stateofart.com
Beoordelingen:

1.840 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.464 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(49)
(21)
Resetten
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Retourneren

Het retour sturen met een zelf aan te maken retour bon is lastig zonder printer. Het crediteren van het aankoop bedrag duurt erg lang. > 2 weken.
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Meer duidelijkheid

Ik kreeg niet duidelijk door dat er 3 verschillende pakketten geleverd werden. Dat 1 pakket langer duurde want die kwam van een ander filiaal af
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
30 nov 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend te lezen dat de informatie rondom de zendingen niet duidelijk is geweest, onze excuses daarvoor! Wij zullen uw feedback meenemen in de verbetering van ons verzendproces.
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit hemden gaat achteruit en de prijzen omhoog. Versturen nu in een zak en anders in een nette doos. Ga zo door …… dan ben ik weg.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
17 okt 2023
Spijtig dat u niet meer tevreden bent over de kwaliteit. We doen ons uiterste beste de kwaliteit te waarborgen en versturen nog steeds grotere bestellingen in een nette doos.
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Art en hulp prima een 10. Maar om op de website uit te vinden hoe je iets retourneerde of ruilt is drama. Moet makkelijker kunnen
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is te gemakkelijk een 5 ster te geven. Ik bestel iets en dan betaal ik en is het dan toeval dat je het krijgt ?
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee polo’s besteld en betaald. Krijg ik na 5 dagen een mail dat de mooiste kleur helaas niet meer te leveren is.
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
2 polo's besteld, helaas was 1 ervan beschadigt wat naar mijn idee voor verzending al gezien had moeten worden.
Beoordeling melden
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Terugsturen was lastig, doden punt niet bekend. Heb de halve stad moeten aflopen om er een te vinden.
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling is ergens blijven hangen in het systeem zodat mijn bestelling niet werd verstuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
27 dec 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat er iets fout gegaan rondom uw bestelling. Wij gaan er van uit dat onze collega's van de klantenservice u hebben voorzien van een passende reactie. Onze excuses voor het ongemak!
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een broek terug gestuurd en nog steeds niks van gehoord ook geen betaling ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
6 jul 2023
Hartelijk dank voor uw feedback, Wat vervelend dat u nog niets hebt vernomen. Mocht u nog geen contact hebben opgenomen met de afdeling klantenservice dan adviseren wij u dit even te doen zodat wij u zo spoedig mogelijk verder kunnen helpen.
MK
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
bestelling is goed, echter de ervaring met DHL slecht. Bezorger had wel erg veel haast.
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De maten zijn anders dan een paar jaar geleden. De hemden zijn veel te wijd en tegroot
Beoordeling melden
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week spullen retour gestuurd. Nog steeds het geld niet terug gestort gekregen.
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De pasvorm en materiaal van het shirt is van zeer matige kwaliteit, erg jammer.
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kost geld om te retourneren Bij andere kan je gemakkelijker terug sturen
Beoordeling melden
JM
Jan M.
Rijnsburg
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Adres is 46B. Bij iedere bestelling wordt de toevoeging B niet vermeld!
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging door DHL is slecht, kwaliteit van State of Art is goed.
Beoordeling melden
EB
Edje B.
Nootdorp
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter communiceren en eerlijker zijn over levertijden
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Minder zendingen Betere communicatie

Minder zendingen danwel Betere communicatie erover!
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking van kleding erg beschadigd helaas.
Beoordeling melden