fotobehang.com

11.928 reviews in totaal   888 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 15 mei 2018

fotobehang.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het behang, waarbij ze de stevigheid, het materiaal en de haarscherpe afdrukken prijzen. De service wordt als uitmuntend ervaren dankzij de betrokkenheid, behulpzaamheid en het meedenken van het team. De levering is doorgaans snel en betrouwbaar. Het behang is gemakkelijk te verwerken en aan te brengen, mede door de duidelijke instructies, wat ook voor amateurs prettig is. De communicatie verloopt snel, duidelijk en behulpzaam. Ook de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast waarderen klanten de uitgebreide maatwerkopties en het personaliseren van het behang, inclusief het gebruik van eigen foto's en professioneel advies. Sommige klanten melden incidenteel vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Af en toe zijn er kleine misverstanden of vertragingen in de correspondentie. Enkele klanten zien graag verbeteringen bij het uploaden van foto’s op de website.

Reviewsfotobehang.com

Heel tevreden!

Goede ervaring met fotobehang. Overzichtelijke site, waarbij ik het fijn vond dat je printjes aan je favorieten kunt toevoegen. Levertijd was iets langer dan aangegeven, opzich geen probleem met een custommade product. Alleen qua verwachtingsmanagement heb ik liever een bredere range dan het idee dat het snel komt. Bij het behang krijg je een qr-code naar de instructies, dat werkt goed. Het behang is goed verpakt en kwam netjes aan. Daarnaast van goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen en snijden. Erg blij met het resultaat!

Antwoord van fotobehang.com

Wat een mooi eindresultaat! Fijn om te lezen dat het behang goed aankwam, prettig te verwerken was en dat je er zo blij mee bent. Je punt over de levertijdcommunicatie is waardevol. Bij een op maat gemaakt product is de productietijd inderdaad variabel, en een realistische bandbreedte geeft meer houvast dan een te optimistische indicatie. We nemen deze feedback mee. Deel een foto van je geplakte behang via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
Zoals je door de mensen van fotobehang geholpen wordt is uniek in deze tijd. M.n werd ik uitstekend geadviseerd over de verhoudingen qua afmeting . En na het bestellen werd ik door Ilze teruggebeld dat ik teveel grijstinten had aangeklikt. “ of ik dat echt wilde ?” Was een foutje van mij . En het eindresultaat is nog veel mooier dan je kunt dromen . Dank voor jullie Kennis & Kunde . Ron

Antwoord van fotobehang.com

Wat een mooi verhaal om te lezen! Dat Ilze even terugbelde om te checken of de grijstinten echt de bedoeling waren, dat is precies de aandacht die we willen geven. Fijn dat het eindresultaat zo goed is uitgevallen. Deel gerust een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Zeer tevreden.

Deze keer een eigen afbeelding doorgestuurd. Enig puntje, zeker geen minpuntje, is dat de afbeelding doorgestuurd moet worden in een hoge resolutie. Na enkele pogingen toch gelukt dankzij een betalende app. Super dat de afbeelding wordt goedgekeurd tijdens uploaden. Misschien een idee om dit toe te voegen tijdens de bestelling. Zou een extra service kunnen zijn. Bestelling wordt supersnel geleverd. Goed verpakt. Het behang is van zeer goede kwaliteit, dat voel je. Op een uurtje op de muur en wat een toeval dat de kleur matcht met de verf. Zeer tevreden op alle vlakken, we raden jullie zeker aan bij familie en vrienden.

Antwoord van fotobehang.com

Wat een geweldige ervaring om te lezen! Dat de kleur van het behang zo mooi aansluit bij de verf op de muur, dat is toch elke keer weer een bijzonder moment. De tip over de beeldkwaliteitscheck tijdens het bestelproces nemen we zeker mee, want dat is inderdaad een interessante gedachte. Fijn ook dat de goedkeuring bij het uploaden al een geruststelling was, ook al vroeg het even wat geduld om de juiste resolutie te vinden. Deel gerust een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak zo kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We zijn benieuwd hoe het eruitziet aan de muur!
Ik heb niks op of aanmerkingen over onze mooie Bos opkomwnd zonlichtbehang. Wel 1 vraag. awe hebben per ongeluk 2 Fotohehangplaksel in een emmer gesteld. Deze zit nog dicht is compleet nieuw. akan deze evt retour naar jullie om zo ons geld van 29,95 terug te kunnen krijgen? Zoja bij wie kunnen wij dit doen? Grtjes Liefke uit v.daal 🙃🙂

Antwoord van fotobehang.com

Bedankt voor uw bericht en fijn te horen dat u blij bent met uw behang! Een ongebruikte emmer lijm kunt u naar ons retourneren, meld deze retour via ons portal : https://wallgroup.shipping-portal.com/rp/

Muraltex fotobehang

Bij fotobehang.com uit gekomen door de uitgebreide keuze, het mooie fotobehang, en de positieve reviews. Het fotobehang ziet er, ondanks de grote van de wand (445 cm x 240 cm) erg mooi uit. De overzichtelijke en duidelijke website was hierbij ook een fijne hulp. Gekozen voor Muraltex fotobehang. Deze werd na een paar dagen al geleverd. Nog nooit eerder behang uit een stuk gehad, maar was goed zelf te doen met twee personen. Superblij mee!

Antwoord van fotobehang.com

Wat een mooie wand moet dat zijn, 445 bij 240 cm is indrukwekkend! Fijn om te lezen dat de Muraltex zo goed bevallen is, en dat het zelf aanbrengen met z"n tweeën zo soepel verliep. Snelle levering én een mooi eindresultaat, dat is precies wat we voor ogen hebben. Deel gerust een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Supermooi statement in ons nieuwe huis.

We zochten naar een echt statementbehang voor een bijna 6 meter lange muur in ons nieuwe huis en dat vonden we bij Fotobehang.com Ook hadden we nog nooit MuralTex behang aan één stuk geplakt maar na wat opstartproblemen ging het uiteindelijk heel vlot op de muur en het naadloze effect en sprekende kleuren zijn echt fantastisch, heel blij mee!

Antwoord van fotobehang.com

Wat een prachtig project, een bijna 6 meter lange muur als statement in een nieuw huis! Dat het naadloze effect en de sprekende kleuren zo goed uitkomen, maakt het eindresultaat extra bijzonder. En dat het plakken van MuralTex in één stuk uiteindelijk zo vlot is gegaan, is geweldig om te horen. Deel een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We zijn heel benieuwd hoe die muur eruitziet!
Wat een kwaliteit! Eigen foto opgestuurd en op textiel behang aan een stuk laten afdrukken. Voor een tussenwandje in dit geval dus een kleine marge aangehouden omdat anders de afbeelding uit verhouding gaat. Zeer zeer tevreden met het resultaat.

Antwoord van fotobehang.com

Zo fijn om te lezen dat het eindresultaat zo goed is uitgepakt! Een eigen foto op maat laten afdrukken voor een tussenwandje vraagt om een doordachte aanpak, en het klinkt alsof je dat precies goed hebt gedaan. Deel gerust een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We zijn benieuwd hoe het er bij jou uitziet!

Heel mooi!

Hele mooie kwaliteit en helemaal zoals we gehoopt/verwacht hadden. Eenvoudig te bevestigen, al dachten wij wel dat het in 1 stuk geleverd zou worden, maar dat werden er 2. Ook niet erg, want de naad zie je totaal niet meer terug. We zijn er ontzettend blij en geeft zoveel sfeer aan dit hoekje in ons huis!

Antwoord van fotobehang.com

Zo fijn om te horen dat het resultaat precies aan jullie verwachtingen voldoet! Dat de naad volledig wegvalt en niet meer zichtbaar is, dat is voor ons het mooiste compliment. En dat het zo"n sfeer toevoegt aan dat hoekje in jullie huis, dat maakt ons echt blij. Deel een foto van het eindresultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
Mooi en stevig behang met heldere kleuren. Bij onze eerste keuze waren de printbanen helaas zichtbaar, maar er werd direct heel fijn meegedacht en een oplossing aangeboden. Uiteindelijk hebben we voor een andere print gekozen en zijn we erg blij met het resultaat. Super service, nogmaals bedankt!

Antwoord van fotobehang.com

Wat een fijn bericht om te lezen! Dat de eerste keuze niet helemaal uitpakte zoals gehoopt, maar dat er samen naar een passende oplossing is gezocht, is precies hoe we het graag aanpakken. Mooi dat de nieuwe keuze zo goed is gevallen en dat het resultaat naar wens is. Deel gerust een foto van het behang via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We zijn benieuwd hoe het er bij jullie uitziet!
R B
Renate B.

Een mooie sticker cirkel!

Een mooie sticker cirkel van 1.00 x 1.00 meter die ook makkelijk te bevestigen is. Door de link te volgen kon ik zien hoever het was met de bestelling. De volgende cirkel al besteld, nu met eigen foto. Ben benieuwd!

Antwoord van fotobehang.com

Wat ontzettend fijn dat de stickercirkel zo gemakkelijk te bevestigen was, en dat het volgen van de bestelling zo vlot is verlopen. Geweldig om te horen dat er al een nieuwe bestelling met een eigen foto onderweg is, we hopen dat het resultaat weer net zo mooi zal zijn. Bedankt voor het delen van deze fijne ervaring!
Mooie kwaliteit voor prima prijs. Goede en snelle levering. Duidelijke instructies tijdens en na bestelling. Top! Zat wel een knik in de verzenddoos en hierdoor een minimale vouw. Dus wel iets om rekening te houden. (Maar na behangen niets meer van te zien)

Antwoord van fotobehang.com

Wat fijn om te lezen dat de kwaliteit, levering en instructies zo goed bevallen zijn, dat is precies wat we nastreven! De knik in de verzenddoos is uiteraard niet ideaal, en we begrijpen dat zoiets even voor een verrassing kan zorgen bij uitpakken. Goed om te horen dat het eindresultaat na het behangen niets meer laat zien. Nu het behang hangt, zou je een foto willen delen via hello@wallgroup.com? Iedereen die een foto instuurt maakt kans om het aankoopbedrag terug te winnen. We zijn benieuwd hoe het er bij jou uitziet!
Simpel je eigen foto opladen en direct het resultaat zien dat je mag verwachten. Perfect geprint en passend als beloofd. Is ook simpel aan te brengen door een amateur. Ging bovendien ook nog eens heel vlot! Niets dan lof dus!

Antwoord van fotobehang.com

Wat een fijne review om te lezen! Dat het hele proces, van het uploaden van je foto tot het eindresultaat aan de muur, zo vlot en naar wens is verlopen, maakt ons echt blij. En dat je het ook nog eens zelf hebt kunnen aanbrengen, dat is precies hoe het zou moeten zijn. Deel gerust een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We zien hem graag tegemoet!
Super mooie brede behangrollen. Erg mooi afgedrukt. Ik vind het materiaal alleen wat stroef met meebewegen in het plaatsen tegen de muur om deze netjes aansluitend te maken. Het is gwn een klein beetje voorzichter doen zodat er geen kreuken inkomen.

Antwoord van fotobehang.com

Wat fijn om te lezen dat de kwaliteit en de afdruk zo goed in de smaak zijn gevallen! Dat het ophangen wat extra aandacht vroeg, begrijpen we, en het is mooi dat je er toch een mooi resultaat mee hebt bereikt. Stuur een foto van je behang naar hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Top bedrijf!

Online bestellen is gemakkelijk en overzichtelijk erg goed. En de snelheid van het maken tot bezorgen? Beter kan het niet, echt super. En dat je alles online kan volgen tot het bezorgen ook erg fijn. Top!

Antwoord van fotobehang.com

Wat geweldig om te lezen, drie punten die je noemt en alle drie raak! Dat het bestelproces als prettig en overzichtelijk wordt ervaren, dat de doorlooptijd van productie tot aan de deur zo snel verloopt, en dat de online tracking daarbij houvast geeft, dat is precies waar we elke dag aan werken. Fijn dat dit zo goed is gevallen. Deel gerust een foto van het resultaat op je muur via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

MuralTex behang

Via e-mail heb ik eerst vragen kunnen stellen en door kunnen geven welke foto ik graag op de wand wilde hebben. Een wand met een deur er in. Wat mij bijzonder beviel was dat het MuralTex behang ook over de deur heen geplakt kon worden. Wat zeker ook zo fijn was was dat er een klein object op de foto, wat mij irriteerde, verwijderd kon worden en de foto daarmee toch mooi een geheel bleef. Een bevriende behanger heeft de fotobehang aangebracht en de deur uitgesneden. Het resultaat is precies wat de bedoeling was en het behang is van een mooie, stevige kwaliteit. Ik ben er héél blij mee.

Antwoord van fotobehang.com

Wat geweldig om te lezen dat alles precies zo is uitgepakt als je had gehoopt! Fantastisch dat het behang zelfs over de deur heen paste en dat het kleine aanpassingen mogelijk maakte voor een perfect resultaat. Geniet ervan, zo’n wand wordt echt het stralende middelpunt van je ruimte!

Uitstekende service

Wij hadden zelfklevend rond muurbehang besteld. Bij het monteren bleek de rand niet helemaal los te zitten van de ondergrond, waardoor er een scheurtje was ontstaan en op een tweetal plekken liet het behang los van het plakgedeelte bij de montage. Na telefonisch contact en het toesturen van enkele foto's hebben ze direct een nieuwe opgestuurd. Inmiddels zit deze strak op de muur. Uitstekende service die tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.
Dit is de 2e keer dat ik een bestelling heb gedaan… en wederom goed bevallen….. binnen 3 dgn geleverd… Makkelijk op de muur geplakt…. Zal vast niet de laatste keer zijn dat ik hier iets bestel… Ben er blij mee ….

Antwoord van fotobehang.com

Wat geweldig dat ook de tweede bestelling zo goed is bevallen, en dat de bezorging binnen drie dagen al plaatsvond. Fijn om te horen dat het plakken op de muur zo soepel verliep, we kijken er nu al naar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

WAANZINNG MOOI

Snelle reactie uitstekende snelle verzending, top Goede reacties van derden Ik heb het door een uistekende vakman laten doen.Succes met uw bedrijf.

Antwoord van fotobehang.com

Wat ontzettend fijn om te lezen dat de snelle verzending en het resultaat zo in de smaak vallen, we waarderen deze mooie woorden enorm. We zijn ontzettend benieuwd naar het gekozen resultaat aan de muur. Stuur gerust een foto van het resultaat naar hello@wallgroup.com, deel een foto en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen.

Foutje moet kunnen

Door eigen fout een rol verpest. Goede hulp en duidelijke opties gekregen van Merel en Ilze die zeer behulpzaam waren en snel reageerden.

Antwoord van fotobehang.com

Wat fijn dat onze collega"s je zo goed en snel hebben kunnen helpen met een passende oplossing, en hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. We nodigen je van harte uit om een foto van het resultaat te sturen naar hello@wallgroup.com, want wanneer je een foto deelt maak je automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen.

De kleur van het behang is veel…

  De kleur van het behang is veel donkerder De kleur van het behang is veel donkerder dan de sample die we toegestuurd hebben gekregen. Het is bestemd voor een donkere hoek in de kamer, het voorbeeld om te kijken of het past in het begin zag er ook veel lichter uit. Ik stuur hier ook een foto van mee. Te laat pakket gecontroleerd ivm familieomstandigheden.Jullie hebben top meegedacht, ik mag het retourneren. Bedankt voor de top service

fotobehang.com

Fotobehang op maat bestel je online op Fotobehang.com. Uniek bij Fotobehang.com: alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past. Onze levering is uiterst snel; wij produc...