Certificaat voor fotobehang.com

No. XB40A824122804142C10451A422081093
 

Geldig vanaf
15-05-2018
Geldig tot
25-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fotobehang.com



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.134 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fotobehang.com al 1.164 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
fantastisch mooi, vlotte bestelling en heel vlotte levering, heel blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
19-07-2019
Prachtig Precies zoals we besteld hadden. Stevig behang, makkelijk te verwerken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Goede kwaliteit, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Weer perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
snelle levering
vriendelijke, meedenkende medewerkers.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Het behang zit er nog niet op maar lijkt erg mooi. Dacht dat ik met een rand had besteld maar dit is misgegaan helaas.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Prachtig behang, nog niet geplakt maar ziet er heel mooi uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Makkelijk te behangen, sluit mooi aan, banen zijn al gesneden wat het makkelijk maakt, super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Prima en snel geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Hele snelle service en aardige mensen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Goed en snel geregeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Super. Snelle levering en precies wat besteld was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Snelle levering. Beoordeling kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
17-07-2019
het kunnen annuleren van de bestelling (door eigen verkeerde uitsnede), snelle service en mooie kwaliteit print. Gewoon top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Mooie kleuren . Makkelijk te bewerken.. Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Er zat alleen geen behanglijm bij wat wel was toegezegd volgens mij.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Prachtig behang, mooi uit één stuk, snelle levering en alles goed en zorgvuldig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Heel mooi stevig behangpapier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
zeer mooie kwaliteit fotobehang, de muren insmeren met stijfsel en de randen van de poster ook voor de zekerheid en keistrak op de muur zonder ook maar een bobbel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Goede kwaliteit en erg makkelijk te verwerken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Snel, goed verpakt. Voldoet helemaal aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
15-07-2019
Mooi fotobehang, snel geleverd en makkelijk te plaatsen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Mooie afbeelding,snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
13-07-2019
Duidelijke website en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Onze kinderen zijn hartstikke blij met hun mooie fotobehang...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Mooi behang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
11-07-2019
Mooi behang. Handleiding zat niet in verpakking. Site beschreef het echter prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
Grote keuze, snelle levering en prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
De levering is heel vlot verlopen , het fotobehang ziet er prima uit .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Goed overleg gehad. Supersnelle levering. Veel mogelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
10-07-2019
Ziet er supermooi uit Ben er erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
10-07-2019
Behang ziet er top uit..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
Wat een mooi behang Super blij met de kwaliteit van het fotobehang en de snelle levering. Het resultaat is boven verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
De levering was supersnel. Het behang super gaaf alleen kan ik niet oordelen over de service die heb ik niet nodig gehad.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Snelle levering en goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Voor de eerste maal gekocht is gewoon super . Zullen er nog volgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Verkeerd geleverd. Adres was niet goed terwijl dat wel goed was doorgegeven
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Mooi behang
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
dit bedrijf levert een prima product.....ik ben heel tevreden en mede door hun prima werk kan ik nog meer projecten starten.....
4.67
Uitstekend

fotobehang.com klantbeoordeling

fotobehang.com

Goedkoop, snel en altijd op maat geleverd.

fotobehang.com werd op 15-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Fotobehang op maat bestel je online op Fotobehang.com. Uniek bij Fotobehang.com: alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past. Onze levering is uiterst snel; wij produceren binnen 24 uur en leveren binnen 1-3 dagen. Wij printen uitsluitend op topkwaliteit en stevig vliesbehang van 180 gram m2 tegen een zeer lage prijs. Vliesbehang geeft een haarscherpe fotoprint, is gemakkelijk aan te brengen, scheurt vrijwel niet en is een milieuvriendelijk product. Met foto behang creëer je sfeer in een ruimte. Kies uit een grote collectie behangen of upload je eigen afbeelding. Dankzij onze eigen printers en snijmachines kunnen wij snel fotobehang op maat leveren. Ook hebben wij een voortdurende kwaliteitscontrole. De eigen productie garandeert de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Het bestelproces wordt volledig binnen ons bedrijf afgehandeld waardoor je snel antwoord krijgt op al je vragen. Wij controleren bestanden kosteloos om te kijken of de kwaliteit goed genoeg is om te printen. Je ontvangt 100% garantie op onze producten en wij versturen orders boven de € 50,- gratis.

Contact
Tilbury 8
3897AC Zeewolde
Nederland
info@fotobehang.com
fotobehang.com
Winkel-exploitant
Wallgroup B.V.
Tilbury 8
3897AC Zeewolde
Nederland
Handelsregister
KvK 72869666
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fotobehang.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.