Certificaat voor fotobehang.com

No. XB40A824122804142C10451A422081093
 

Geldig vanaf
15-05-2018
Geldig tot
25-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fotobehang.com



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.048 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fotobehang.com al 1.049 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
26-03-2019
24-05-2019
Satisfied with everything
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
27-02-2019
20-05-2019
super leuk behang, goed aan te brengen en keurig geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
08-05-2019
Super ervaringen voor herhaling vatbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
06-05-2019
De print is exact zoals op de website en het behang is gemakkelijk te plaatsen. Ook prettig dat er een instructie bij zit, voor beginners. Een aanrader voor eenieder die z'n huis wilt opleuken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
05-05-2019
Erg mooi behang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
05-05-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
05-05-2019
Duidelijke site, uitstekend product, goede beschrijving, levering conform afspraak, goed contact via de chat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
04-05-2019
Snelle levering.
Kleur en kwaliteit van de fotobehang is uitstekend.
Zijn er super blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
14-04-2019
02-05-2019
Alles prima in orde, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
02-05-2019
prima, 2e levering kwam alleen eerder dan 1e
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
02-05-2019
Het is allemaal vlot en correct verlopen, site is ook duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
02-05-2019
fijn behang. Heel gemakkelijk aan te brengen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Heel overzichtelijke site .Snelle levering Mooi sterk behang.
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
12-04-2019
01-05-2019
Heel handig in gebruik, mooi strak op de muur. Handig al in banen en genummerd. Echter stond er glanzend betonlookbehang en we zien geen glans.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Goede kwaliteit, goede maat.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Zoals altijd 5 sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
01-05-2019
Mooie Kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Mooie kwaliteit vliesbehang.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Mooie kwaliteit Prachtig geworden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
prima geadviseerd door klantenservice nadat ik een foto had ingestuurd die niet geschikt was. Uiteindelijk geheel tevreden met het resultaat. Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Prima bedrijf in alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Alles is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
30-04-2019
omdat de pixels zichtbaar waren op behang dat wij hadden gekozen en er een mail gestuurd werd dat dit voor problemen zorgde. keurige oplossing gegeven met meerdere keuzes en vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
30-04-2019
Levering verliep niet goed. Probleem ligt bij PostNl. Ondanks contact tussen Fotobehang en PostNL was tweede levering nog niet gelukt. Uiteindelijk via PostNL afhaalpunt wel gelukt. 1 week later dan voorzien.
Wel grote pluim voor service. Personeel van FotoBehang was vriendelijk en had begrip voor de situatie. Zeer goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
30-04-2019
Snelle levering en het ziet er echt prachtig uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
Snelle levering, product van zeer goede kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
29-04-2019
ik heb nog niet pehangen, maar de resolutie is goed en het papier stevig. snelle levering en heldere optie,s
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
29-04-2019
alles volgens verwachting geleverd.
werd geattendeerd op de " matige kwaliteit " van t resultaat van een foto. daarna anders exemplaar verzonden waarna t resultaat prima was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
Goede kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
perfecte en snelle levering, prima verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
Fotobehang levert snel, mooi behang. Helaas na een dag acclimatiseren in de ruimte en daarna netjes tegen elkaar geplakt te zijn, zijn na nog een keer 24 uur toch kiertjes ontstaan wat het resultaat wel minder mooi maakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
27-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
27-04-2019
Het team van fotobehang is zeer bereikbaar en flexibel voor, tijdens en na het plaatsen van de opdracht. Persoonlijk contact als dat nodig is. Uitstekende ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
27-04-2019
De website werkt heel duidelijk. Een snelle levering, een goede kwaliteit behang en een duidelijke uitleg. Kortom geen klachten. Wel een tip voor het bedrijf : als de klant een deel van de foto selecteert om te bestellen, zou het fijn zijn als hij dit deel even als een aparte foto zou kunnen zien alvorens te beslissen. Wij vonden het nu wel heel spannend of we een juiste keuze hadden gemaakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
26-04-2019
Supermooi behang De dieren in het bos staan geweldig in onze babykamer.
Service was goed, ik kon namelijk het plaatje niet zo aanpassen als ik wilde via de website. Maar kreeg 3 opties toegestuurd waaruit ik kon kiezen. Een mailtje met mn specifieke wensen gestuurd, en binnen korte tijd had ik een optie gekregen die perfect was
Het is wel vrij duur, maar het resultaat is ook wel heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
26-04-2019
Ruime keus, bestellen ging makkelijk, vlotte bezorging en mooi behang Tevens werd ik netjes gebeld/gemaild ivm betere optie, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
26-04-2019
niks toe te voegen. geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
25-04-2019
Onze bestelling kwam keurig op het door ons aangegeven gewenste besteltijdstip, zonder extra kosten 's avonds bezorgd. Het behang is van heel goede kwaliteit: super stevig papier dat je gewoon niet verkeerd kunt plakken (rekt niet, vouwt niet zomaar per ongeluk) en de foto is prachtig scherp op de muur, banen passen naadloos aan elkaar. Het is gewoon prachtig. En via outlet heel voordelig.
5.00
Uitstekend

fotobehang.com klantbeoordeling

fotobehang.com

Goedkoop, snel en altijd op maat geleverd.

fotobehang.com werd op 15-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Fotobehang op maat bestel je online op Fotobehang.com. Uniek bij Fotobehang.com: alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past. Onze levering is uiterst snel; wij produceren binnen 24 uur en leveren binnen 1-3 dagen. Wij printen uitsluitend op topkwaliteit en stevig vliesbehang van 180 gram m2 tegen een zeer lage prijs. Vliesbehang geeft een haarscherpe fotoprint, is gemakkelijk aan te brengen, scheurt vrijwel niet en is een milieuvriendelijk product. Met foto behang creëer je sfeer in een ruimte. Kies uit een grote collectie behangen of upload je eigen afbeelding. Dankzij onze eigen printers en snijmachines kunnen wij snel fotobehang op maat leveren. Ook hebben wij een voortdurende kwaliteitscontrole. De eigen productie garandeert de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Het bestelproces wordt volledig binnen ons bedrijf afgehandeld waardoor je snel antwoord krijgt op al je vragen. Wij controleren bestanden kosteloos om te kijken of de kwaliteit goed genoeg is om te printen. Je ontvangt 100% garantie op onze producten en wij versturen orders boven de € 50,- gratis.

Contact
Tilbury 8
3897AC Zeewolde
Nederland
info@fotobehang.com
fotobehang.com
Winkel-exploitant
Wallgroup B.V.
Tilbury 8
3897AC Zeewolde
Nederland
Handelsregister
KvK 72869666
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fotobehang.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.