bodylab.nl
Beoordelingen:

667 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.465 beoordelingen in totaal  

3,95
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bodylab.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

de meest kritische beoordeling

19 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(370)
(122)
Resetten
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat absoluut beter kan is de bezorging. Wij waren gewoon thuis en de zending was gewoon op de stoep gezet aan de openbare straat. kan echt niet. Een voorbijganger belde aan om dit te melden en dat is de enige reden dat ik iets heb ontvangen.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes optijd geleverd bestel al heel wat jaartjes al mijn supplementen hier en nog geen klachten gehad is er fout en je mailt of belt word het netjes opgelost
Beoordeling melden
DI
Dennis I.
huise (zingem)
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en lekkere producten maar het is spijtig dat het leveren lang duurt want als je bij bodyfitt iets besteld voor 22u wordt het de volgende dag al geleverd
Beoordeling melden
DB
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

De producten qua smaak heel prettig en aangenaam

De producten qua smaak heel prettig! En het werkt! Alleen de verzending vind ik vrij lang duren en dat vind ik wel echt een aandachtspunt.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bodylab is een goede site. Is alleen jammer dat er alleen op hun eigen merk veel korting wordt gegeven en niet op de andere merken.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Cookies & cream .. Its my favourite flavour.. and it has been improved a lot since i bought it the first time
Beoordeling melden
MW
Michael W.
Rotterdam
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top kwaliteit voor een scherpe prijs! Duurt wel even tot je je bestelling ontvangt, komt uit Duitsland.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Producten zijn goed, levering zou sneller mogen

Producten zijn goed. Goede actie prijzen. De levering zou wat sneller mogen. Duurt enkele dagen.
Beoordeling melden
JP
Jolien P.
Zoutleeuw
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend assortiment en prijzen, jammer van langere levertijden

Assortiment en prijzen zijn echt uitstekend. Alleen de levertijd is aan de lange kant.
Beoordeling melden
IG
ilse G.
Sint-andries Brugge
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

netjes

alles was netjes ingepakt enn de levering heeft niet zolang geduurd
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Snelle en duidelijke levering. Product voldoet ook aan verwachting
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Uitgebreide producten lijn, prijs goed, snelle levering
Beoordeling melden
HV
Hanna v.
Vlaardingen
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
de bestelling is correct uitgevoerd, !!!!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering. Goede producten
Beoordeling melden
RL
Ron L.
Breda
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle levering en top producten
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals gewoonlijk is alles goed verlopen.
Beoordeling melden
ER
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere smaak. Ook een fijne structuur
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment, snelle levering
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en snelle service.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare nette levering.
Beoordeling melden