Klanten zijn erg te spreken over het vriendelijke, behulpzame en geduldige personeel. De service wordt als snel, goed en klantgericht ervaren, waarbij het deskundige advies en het meedenken van het personeel veel waardering krijgen. Klanten waarderen dat het personeel echt de tijd voor ze neemt en niet opjaagt. Ook de kwaliteit van de producten wordt regelmatig positief benoemd. Enkele klanten geven aan dat het soms druk is in de winkel, waardoor zij langer moeten wachten om geholpen te worden. Daarnaast vinden sommige klanten dat medewerkers niet altijd voldoende luisteren naar hun wensen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Arnhem
Vriendelijk geholpen door de medewerker. Kon goed helpen met adviseren voor de lengte van de ketting. Mocht ook proberen hoe het stond. Was alleen iets minder keuze qua soorten kettingen maar toch een gevonden waar ik blij mee ben.
Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, nam de tijd om te helpen bij mij keuze, ondanks dat het redelijk druk was was tijd nemen geen probleem. Dat was een prettige ervaring. Had de dag ervoor klantenkaart aangevraagd en beloofde 10 % korting werd bovenop de al 25 % korting gedaan dus leuke prijs voor het artikel dat ik uit had gezocht. Ik was op zoek naar bedels die niet in de winkel lagen en medewerker heeft zonder moeite de spullen online besteld en die kon ik de volgende dag al ophalen. Bij het ophalen gevraagd of ze de bedels wilde vastmaken aan het de dag ervoor gekochte armbandje en zonder probleem is dat gedaan ondanks de drukte op die dag. Fijne service dank jullie wel
Fantastische dame die mijn zes jarige meid goed geholpen heeft met gaatjes schieten. Zo lief geduldig en behulpzaam. Dank daarvoor!
Wat een leuke vrouwen werken in Arnhem centrum.
Beide keren was het erg druk maar ze hielpen je fantastisch.
Ze waren liefdevol en geduldig en super leuk ook tegen de kinderen.
Ze dachten mee echt super geholpen
Ondanks dat we even moesten wachten zeiden zelfs mijn kinderen afgezonderd van elkaar wat waren dat lieve vrouwen!!!
Mijn complimenten echt!!!
Hoop dat jullie harde werken goed beloond wordt!
Liefs de moeder met de 3 zoons en dochter die 2 keer terug kwam
Antwoord van Lucardi Juwelier Arnhem
Hi Anneloes,
Bedankt voor je lieve woorden! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt.💜
persoonlijke aandacht met uitzoeken van de sierraden. Daarbij is er fijne prijsverhouding.
Erg fijn geholpen, ze nemen de tijd voor je en geven je goed advies.
Fantastische verkoopster!
Werd zeer goed geholpen in de winkel in Arnhem centrum en vond precies wat ik zocht!
Niks bijzonder, wel aardige verkoopsters.
Je voelt je welkom.
Mooie behandeling en hoge kwaliteit goederen
Goede service van vriendelijk personeel.
Goede service en fijn geholpen.
goede service en vriendelijke verkoop;poosje terug bedelarmbandje gekocht en kan altijd terug mocht er iets bij gezet moete worden of verandert worden.;
beter doen; waarschijnlijk meerdere verkopes in de winkel zetten; ik heb vaak gehad dat er maar 1 iemand er voor stond dus duurd langer om geholpen word en lijkt mij niet zo prettig voor de medewerkster(stress); hopelijk zo voldoende aanvulling gegeven.m.vr.groet,Petra Egging
Jammer van gebrek aan kennis
Ik werd snel geholpen door de 1e dame die ons advies gaf nadat ik een vraag stelde. De 2e dame die onze betaling wilde afhandelen was (nog) niet op de hoogte van het genruik van cadeaukaarten. Kan gebeuren. Ze vroeg of ze de bedels aan de armband moest maken en ik antwoorde met graag. Ik legde ukt dat we de armband op de 4e schakel zouden sluiten en wees aan waar ik de bedels wilde hebben. Vervolgens werden de bedels gewoon om de armband geschoven. Ik legde nogmaals uit dat ik ze vast wilde aan de schakels en de dame reageerde dat we dan wel even moesten wachten. Uiteindelijk lukte het haar niet en deed ze de armband om bij mn dochter. Niet op de 4e schakel zoals eerder uitgelegd. Voelde echt alsof er niet geluisterd werd. Jammer.
Persoonlijke benadering van de verkoopster. Heel kundig en had een luisterend oor. Haar advies was enorm waardevol. Het geadviseerde medaillon is ontzettend mooi en van zeer goede kwaliteit.
Antwoord van Lucardi Juwelier Arnhem
Super dat je ervaring in onze winkel zo positief was! 💜
ik had gevraagd naar gouden ringen die in de etalage stonden, heb ze om gehad maar het blijkt geen match te zijn met mijn andere ringen die ik al droeg, de aardige medewerkster heeft met mij verder gekeken en uiteindelijk ben ik geslaagd in 2 ringen. ze heeft haar best echt wel gedaan, heb haar aan de kassa bedankt en ben de winkel met een stralende glimlach uit gegaan.
Vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik was oorbellen vergeten mee te nemen vanuit de winkel. Het personeel heeft er voor gezorgd dat ik ze bij een ander filiaal, dichtbij mijn woning alsnog kon ophalen.
Goed geholpen door de medewerker en toen ik oorbellen had gekocht gevraagd of ze deze wou desinfecteren dat deed met plezier dat noem ik service.