Klanten zijn zeer te spreken over het persoonlijke contact en de extra aandacht bij bestellingen, zoals handgeschreven kaartjes of persoonlijke boodschappen. De kwaliteit en de unieke smaakcombinaties van de thee worden veelvuldig geprezen. Ook de service wordt als uitstekend ervaren, met snelle en nette levering, goede communicatie en het meedenken bij bestellingen. Daarnaast waarderen klanten de uitgebreide uitleg over de thee, de herkomst en het persoonlijke verhaal achter de producten. De verpakking wordt omschreven als mooi, feestelijk en met zorg verzorgd. Tot slot wordt de vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel of contact als zeer positief ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsTantetee.com
Fantastisch!
Persoonlijk contact, het pakket ziet er heel leuk uit, zelfs een handgeschreven kaart erbij. Er zit veel liefde in dit pakketje ❤️
Super enthousiast, weet de verhalen achter iedere theesoort zo over te brengen dat je erin mee gaat.
Ik ben super ontvangen bij jullie toen ik mijn bestelling kwam ophalen. We zijn super enthousiast over de thee die we meegenomen hebben. We komen graag nog een keer langs. Bestellen dan een paar grote verpakkingen.
Mooie producten, heerlijke thee, vriendelijke communicatie en goede en snelle levering.
Tante Tee is fantastisch! De pakjes worden supersnel geleverd, het is een feestje om open te maken. Overal staat iets leuks of vrolijks geschreven! En de thee smaakt fantastisch, zoveel verschillende smaken en zo leuk ingepakt. Liefs Alma
Antwoord van Tantetee.com
Dankjewel voor jouw mooie verhaal en de stralende sterren. Geniet met volle teugen van thee met een verhaal!
Want een geweldige thee collectie. Thee met een verhaal
Bestelling ontvang je met een persoonlijk kaartje .
Heerlijke, eerlijke thee.
Thee met een persoonlijk tintje.
Geniet van deze puurheid.
Antwoord van Tantetee.com
Dankjewel voor de sterren! Geniet van de verhalen met smaak. Fijn weekend!
Heerlijke thee, de frisse neus, en mooi verpakt in het blik. Wel prijzig....
Antwoord van Tantetee.com
Wat fijn dat je zo geniet. Heb je de navullingen al gezien? Zo kan je het blik behouden en de navulling er in doen. We kiezen altijd voor natuurlijke ingrediënten, genieten met volle teugen van kwaliteit voor jezelf. We hopen je gauw weer te zien Fijne dag!
Snelle verzending, netjes verpakt en goede service en uitleg.
Persoonlijk tintje en geweldige smaken
Fijn persoonlijk tintje en de thee is echt zalig. Blijft lang houdbaar en de smaakcombinaties zijn uniek. Vaak lees ik het en denk dan, hm niet mijn ding, maar dan toch proeven om vervolgens omver geblazen te worden
Antwoord van Tantetee.com
Elk moment je afvragen waar ben ik aan toe en dan kies maar raak! Geniet met volle teugen van de verhalen met smaak. Heel fijn weekend gewenst en tot een volgende keer ✨🫖
Goede service er wordt zelfs meegedacht bij het bestellen van producten en het versturen ervan.
Artikelen worden goed verpakt en verzonden.
Blij met mijn aankopen😊
Antwoord van Tantetee.com
Wat fijn dat je zo geniet! Heel graag gedaan. Vraag maar raak! Heb je de melanges al eens koud gezet? Heerlijk fris met de warme dagen. Fijn weekend!
Het persoonlijke contact! Het leuke briefje bij je bestelling.
Antwoord van Tantetee.com
De hoogste tijd voor TEEtijd samen! Gauw even plannen?