14 jul 2024
In de zaak werd ik geweldig geholpen door een super aardige verkoper. Ik weet nu dat ik een maat groter van schoenen nodig heb. Dus nieuwe schoenen gekocht en na afloop ook nog op de foto gezet. On-line heb ik later ook nog een paar nieuwe schoenen gekocht. Hetzelfde merk, andere kleur. Na een paar dagen had ik ze al en ik ben er super blij mee. Ook omdat mijn steunzolen erin passen. In de zaak ook nog een heerlijk kopje koffie gehad.
Dit is mijn 4de paar schoenen bij Schutrups gekocht. 2 Paar in de winkel en 2 paar online. Fijne en ook mooie schoenen die lekker zitten en ook mooi zijn en goed bij mijn kleding passen. Ik woon niet in de buurt en dan is het fijn dat je je juiste maat weet.
Snelle reactie, snelle bezorging, vriendelijk briefje erbij en exact wat ik zocht.
29 jul 2024
Snelle verzending, zelf een handgeschreven bedank kaartje
1 aug 2024
27 jul 2024