Certificaat voor fotobehang.com

No. XB40A824122804142C10451A422081093
 

Geldig vanaf
15-05-2018
Geldig tot
25-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fotobehang.com



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.277 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fotobehang.com al 1.402 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Mooi foto behang.heel veel keus en de uitleg hoe je het aan moet brengen heel duidelijk.
Ben heel tevreden..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Alles ok en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
20-09-2019
Heel mooi Fijne service en contact
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Maak tekst response bij beoordeling niet verplicht
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Zoals boven beoordeeld, alles prima voor elkaar met tevens verwijzing naar prima link
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle levering en keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
20-09-2019
De foto is op dik vliesbehang geprint en kan tegen een stootje. De levering verliep een beetje traag en leek steeds uitgesteld te worden. Of dit nu aan fotobehang.com op PostNL lag, durf ik niet te zeggen. Vandaar een ster minder bij service en levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Mooi en zwaar behang en een goede prijs kwaliteit verhouding .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
vakmensen en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
19-09-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Snelle levering en mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Zeer tevreden, mooi resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
18-09-2019
Super snel en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
17-09-2019
Snelle levering en behang is van goede kwaliteit Het behangen ging makkelijk, fijn met overlengte.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Goede kwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Prima service en snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Gewoon TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
16-09-2019
echt super kwaliteit en super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Snel geleverd volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Prachtig behang. Heel mooi effect. Echter wat tips mbt het plakken van die heel brede banen welkom.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
15-09-2019
Mooi, zeer stevig (dik) en kleurrijk behang van topkwaliteit Wij hadden drie banen van 93 cm en dat werkte prima. Zeer tevreden en een blij kind
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
15-09-2019
Alles prima hele snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
15-09-2019
Eerder geleverd dan verwacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
De levering was heel snel, zaterdag besteld, maandagochtend kon ik keuze maken uit 3 ontwerpen en woensdag was het al bezorgd. Ook de communicatie was snel en uiterst vriendelijk. Top Als we weer behang nodig hebben, komen we hier weer terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
14-09-2019
Makkelijk te bestellen en op mijn vragen duidelijke antwoorden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
13-09-2019
Voldoet helemaal aan mijn verwachting.
Tip: Gebruik voor het mengen van het plaksel een elektrische staafmixer. Werkt perfect en snel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Ben er zoooooo blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Goeie kwaliteit en super service. Dikke duim
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
12-09-2019
Mooi behang van een straat met graffiti.
Snelle levering en staat mooi op de muur van de kids speelkamer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Heel erg blij met dit belang, Ook fijn dat het zo goed wordt ingepakt bij het verzenden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Precies wat ik er van verwacht had, prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Supersnel ontvangen en uitstekende kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Goede service, advies, product goed verpakt tegen beschadigen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Perfect Staat ook erg mooi op de muur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
11-09-2019
Super mooi en stevig behang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
2 x in 4 weken fotobehang besteld Super mooi en snel geleverd Zooo blij mee Dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
10-09-2019
De kwaliteit van foto zowel behang uitstekend.
De afmeting op juiste maat + 5 cm. prima maat en weinig afval ook het in spiegelbeeld afdrukken had het juiste effect.
Fantastisch product met prima begeleiding in de vorm van handleiding en adviezen.
Het resultaat is nog mooier als gehoopt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
09-09-2019
Heel erg tevreden met het behang. Ze namen contact op om aan te geven dat de foto die ik had uitgekozen licht zou gaan pixelen in het formaat dat ik had besteld. In overleg een andere foto gekozen.
Volgens afspraak geleverd, netjes en veilig ingepakt.
Het behang zelf is echt goede kwaliteit;dik,stevig, goed te behangen (ook door de nummering). De foto zelf is mat, wat een prachtig effect geeft.
5.00
Uitstekend

fotobehang.com klantbeoordeling

fotobehang.com

Goedkoop, snel en altijd op maat geleverd.

fotobehang.com werd op 15-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Fotobehang op maat bestel je online op Fotobehang.com. Uniek bij Fotobehang.com: alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past. Onze levering is uiterst snel; wij produceren binnen 24 uur en leveren binnen 1-3 dagen. Wij printen uitsluitend op topkwaliteit en stevig vliesbehang van 180 gram m2 tegen een zeer lage prijs. Vliesbehang geeft een haarscherpe fotoprint, is gemakkelijk aan te brengen, scheurt vrijwel niet en is een milieuvriendelijk product. Met foto behang creëer je sfeer in een ruimte. Kies uit een grote collectie behangen of upload je eigen afbeelding. Dankzij onze eigen printers en snijmachines kunnen wij snel fotobehang op maat leveren. Ook hebben wij een voortdurende kwaliteitscontrole. De eigen productie garandeert de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Het bestelproces wordt volledig binnen ons bedrijf afgehandeld waardoor je snel antwoord krijgt op al je vragen. Wij controleren bestanden kosteloos om te kijken of de kwaliteit goed genoeg is om te printen. Je ontvangt 100% garantie op onze producten en wij versturen orders boven de € 50,- gratis.

Contact
Tilbury 8
3897AC Zeewolde
Nederland
info@fotobehang.com
fotobehang.com
Winkel-exploitant
Wallgroup B.V.
Tilbury 8
3897AC Zeewolde
Nederland
Handelsregister
KvK 72869666
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fotobehang.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.