bodylab.nl
Beoordelingen:

738 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.761 beoordelingen in totaal  

4,09
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten en snelle levering. Het enige is wel, ik heb nu 2x een mail gestuurd naar de klanten service met een vraag over m’n bestelling alleen hier nooit reactie op gekregen.

de meest kritische beoordeling

30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel te veel mails. Soms duurt een bestelling 14 dagen eer ze geleverd w. Soms 1 week. Soms binnen de paar dagen. De korting voor vrienden werkt niet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(443)
(127)
Resetten
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Malto Dextrin box en shakebeker lek. Volledige bedrag teruggestort.

De Malto Dextrin van 5 kg was door een slecht sluitend deksel uit de box geraakt en 'lekte' zelfs uit de verpakkingsdoos. De dop van de Bodylab shakebeker is er heel moeilijk recht op te draaien waardoor waar door de spatten regelmatig tot op het plafond zitten. Na reclamatie is het volledige bedrag netjes teruggestort!!!
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De eiwitten zijn wel heel goed van smaak met water zijn ze heel dun toen dacht ik wel effe o dit vind ik niet zo fijn nu beetje melk gedaan wat ik liever niet doe maar dan zijn ze wel helemaal top ga ze nig even met Amandelmelk en havermelk proberen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

1e keer

Alles gingen we voor de 1e keer aanschaffen. Ik vond de verzending traag, maar misschien kan dat naar België worden verbeterd. Ik hou echt van de selectie van producten. Ik hoop dat mijn selecties ROCKEN.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Er is een mooi aanbod in goede producten. Juli 24 vertrek ik voor 4500km in Noorwegen. Dan is het belangrijk zo weinig mogelijk gewicht mee te hebben met goede producten. Dank je.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede klantenservice. Ik had de verkeerde smaak ontvangen en dit probleem was snel opgelost. Bedankt hiervoor!
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, goed prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke omschrijvingen van de producten. Bezorging prima.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over dit bedrijf. Altijd snel, de kwaliteit van de producten is top.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering tegen de achtergrond dat de bestelling uit Duitsland komt
Beoordeling melden
JR
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. En de product dat ik wilde op voorraad.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en goed en snel geleverd
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering wat traag maar netjes geleverd
Beoordeling melden
EF
Eva F.
ekeren
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede producten. Heel lekker
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit van de producten.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijs, snelle levering!
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar en snel geleverd!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles zoals altijd perfect
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en snel geleverd
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs - kwaliteit
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi blijven zoals nu
Beoordeling melden