Daglief | Rouw & Herinneren

1.862 reviews in totaal

1.862 reviews since 8 mei 2024

Gecertificeerd sinds: 8 mei 2024
daglief.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen, zelfs tijdens drukte of bij spoed. De medewerkers worden als actief meedenkend, adviserend en persoonlijk betrokken ervaren bij het ontwerp en de totstandkoming van kaarten. De service wordt omschreven als uitstekend, vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk, waardoor klanten zich echt geholpen voelen. Het platform en de ontwerptool zijn gebruiksvriendelijk, bieden veel keuzemogelijkheden en zijn eenvoudig te navigeren. De kwaliteit van de kaarten, het drukwerk en het materiaal wordt als zeer hoog beoordeeld. Ook waarderen klanten de eindcontrole op fouten, suggesties ter verbetering en het initiatief van medewerkers om contact op te nemen over details. De communicatie via telefoon, mail en WhatsApp is snel, duidelijk en vriendelijk. Daarnaast wordt het grote en diverse aanbod aan kaarten en de mogelijkheden voor personalisatie zeer gewaardeerd.

ReviewsDaglief | Rouw & Herinneren

3 luik, moderne rouwkaart

De keuze aan rouwkaarten die er toch wat moderner uitzien dan de standaard, wij kozen voor de 3-luik. Makkelijk te bewerken en foto's toe te voegen. Ook fijn dat deze nog een keer uitgelijnd/gecorrigeerd worden door Daglief (in overleg). Om vooraf een proefexemplaar te kunnen bestellen, zodat je papier materiaal en opmaak beter kan bekijken was heel fijn. Wij hebben de kaart zodanig kunnen ontwerpen zoals mijn moeder het graag gewild had. We hebben er ook ontzettend veel complimenten op gekregen, ook op het bidprentje. De levering aan directe adressen was zeer snel, binnen 24 uur na bestelling, alsook het pakket wat ik naar mijn thuisadres had laten komen. Wij waren erg tevreden over het verloop van alles. Hartelijk dank daarvoor!!

Met 1 woord; SUPER

Rouwkaarten zelf ontworpen. Proefdrukken besteld. Kleine aanpassing nodig waarbij Daglief even heeft geholpen. De klantenservice is laagdrempelig bereikbaar. Toen we uiteindelijk de rouwkaarten gingen bestellen aangegeven deze met spoed te moeten leveren. De garantie was er dan dat het de volgende dag er sowieso was. Helaas liet POSTNL het afweten. Direct contact gezocht met Daglief en zij hebben dit écht super opgepakt door de kaarten nogmaals te drukken en een “privé” koerier te sturen op hun kosten zodat ze diezelfde dag alsnog geleverd werden. Al met al; TOP!! Je hoopt natuurlijk niet dat je dit nodig hebt.. maar als het zou moeten zou ik er zo weer bestellen! Dankjewel Daglief
Super vriendelijk en meedenkend. Heel goed digitaal bereikbaar. Heel goed meegedacht en mee ontworpen, zodat we een mooie herinnerings-collagekaart hebben gemaakt die we aan naasten hebben gestuurd. Dat helpt echt bij het proces! Proefdruk snel geleverd, en ook de uiteindelijke bestelling is snel geleverd. Daarnaast zijn ze gelukkig betaalbaar. Ik zou ze zéker aanraden, omdat je samen met hen een heel gepersonaliseerde kaart kunt maken die eer doet aan het leven / als herinnering.
Prachtig perfect kaartje ! Fijn drukwerk op kwalitatief hoogwaardig papier. Ik ben oprecht blij dat jullie voor de condoleancekaarten gezorgd hebben. Wat heel fijn was, was dat een medewerker op een zondagnamiddag nota bene belde omdat ze een foutje in de naam ontdekt had. Dat vond ik heel attent en superservice. Een dikke dank je wel !!!
* Ten eerste vind ik de producten, soorten papier heel erg mooi! * De drukkwaliteit vind ik erg mooi * Alle hulp via de website * And last but not least, de hulp van het team als dat nodig is, bij de opmaak (altijd fijn dat jullie ook nog een laatste check doen!). Wat kan beter: * De adresstickers mogen best wat rechter op een envelop *De post kan soms een envelop dubbel vouwen zodat deze in de brievenbus past... NIET DOEN! alle kaarten hebben dan een kreuk erin.

Hele fijne service

Wij wonen in Canada en moesten op afstand 150 rouwkaarten versturen in hele korte tijd. De medewerkers waren zo fijn om mee te werken. Wij konden heel fijn even bellen, heel snel en direct bereikbaar. Heel meedenkend. Dankjewel voor jullie geweldige zorg. Top bedrijf zijn jullie!
Prima service, fijn geholpen aan de telefoon. Zelf een kaart gemaakt. Nog een controle door jullie voordat de kaart definitief gedrukt is waardoor er nog foutje uitgehaald was. Enige aandachtspunt is de uitleg over het afhalen niet duidelijk was.
Zeer gebruikersvriendelijke website. Mooie collectie. Fantastische service. Ik had een foutje in de tekst gemaakt. Daglief heeft, na mijn melding, dit direct aangepast. En ook nog eens heel lief berichtje naar mij gestuurd. Jullie zijn toppers!
De bedankkaarten, in verband met het plotselinge overlijden van mijn zoon, waren precies zoals ik ze had gemaakt en besteld. Ze zijn dezelfde dag gedrukt en verzonden zodat ik ze de volgende dag al kon versturen. Ik kreeg er veel positieve reacties op.
Zeer eenvoudig zelf een kaart te maken. Ik zou alleen meer keuzes willen hebben in de soort kaart. Iets moderner en minder stijf. Ook de optie voor kleurverwerking/ bloemen of andere symbolen/tekeningen toe te kunnen voegen.

Goede quality check, super support en snelle levering

De print check bij het plaatsen vd bestelling was zo professioneel. Ze heeft een kader weg gewerkt wat wij digitaal niet zagen. De kaart is prachtig. Goed gewicht. Heel mooie kleur, foto’s scherp. Ook de enveloppe erg mooi. En we hadden het binnen 48 binnen. Heel fijne en goede service. Dank

Duidelijk en fijn

Ik vond vooral de nabewerking van de kaart heel fijn verlopen, het gesprek daarover was duidelijk en heel respectvol. Verder is het hele proces van de kaart samenstellen tot bestellen heel makkelijk en duidelijk.

Fijne en goede service, mooie rouwkaart

Begin 2023 Daglief gebruikt voor de rouwkaarten van mijn vader en toen al zeer tevreden over de kaarten, de hulp bij het maken en verzenden. Nu (maart 2025) helaas voor onze moeder rouwkaarten moeten bestellen en gezien onze eerdere ervaring weer bij Daglief. Ook nu niet teleurgesteld. Wij hebben de kaart zelf ontworpen en was fijn dat vanuit Daglief actief meegekeken en gedacht werd. Snel en goed contact via WhatsApp en e-mail. Dit is een webwinkel waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Voorlopig hopen we dat we ze niet meer nodig hebben, maar als dat wel zo is, dan zou ik gelijk weer bestellen bij hen.

Antwoord van Daglief | Rouw & Herinneren

Hartelijk dank voor jullie mooie review en het vertrouwen, zowel toen als nu. Wat fijn om te horen dat onze service, het meedenken en het persoonlijke contact opnieuw als prettig zijn ervaren. In zo’n periode proberen we er echt voor jullie te zijn. Heel veel sterkte gewenst. Hartelijke groet, Sofieke Team Daglief
De lay out en hoe de kaart zelf samen te stellen is niet moeilijk je wordt er gemakkelijk doorheen geholpen online Daarnaast was het een vlotte afhandeling ‘s middags gemaakt en besteld de volgende netjes in huis

Bedankt voor de goede service!

De kaarten zijn prachtig en duidelijk van kwaliteit. Werd erg goed op de hoogte gehouden over de verzending. Jullie hebben zelfs zonder te vragen de proef kaart dubbel verstuurd om tijdige aankomst te garanderen en dat waardeer ik enorm. Uitstekende service in een moeilijke tijd.
Hele snelle service. Meteen antwoord op mijn vraag via de mail. Misschien een volgende keer even contact op even als de uitlijning van de tekst niet helemaal klopt. Op een beeldscherm met de snijlijnen vind ik dat moeilijk te zien. Ik had een proefdruk moeten laten maken maar daar was eigenlijk geen tijd voor. Toen ik ze in het echt bekeek was de onderste tekst niet helemaal mooi uitgelijnd. Viel denk ik verder niemand anders op maar als ik iets maak wil ik het graag goed doen.
Heel aardig Goede hulp Snelle reactie Ik had proefdruk moeten maken maar te weinig tijd,. Letters te groot. Had ik graag als advies gehoord. Op scherm zie je dat niet,

Goede kwaliteit, snelle en uitstekende service!

Ik bestelde 40 rouw-wenskaartjes voor mijn overleden zoontje. De ontwerpen waren prachtig en ook makkelijk aan te passen. Eens besteld werden de kaartjes binnen 2 werkdagen geleverd (meer dan op tijd!) Het enige waar ik eventueel iets op kan aanmerken is dat we ook bijhorende blauwe enveloppen besteld hadden waar er 1tje tekort van was (dus 39 enveloppen en 40 kaartjes). Gelukkig vormde dit voor ons niet zo'n groot probleem, aangezien we toch 3 kaartjes op overschot hadden waar wel enveloppen voor waren. Niets op aan te merken dus. Heel tevreden over alles! Veel dank om het afscheid van ons zoontje op die manier mooier te maken🙏🤍

Afscheid van mijn maatje

Mijn man heeft zijn lichaam aan de wetenschap gedoneerd in de hoop andere in de toekomst te helpen. Doordat er geen uitvaart plaatsvinde werd het laten maken van een rouwkaart een uitdaging. Totdat iemand deze site aan mij doorgaf. Ik heb hen zo dankbaar dat zij alles uit handen hebben genomen, heb de tekst mogen aanleveren en wat ik graag wilde en de rouwkaart is helemaal geworden in gedavhten van mijn man. Hij zou trots zijn geweest. Ik ben met name Lot heel dankbaar, zij voelde het precies aan. Nogmaals mijn dank aan geheel "Daglief"

Wat een fijne mensen!

Dit was de tweede keer dat ik met Daglief werkte. Wat een fijne mensen! Ze denken gevraagd en ongevraagd met je mee. Juist in een tijd dat je wel wat anders aan je hoofd hebt. Reageren snel en effectief. Zelfs toen bij de laatste bestelling iets misging, losten ze dat binnen no time voor ons op. De resultaten van de rouwkaarten waren ook perfect.

Antwoord van Daglief | Rouw & Herinneren

Wat een prachtige woorden, dank je wel dat je dit met ons deelt. Het betekent ontzettend veel voor ons om te horen dat je je gesteund hebt gevoeld in zo’n intense periode. Juist dan willen we er écht voor je zijn, door mee te denken, snel te schakelen en zorg uit handen te nemen waar dat kan. Fijn dat je dat zo hebt ervaren, ook toen er iets misging en we het snel konden oplossen. En wat mooi om te lezen dat de rouwkaarten als perfect zijn ervaren. Daar doen we het voor: iets maken dat recht doet aan het moment en aan de herinnering. Dank je wel voor je vertrouwen, opnieuw. 💛 Daglief, namens Leonne Albers

Daglief verzorgt persoonlijk en uniek rouwdrukwerk. Met de online ontwerptool van Daglief kunt u heel eenvoudig zelf rouwkaarten maken. Als u voor 17.00 uur bestelt, ontvangt u de kaarten de volgende ...