Artimal.nl

1.793 reviews in totaal   36 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over het eindresultaat en de uitstraling van de canvas en foto's. De kwaliteit van de producten wordt geprezen en de communicatie wordt als prettig, snel en duidelijk ervaren. Ook de service wordt als snel, correct en behulpzaam omschreven, en problemen worden door het support team vlot en adequaat opgelost. Leveringen verlopen meestal snel. Enkele klanten merken op dat er soms vertragingen zijn bij de levering of problemen met donkere of afgesneden delen op de foto's.

ReviewsArtimal.nl

Na mijn keuze te hebben gemaakt, kreeg ik heel snel een ontwerp binnen op de mail. Fijn dat je deze nog mag checken. Bij beide portretten was ik meteen verkocht: Ja, gaaf!!! Daarna werd het product snel verzonden. En wat een prachtig resultaat. Heel blij mee!!!

Echt heel blij met de canvas

Echt heel leuk, mooie duidelijke canvas, heel blij mee! Ook goede service, na een beschadigde canvas te hebben ontvangen, contact opgenomen, er werd gelijk een nieuwe opgestuurd!
Zeer geslaagde afbeelding! Ondanks leverings problemen en beschadiging, zeer netjes afgehandeld en op tijd een nieuw product geleverd!
Je suis très satisfaite de mon achat, entreprise au top et très sérieuse dans le suivi de la commande
Het concept. Erg fijn. Het hoofd van het huisdier is een foto, terwijl de rest een schilderij is. Misschien kan je de penseel strepen ook in de foto verwerken. We zijn er super blij mee.

Antwoord van Artimal.nl

Hi, Dank voor het schrijven van een review. Deze hebben we er ook in verwerkt😊 Indien dit niet genoeg is mag u dit de volgende keer aangeven en voegen we meer schilderij stijl toe aan het hoofdje. Mocht u nog een aanpassing willen zien, stuur ons gerust nog een email met de gewenste aanpassingen en dan passen we het digitale ontwerp voor u aan. Met vriendelijke groet, Tess van Artimal

Geweldig

Al eerder artimal gebruikt en et moest uiteraard een nieuw canvas aan toegevoegd worden, puppy erbij. Superblij met het resultaat, aanrader.

Zeer mooi uitgevoerd.

Ik heb deze prachtige canvas van ons queenie 🐶,laten maken voor de verjaardag van mijn ventje,oprecht heel blij ermee,een aanrader voor in huis gr chrisje
zeer snelle en correcte service ook bij eventuele aanpassingen, toppie
Mooie foto, snelle reactie bij vragen, nette verzending.
De levering heeft wat vertraging opgelopen maar mailen ging prima en de bestelling werd na tien dagen keurig geleverd.
Snelle en correcte service. Mooie portretten.

Prachtig

Het was voor een cadeau voor men vriend. Je blinkt et echt mee uit tussen al de cadeautjes
mooi resultaat maar was vergeten dat je zelf nog wat kon veranderen , resultaat was een beetje donker.

Afdrukken blijven prachtig

In de loop der jaren al onze zeven honden laten vastleggen en de foto’s blijven schitterend.
S O
Sabien O.
Snel en prachtig resultaat.
Prettig contact, snelle aanpassing op verzoek en prachtig resultaat

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.