Kaasmagazijn.nl- Logo - Beoordelingen

Kaasmagazijn.nl
Beoordelingen:

1.124 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.314 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kaas is super lekker .plastic haalt Wij vinden de kaas welke dan ook lekkerde dan van de kaasboer. En super snel geleverd. Heel erg goed verpakt de kaas wordt vacuüm verpakt en voor ieder stuk kaas krijg je er een kaas papier bij alsje die uit het

Meest relevante negatieve beoordeling

28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kaas is perfect! Maar als je verschillende soorten koopt, is het moeilijk uit elkaar te houden. Sticker zo fijn zijn. En, kaas gekocht voor een chef in zweden, gevraagd om een Engelstalige uitleg, over de kazen, ook voor eventuele levering, zat er helaas niet bij, jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kaasmagazijn.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(990)
(117)
Resetten
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
jullie kaas is puik, de communicatie ook. Postnl heft er twee dagen over gedaan, het bezorgoment veranderde een paar keer.De eerste keer ben ik thuisgebleven. Na uren wachten be ik weggegaan. Het laatste kunnen jullie niet beter doen. Jullie aandeel de kaas, die is puik
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
ontzettende lekkere kaas, heel goed om online te kunnen bestellen. IK heb nog wel een verbeter puntje. Ik had diverse soorten kaas en het was fijn geweest als ik wist welk stuk het was, jong, boeren etc.
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overheerlijke kaas en goede service..

De verpakkingen van de kaas was heel goed verzorgd, en dan de kaas, die is zo ontzettend lekker dat ik dezelfde avond al een pond graskaas heb op gegeten, heerlijk was het..
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk kaas en goed verzorgd aan gekomen.bedankt en zal het doorgeven aan anderen om een beetje reclame te maken.mgv Gertie Maassen.
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles kwam super goed verpakt ( vacuüm) aan. Mooi op tijd en met gratis kaaspapier bijgevoegd. Nu genieten en daarna weer bestellen.
Beoordeling melden
LV
Leon v.
Ossendrecht
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pracht assortiment kazen tegen hele aantrekkelijke prijzen. Bovendien worden de stukken kaas perfect vacuüm verpakt geleverd.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke kaas. Veel lekkerder als uit de supermarkt. Alles goed verpakt met los kaaspapier erbij. Netjes en snel bezorgd.
Beoordeling melden
LJ
Linda J.
Kapelle
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lekker, ruime keus en prima webshop

Ruime keuze, bestellen en betalen gaat vlot en snel en levering is prima in orde en het belangrijkste de kaas is heerlijk!
Beoordeling melden
WD
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik had de jonge gras kaas, net open is hij heerlijk, volgende dag en in het kaas papier ingepakt, minder, erg zout.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en wat een heerlijke kazen!! Zeker voor herhaling vatbaar je proeft gewoon echte kaas heerlijk!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele erge lekkere kaas, vers gesneden stukken, netjes gesealed , en vlot verzonden , en een goede prijs.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hat super geklappt,bin sehr zufrieden,ein nächstes mal gern wieder!!!Mfg. Jörg Höhne aus Jessen.....
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke raclette kaas. Goed verpakt en keurig op tijd geleverd. Ik ga hier zeker weer bestellen.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij de vorige bestelling ging er iets mis en het werd gelijk opgelost, fijne ervaring. Zo doorgaan
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt en snel bezorgd. Kaas is lekker! En goedkoper dan de 'verse' kaas uit de supermarkt
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eindelijk weer kaas die naar kaas smaakt. De meeste kaas uit de supermarkt smaakt naar plastic.
Beoordeling melden
HB
Helma B.
Remscheid
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Immer wieder gerne.Schnelle Lieferung,lecker und lange haltbar.Falls nicht schnell aufgegessen😉
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alle kazen zijn altijd erg lekker nu ook graskaas er bij besteld en hij is heerlijk. Kom
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij het meest beviel is de super snelle levering en dat de kaas vacuum verpakt is.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een goede en betrouwbare bezorger vinden post.nl belt niet rijd gewoon je deur voorbij
Beoordeling melden