij dierenarts aan. Goede prijs, goedkoper inclusief verzendkosten dan bij mijn dierenarts.

Gemak dient de mens

Al jaren betstel ik diervoeding voor mijn hond hier. Dat gaat heel gemakkelijk omdat ik dezelfde bestelling gewoon kan herhalen. De levering is meestal binnen 2 dagen.
Altijd een keurige levering. Misschien kunnen de volgende keer 2 tubes Dermielzalf gewoon in een zakje ! Dan kan het een brievenbuspakje worden

Prepusol

Voordelige medicatie (Prepusol) voor de hond besteld. Zelfs incl. verzendkosten nog een heel stuk voordeliger dan via de dierenarts. Ook snel geleverd.