Mo-Ca | More Than Canvas

89 reviews in totaal   38 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het op tijd ontvangen van hun bestelling. De persoonlijke aandacht en extraatjes bij de bestelling worden gewaardeerd. Ook de hoge kwaliteit van het product wordt consistent geprezen. Verder zijn klanten erg positief over de vriendelijke en behulpzame klantenservice. De nette en feestelijke verpakking met extraatjes valt eveneens goed in de smaak bij klanten.

ReviewsMo-Ca | More Than Canvas

Super snelle service: ik was eigenlijk een beetje te laat met bestellen maar dankzij de super snelle service konden we toch nog op tijd de foto's op de kamer van onze dochter ophangen voor ze die te zien zou krijgen op de dag dat ze jarig was!! En ze zijn ook nog eens prachtig 😍 Bedankt!!!

Fantastisch 🤩

Ik heb het canvas nog niet bekeken omdat ik deze op mijn verjaardag kado zal krijgen. Maar ik kan niet wachten. Voor nu wil ik jullie al wel weer complimenteren over de wijze van verzenden en de super schattige kerst 🎄 versiering op d verpakking zowel aan de buitenzijde als binnenzijde zo Nice 👼🏻. Op zich al weer een beleving 👍🏼 Fijne feestdagen toegewenst 🎄✨🎅🏼
Snelle levering. Netjes verpakt met weer het gewenste resultaat. Bedankt.
Precies zoals ik gewenst had. Perfect 🌷☀️
Snelle levering, goed verpakt en altijd een leuk extraatje bij de bestelling. En weer een mooie voorjaarsposter aan de muur.
W S
Wolfgang S.

He-le-maal leuk!

Snelle levering, mega gave producten! top!
Een prachtig resultaat en fijne klantenservice!
Mooi product wat zorgvuldig word behandeld
mooi foto product, leuk ingepakt en snel verzonden
mooie kwaliteit , leuk ingepakt met wat aardigheidjes erbij!
Super service, een feest om het pakket uit te pakken, prachtige canvas.

Mooi en origineel!

Laatst een canvas op A4 besteld als cadeau. Mooi en origineel, het was ook snel klaar. Superservice!
Gera R.
Makkum
Prachtige foto’s van verschillende materialen. Ik wordt er echt vrolijk van. Ga zeker meer kopen.
Snelle verzending met persoonlijke touch. Mijn old canvas hangt prachtig boven de eettafel.