Lucardi Juwelier Spijkenisse

441 reviews in totaal   67 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het personeel, dat als bijzonder vriendelijk, professioneel en deskundig wordt ervaren. De service wordt omschreven als uitstekend en klantgericht, waarbij medewerkers altijd bereid zijn te helpen, meedenken en passend advies geven. Ook in drukke tijden voelen klanten zich snel en efficiënt geholpen, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring.

ReviewsLucardi Juwelier Spijkenisse

Alles was geweldig! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, de service was uitstekend en ik werd snel geholpen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en kom zeker nog eens terug. Bedankt voor de fijne ervaring!
Fijne lieve dame die mij geholpen heeft. Weet waar ze over praat En geeft perfecte service Ik ben heel te vriendelijk met Lucardi en zeker het personeel
Verkoopster denkt heel goed mee en lost onze vraag perfect op, is heel Vriendelijk en super klantvriendelijk
Vriendelijk personeel, goed geholpen. Veel keuze en niet te duur. Ga zo door
De meiden (personeel) zijn zo lief en denken zo Fijn met je mee
Al jaren dezelfde leuk meid in Spijkenisse.
blijf het zelfde doen gode service
Goed advies vriendelijke personeel
Uitstekend geholpen om een keuze te maken
De behulpzame en bijzonder vriendelijke medewerkster,

Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel
Netjes en behulpzaam.

Dat ik heel vriendelijk werd geholpen in de winkel en alle tijd voor mij had .

Dat ik heel vriendelijk werd geholpen

Kinder cadeau

Lucardi heeft een mooie collectie sieraden. Je wordt er altijd fijn geholpen. Ook al is het druk, men heeft tijd voor jou. De verkopers blijven altijd vriendelijk.
Ze gaf zelf aan van ben je member dan krijg je korting zo niet even een sms naar je sturen en invullen krijg je 30% korting zijn er maar weinig die dat doen echt top geholpen.

Oorbellen.

Gister weer oorbelletjes gekocht voor onze dochter. In verband met gym mag zij alleen knopjes in en daar is lucardi uiteraard het adres voor!
Vriendelijke medewerkers, goede service en mooie, betaalbare sieraden van goede kwaliteit.
Personeel is erg vriendelijk, heel duidelijk wat wel of niet kan. Begripvol en geduldig ondanks dat ze maar met zijn tweeën waren en het druk was, ze namen de tijd voor iedere klant.