vc-lifestyle.comReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
vc-lifestyle.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vc-lifestyle.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 9 okt. 2020

Beoordelingen voor vc-lifestyle.com

13 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

38 beoordelingen in totaal

7 aug. 2023
Voldoet aan beschrijving en verwachting. Levering duurde wel lang. Besteld eind juni en ontvangen begin augustus. Communucatie daaromtrent verliep stroef, aangezien ik zelf 2x diende te bellen om verhaal te krijgen. Ookal lag de oorzaak van de vertraging bij de tussenleverancier. De verkoper had mij wel zelf kunnen laten weten dat de verzending vertraging opgelopen had en ze mij op de hoogte zouden houden zodra ze zelf meer nieuws hadden. Ik heb dat aan de telefoon meegedeeld en werd wel meteen ter harte genomen als constructieve kritiek. Ik ben dus wel tevreden!

de meest kritische beoordeling

11 apr. 2023
Er wordt snel gereageerd op email, levertijd van 2 weken wat lang als er staat op voorraad. Product kan ik nog niet beoordelen dus.

Beoordelingen voor vc-lifestyle.com

ED
Els D.
Izegem
7 aug. 2023

Voldoet aan verwachting, wel beter communiceren

Antwoord van vc-lifestyle.com
Bedankt voor uw feedback Els! Nemen wij mee voor de toekomst. Fijn dat het naar tevredenheid is!
1 jun. 2023
Zeer! Tevreden met m'n aankoop en service
Antwoord van vc-lifestyle.com
Fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor de review!
10 jun. 2023
Antwoord van vc-lifestyle.com
Bedankt voor de beoordeling!
3 jun. 2023
Antwoord van vc-lifestyle.com
Bedankt voor de 5-sterren!
16 mei 2023

Bestelling

De bestelling niet op tijd ontvangen, maar daarvoor hadden jullie een mooie en snelle oplossing voor. Bedankt voor de goede service!
Antwoord van vc-lifestyle.com
Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor de review!
Antwoord van vc-lifestyle.com
Bedankt voor uw feedback!
9 apr. 2023

Top

Hondje super blij vrouwtje ook super blij
Antwoord van vc-lifestyle.com
Wat een leuke foto! Leuk om te lezen! Veel plezier met de bestelling!
10 apr. 2023
Super snelle service
Antwoord van vc-lifestyle.com
Bedankt voor de review Marieke!
13 apr. 2023
Super service
Antwoord van vc-lifestyle.com
Leuk om te lezen! Bedankt voor uw review!
1 apr. 2023
Antwoord van vc-lifestyle.com
Bedankt voor de 5-sterren!
6 dec. 2022
Antwoord van vc-lifestyle.com
Bedankt voor de beoordeling!
10 mrt. 2023
Mijn bestelling is nog niet afgeleverd zoals belooft
Antwoord van vc-lifestyle.com
Wat jammer dat het zo lang is geduurd. Conform onze gegevens is het ondertussen opgelost. Mocht dit niet zo zijn, neem dan gerust per e-mail contact met ons op. Excuus dat het zo is gelopen!
Heb mijn pakje na 7 dagen nog niet ontvangen