Fotogeschenk

5.234 reviews in totaal   248 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en verwerking van bestellingen. De kwaliteit van de afdrukken en producten wordt doorgaans zeer gewaardeerd. Ook de verpakking wordt vaak als stevig, netjes en veilig ervaren, waardoor producten onbeschadigd aankomen. De service wordt als persoonlijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven, met positieve ervaringen rondom communicatie en extra inspanning. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke en vriendelijke communicatie en het feit dat ze goed op de hoogte worden gehouden. Het brede aanbod aan formaten en productopties wordt als prettig ervaren, waardoor maatwerk mogelijk is. Enkele klanten hebben opmerkingen over de kleur en afwerking van de producten. De prijs wordt wisselend beoordeeld en soms als aan de hoge kant of niet in verhouding tot het product ervaren.

ReviewsFotogeschenk

Foto's zijn uitstekend. Misschien van koerier Colis Privé veranderen, dit is niet de eerste keer dat deze koerier mijn pakjes op een bezorgadres brengt redelijk ver van huis, zonder thuis langs te komen. Maar wat ik het ergste vind is dat ze altijd zeggen: Pakje niet bezorgd, niet thuis. Dat is een grote leugen. Dank jullie voor de foto's, heel mooi en professioneel gemaakt.

Antwoord van Fotogeschenk

Dank voor de 5 sterren voor Fotogeschenk! Grotere formaten en orders brengen wij met ons eigen vervoersdienst in NL en BE, voor kleinere orders is dit helaas en vanzelfsprekend niet haalbaar en hiervoor zetten we de pakketdiensten in, zij scoren ook een leveringszekerheid van bijna 97% maar incidenteel gaat de levering niet in 1 x vlekkeloos, dit lossen we altijd in overleg zsm op.

Redelijke printkwaliteit

Ik heb een bijzondere foto laten afdrukken op 80x120 cm canvas. Met 4 cm lijst. Die lijst oogt goed, mooi stevig. Het was wel een enorme verhoging van de prijs. Ik was ruim 270 euro kwijt. 4 sterren en geen 5 omdat de printkwaliteit beter kan. Op de print is nergens echt zwart aanwezig. Hooguit donkergrijs. In de originele foto was het zwart wel echt zwart. Dat kan beter.

Mooi product

Goede, snelle service met een mooi eindresultaat! Bij het bestelde product, foto op dibond, werd maat L kleefplaten aangeraden om te bestellen. Deze zijn meebesteld en vervolgens zijn kleinere M platen geleverd, die goedkoper zijn. Dit had gecommuniceerd mogen worden zodat het verschil in prijs geretourneerd werd zonder er zelf naar te moeten vragen.

Antwoord van Fotogeschenk

Beste Rein, dit is per abuis gegaan en was bij ons niet bekend, uiteraard gaan wij dit compenseren. Onze directeur/founder Wilfried Vonk neemt contact met u op! Dank voor uw review.

Snelheid van productie en levering super

Snelheid van productie en levering is echt top. Kwaliteit ook goed van eindproduct. Ik vond alleen de beschrijving niet goed. Er staat niet bij hoe groot die koektrommel is, pas bij betaling zie je dat ie maar 15 cm groot is, wat meer een snoeptrommel wordt. Staat ook niet bij hoe hoog (inhoud onduidelijk)
A D
Anca D.
Ik vind de kwaliteit erg goed. Het is één keer voorgekomen dat een tuincanvas een magenta zweem had, maar heb hem gehouden omdat hij apart kleurde bij de bloemen in de tuin.
Goede service. Het bestelde product is top verpakt, beschadiging haast niet mogelijk. Je wordt over de vooruitgang goed op de hoogte gehouden.

Antwoord van Fotogeschenk

Top dat u onze wijze van produceren en verpakken van de Fotogeschenk fotoafdrukken en fotovergrotingen alsook onze orderopvolging zo waardeert!
Kort geleden heb ik een proefafdruk laten maken op Forex. Dit was om de kleuren te zien en de afmeting te bepalen voordat we dadelik c.a. 30 stuks gaan bestellen. Het was een zwart wit foto en het resultaat was toch meer blauw/grijs dan zwart. Erg jammer en weet nu niet wat ik uiteindelijk ga doen.

Antwoord van Fotogeschenk

Hallo Peter, dit kan diverse oorzaken hebben. Onze oprichter/directeur sinds 2006 Wilfried Vonk neemt contact met u op!
Super snelle levering, prachtige kwaliteit en persoonlijke service. Tweede keer dat ik hier foto's heb besteld, en de volgende keer kom ik hier gewoon weer terug!

Antwoord van Fotogeschenk

Wat fijn dat u de afdrukkwaliteit en service zo hoog waardeert, hier doen we het voor!

Afwijkende afmeting foto's

Voor een foto in een kerstornament was ik opzoek naar een afwijkende afmeting. Hiervoor heb ik voor het eerst bij Fotogeschenk besteld. Ergens anders kon ik het niet vinden en de recensies waren goed. Ik begrijp nu ook zeker waarom. Makkelijk bestellen, scherpe foto's en snel geleverd.

Antwoord van Fotogeschenk

Hier benoemt u precies onze kwaliteiten en ons specialisme in afwijkende maten die niemand anders levert!
Snel contact en aanpassingen mogelijk bij fotoprint voor herdenkingsmonument, heel fijn en duidelijk uitgelegd.

Graag gedaan!

Goede kwaliteit voor mooie prijs.

Klassieke formaten i.p.v de aangepaste digitale. Mooi afdruk op goed papier voor een lage prijs.

Super!
Prima kwaliteit, eindelijk de juiste maat voor de lijsten met A4 formaat. Net wat groter dan 20x 30, dus geen witte randen meer .
Mooier dan verwacht, een casvas doek van 150x 150 van onze achtertuin . Compliment voor het meedenken.

Antwoord van Fotogeschenk

Geweldig! En graag gedaan!

Super service

Snelle verzending!! Ze doen wat ze beloven op de site!! Super service!! Zeker een aanrader als je net als ik met spoed vergrotingen nodig hebt.

Antwoord van Fotogeschenk

Top! Fotogeschenk kan inderdaad veel producten zeer snel produceren en verzenden, fotovergrotingen en afdrukken die voor 1600 uur met spoedoptie worden besteld vertrekken nog dezelfde werkdag!! Leveren met de pakketdiensten verloopt doorgaans de eerstvolgende dag, incidenteel lukt dit de pakketdienst niet, die gevallen zijn voor ons overmacht, onze klanten krijgen dan op aanvraag de spoedkosten retour gestort.
Het ziet er prachtig uit, duidelijke foto, en mooi materiaal.

Zeer tevreden!

Bij Fotogeschenk een foto op op plexiglas af laten drukken. Erg tevreden over de kwaliteit en levering keurig zoals beloofd!

Antwoord van Fotogeschenk

Fijn, (groot formaat) plexiglas printen is één van de Fotogeschenk specialiteiten.
Snel geleverd en precies wat beloofd was. Ben zeer tevreden!

Antwoord van Fotogeschenk

Fijn dat u zo blij bent met uw Fotogeschenk: foto op forex 50x70cm!
Goed product, snelle en nette verzending.

Antwoord van Fotogeschenk

Fijn die tevredenheid met uw foto's op aluminium!
Perfecte afdruk, snelle levering, goed verpakt

Antwoord van Fotogeschenk

Dank, naast het perfect afdrukken is ook de goede verpakking een van de belangrijke kenmerken van Fotogeschenk.
Prachtig product geleverd