yves-rocher.nl

207 reviews in totaal   162 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, effectiviteit en samenstelling van de producten. Daarnaast worden de regelmatige aanbiedingen gewaardeerd en is er een grote groep loyale, langdurige klanten die hun tevredenheid en trouw uitspreken. Het bestelproces wordt vaak als omslachtig en foutgevoelig ervaren, vooral bij het invullen van gegevens. De bezorgtijd wordt regelmatig als te lang ervaren, ondanks dat deze soms ook snel en netjes is. Sommige acties worden als onduidelijk of niet eerlijk beschouwd en de website wordt regelmatig genoemd vanwege storingen of onduidelijkheden, hoewel deze soms ook als duidelijk en makkelijk wordt ervaren.

Reviewsyves-rocher.nl

Y S
Yvonne S.
Heel lang klant van Yves Rocher en ben nog steeds happy. Geen gedoe, leuke koopjes om dol op te zijn!
C D
Christine d.
Ben al jaren klant en zal het ook blijven. Kan snel vinden wat is zoek en de levering is perfect.
A L
A L.
Artikelen zijn goed gebruik al jaren dag en nachtcrème en krijg veel complimenten
De crèmes zijn kwalitatief heel goed. Ook de olie van Riche crème werkt erg goed.
goede producten, goede prijzen. maar de website werkt niet altijd naar behoren.
Ik ben al klant vanaf mijn dertiende, nu ben ik 60. Dat zegt eigenlijk al genoeg
Goede kwaliteit artikelen op natuurbasis. Leuke kadootjes
De snelle bezorging en de mogelijkheid tot achteraf betalen
Makkelijk bestellen en bij vragen een uitstekende service.
Al jaren vaste klant omdat mijn huid op dit merk goed reageert
Sinds 2009 ben ik klant bij Yves rocher. Ik ben hartstikke tevreden.
Ik vind de website duidelijk en makkelijk in te zien .
De bestelling online vind ik lastig. Sommige woorden pakt het systeem niet. De artikelen blijven niet in het winkelmandje staan als je even uitlegt.
Ik gebruik al jaren producten. Service is ook prima
De producten zijn goed vooral voor het haar.
De betalingen online lukken niet per Wero. De bank is niet te selecteren waardoor ik per creditcard moest betalen. Dat belemmert me een volgende keer te bestellen.
Verzend tijd vind ik lang is nog altijd in voorbereiding zal hier niet zo snel merr bestellen denk ik andere firma.s zijn sneller
C V
conny v.
hele fijne producten voor een mooie prijs,erg tevreden
A V
A v.
heerlijke producten en vrij van toevoegingen
M’n lievelingswinkel voor mijn verzorging. 25+ jaar klant