yves-rocher.nl

546 reviews in totaal

546 reviews since 29 mrt 2019

Gecertificeerd sinds: 7 mei 2020
yves-rocher.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit, effectiviteit en geur van de producten, en geven aan deze al jarenlang met plezier te gebruiken. Ze waarderen daarnaast dat de producten milieuvriendelijk zijn en niet op dieren getest worden, wat voor velen een hoofdreden is om klant te blijven. Ook wordt de snelle en nette bezorging van bestellingen positief genoemd, evenals de vele aanbiedingen. Veel klanten zijn al jarenlang trouw aan het merk en hechten veel waarde aan deze langdurige relatie. Aan de andere kant ervaren veel klanten problemen met het invullen van adresgegevens, het aanmaken van accounts en het koppelen van klantinformatie bij het bestellen. Daarnaast vinden klanten de acties soms onduidelijk, niet altijd toepasbaar of zelfs misleidend. Sommige klanten missen tevens de fysieke winkels in Nederland en vinden het spijtig dat ze alleen nog online kunnen kopen. Enkelen hebben daarnaast langere wachttijden bij de bezorging ervaren.

Reviewsyves-rocher.nl

Geweldige producten ! De verschillen tussen de fysieke folder en de online catalogus tonen grote verschillen. Met name de cadeaus in de fysieke folders zijn erg aantrekkelijk, maar dat betekent telefonisch bestellen.
Ik gebruik de producten al vanaf mijn 21e ik ben nu 62 jaar. Ik ben meegegroeid met de lijn. Ik zie er nog fantastisch uit, al zeg ik het zelf. Als ik een ander product gebruik zie ik dat direct aan mijn huid.

Diverse producten

Hydra serie, vochtinbrengende gel en dagcrème, verveine douchegel, mooie nachtcrème met div oliën, handcrème arnica, etc etc, top producten!
Mooie producten. Het is wel wat lastig om mijn order geplaatst te krijgen. Zit een foutje in de bestelprocedure. Elke keer gaat dat lastig, tijdens de afronding van de bestelling. Verder geen klagen.
Alles makkelijk te vinden in de shop. Goede producten, zonder chemische ingrediënten. Vervelend bij het inloggen: de gegevens moeten elke keer bijgewerkt worden.

Plantaardige Cosmetica

Het merk biedt een complete lijn aan van gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfums, make-up en haarverzorging. Voor verschillende huidtypes! Een minpuntje: De bestelling heeft wel een aantal dagen nodig voordat het bezorgd is.

Bijna 50 jaar klant

Het feit dat ik al bijna vijftig jaar klant ben zegt genoeg toch. Er wordt niet op dieren getest dat is voor mij de hoofdreden dat ik klant ben
Ik moest alles opnieuw aanmaken, nieuw wachtwoord adres en tel. gegevens , wat ik goed vond waren de aanbiedingen voor mijn verjaardag alhoewel dat toch even zoeken was. En er werd aangegeven dat dit mijn eerste bestelling was, terwijl ik toch al ongeveer 28 a 30 jaar klant ben.
Ik gebruik al ongeveer 50 jaar producten ven u. Laatst vroeg iemand hoe ik met mijn 91 jaar aan zo’n gladde huid kom. Altijd crème van Yves Rocher zei ik. En dat is zo.

Herontdekt!

Jaren geleden kocht ik de producten in een fysieke winkel. Ik was bijna vergeten dat Yves Rochez nog bestond! Heerlijke producten herontdekt! Een aanrader!
Het pakketje was snel gearriveerd. Dus dat is heel prettig. Ik had nog geen account en het was een beetje een gedoe om dat goed te krijgen. Daarna was het makkelijk om wat te bestellen.

top luchtje

Dat ik een product kan bestellen wat ik ondanks mijn heftige allergieen kan gebruiken. en ook nog een top luchtje tegen een leuke pijr.
De producten zijn fijn en ik vind het belangrijk dat het milieuvriendelijk is. Het online bestellen vind ik erg omslachtig.

De producten werden snel geleverd!

De producten werden snel geleverd, goed verpakt en ik kreeg nog een goed te kunnen gebruiken cadeautje! Bedankt!
Ooit in Frankrijk al klant geworden! Nooit teleurgesteld!!! Terug in Nederland bindt Yves Rocher mij nog steeds in kleur en geur met het land waar ik 20 jaar heb gewoond!! Nostalgie..

Fijne producten.

Bestel al jaren via internet, overzichtelijke website en een variatie aan producten. Snelle en correcte levering.
Gebruik het al heel lang. Bevalt goed. Mijn moeder gebruikte het ook. Helaas is ze er niet meer.😔

tevreden

ben heel tevreden over de producten , heerlijke geuren, bezorging altijd netjes en snel.
Leuk om te kijken naar alle producten. Mijn voorkeur gaat naar parfums Eenvoudig bestellen. Meestal met een korting. Daarbij leuke extra s gratis bij je bestelling
In feite bestel ik al jaren en jaren yves Rocher. En altijd naar volle tevredenheid. Ben altijd heel blij met de aankoop. Hoop dat het nog lang zo blijft.