De reviews voor Testa-omega3.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn enthousiast over het gemak en de automatische levering van het abonnement. De snelle en stipte levering wordt vaak gewaardeerd. Er is veel tevredenheid over de plantaardige samenstelling van het product, waarbij geen vissen hoeven te sterven voor omega-3. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook zijn klanten over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het product, dat zij vaak langdurig gebruiken.
Sommige klanten vinden het abonnementsysteem onflexibel of ongewenst. Er zijn opmerkingen over beschadigde of foutieve zendingen. De prijs wordt regelmatig als hoog ervaren, vooral voor grotere huishoudens of zonder abonnement. De verpakking wordt wisselend beoordeeld; sommigen vinden deze te groot, onpraktisch of onveilig. Daarnaast wordt de website soms als onduidelijk ervaren, met name bij het vergelijken van abonnementsvormen en losse bestellingen.
Reviews voor testa-omega3.com/nl/
Product goed, bestelservice o.k.
Wel irritant dat je alleen flinke korting krijgt bij het afsluiten van abonnement.
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Hallo Anne Marie, het verschil zit niet in het product, maar in de manier van leveren.
Met een abonnement kunnen wij beter plannen (productie, voorraad en verzending), waardoor onze kosten lager zijn. Die besparing geven we direct terug als korting.
Bestel je los, dan hebben we die voorspelbaarheid niet en liggen de kosten hoger.
Je betaalt dus niet minder voor hetzelfde, maar je profiteert van een efficiëntere manier van leveren.
Ik heb nog steeds vertrouwen in het product. Soms wel moeilijk een keuze te maken (welk product is het beste)(ik neem ze nu beiden...)
Ik denk wel eens te analyseren of ik voor mijn Omega-3 supplement niet te veel betaal...
Jullie zijn klantvriendelijk. Geven tips. Prettig om te overleggen en Jullie advies geeft een goed gevoel
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Super om te horen! Dankjewel voor je mooie review Henriette.
Gezonde oceanen.
Fijn dat ze zich inzetten voor gezonde oceanen!
De Omega is prima en door abonnement altijd optijd.
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Fijn om te horen Margaret. Dankjewel!
Het product is prima, ik gebruik het al enkele jaren. De levering is snel, zelfs als je in Frankrijk woont en heb je een vraag dan wordt daar snel op geantwoord of word je vriendelijk te woord gestaan. Dus ik heb geen punten ter verbetering. Dat je goed bezig bent met de producten van Testa werd mij bevestigd in een boek van Dr. Michael Greger. Door ipv visolie algen te gebruiken hoef je je geen zorgen te maken over verontreinigende stoffen.
Ik vind het product fijn (zonder belasting voor het milieu), al heb ik twijfels bij de aluminium en plastic verpakking. Glas is denk ik het beste.
Overigens kan ik altijd slecht uit de voeten met de website. Ik raak er altijd van in de war, ik vind het niet overzichtelijk, ook niet als je wil vergelijken tussen abonnement en eenmalig. Omdat ik ook voor anderen moet bestellen, koop ik dan maar weer de duurdere eenmalige. Ook zijn de foto's van de informatie op de verpakkingen niet leesbaar, omdat ik die niet kan vergroten vreemd genoeg. Dat maakt vergelijken qua gehaltes dha en epa ook een zoekplaatje.
Er was geld afgeschreven, maar ik ontving niets. Bij nabellen bleek dat er iets mis was in het systeem. Vervelend dat ik dit zelf in de gaten moet houden. Ik ga de automatische verzending stoppen.
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Ina, wat vervelend om te horen dat er wel een betaling is afgeschreven, maar je niets hebt ontvangen. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren.
Fijn dat je contact hebt opgenomen, al begrijpen we goed dat het niet prettig is dat je dit zelf hebt moeten signaleren. Onze excuses hiervoor. Ik neem aan dat onze klantenservice het nu wel heeft opgelost?
We nemen de feedback serieus en gebruiken dit om onze systemen en service te verbeteren. Hopelijk kunnen we je vertrouwen alsnog terugwinnen.
Het product en het contact als je ze beld.
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Goed om dit van je te horen Harry, dankjwel!
fijn dat het zonder vis dus dierenleed is.
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Heel fijn! Dankjewel voor je vertrouwen in ons product.
de verzending was voorheen beter, nu volgens mijn andere verzender die te grote verpakking voor 2 doosjes gebruikt. de verpakking was (daardoor) beschadigd, daardoor kon je de doosjes er zo van de buitenkant uit pakken. heb er helaas geen foto van gemaakt, als dit de volgende keer weer zo is, zal ik dat wel doen. mvg.
Gewoon goed
Logistiek:
De bestellingen worden snel geleverd. Wij hebben twee abonnementen lopen. Bij vragen krijgen we snel een antwoord van Testa.
Producten:
Ik neem al jaren omega-3. Dat hiervoor geen vis hoeft te sterven vind ik een pluspunt.
de bestelling die automatisch loopt, zou het niet weten, bedankt
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Jij bedankt voor je review!
Tijdig en netjes
De Omega-3 wordt periodiek tijdig en netjes geleverd. Prima klantenservice.
Als veganisten, gebruiken wij dit product al jaren met goed resultaat.
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Wat fijn om te horen Claudia! Dankjewel.
Abonnement op Testa bevalt prima
Abonnement op Testa bevalt mij uitstekend. Nooit meer opletten of je nog genoeg in huis hebt, altijd op tijd geleverd en communicatie en betaling lopen prima. Lekker makkelijk!
De verpakking / doordruk strips vind ik niet echt handig. Soms vallen er 2 capsules tegelijk uit.
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Hoi Marc, door de beschermende blisterverpakking wordt de versheid beter behouden. Dat is de reden dat we onze capsules zo verpakken.
Prima zo!
Antwoord van Testa-omega3.com/nl
Bedankt voor je vertrouwen in ons product!