17 apr. 2023
Helaas was mijn bestelling van 4 sets zolen niet meer leverbaar. Vervolgens een mailtje ontvangen met een alternatief. Deze is 1 set verzonden om te proberen. Het alternatief is mij goed bevallen dat ik de overige 3 sets ook heb gevraagd. Het alternatief was duurder maar heb ze voor dezelfde prijs mogen ontvangen. Voor de toekomst bestel ik meteen deze nieuwe zolen. Lopen echt super! Goede service van Skafit dat ze hierin mee denken. Dank hiervoor!
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Goede service, dag na bestelling geleverd.
Ik vond het wel beetje lastig dat er in de beschrijving staat Silversokken, speciaal goed voor.... En dan op de verpakking van het product gewoon 'Sportsokken'. Heb een beetje mijn twijfels over de werking van het produkt en of de beschrijving bij het product echt waar is. Als het gewoon sportsokken zijn dan zijn ze duur.
Snelle en adequate levering. Gebeld voor meer info over de zilversokken en dit werd goed en uitgebreid gedaan. Medewerker was ook zeer vriendelijk.
Zilvergaren kwaliteit en prijs. Heb 2 paar handschoenen besteld. Vlotte levering als brievenbus pakket. De tekstuele toelichting is handig.
7 uur geleden
Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering!
Veel plezier van uw handschoenen.
4 nov. 2023
Keurige snelle levering.
Product voldeed niet echt goed. Heb nog even koude voeten als voorheen.
Vlotte verzending. Omdat het een cadeautje voor vriendin is weet ik nog niets over de werking
7 uur geleden
Hartelijk dank voor je positieve feedback over de snelle levering van je bestelling! wij hopen dat je vriendin een positief effect merkt met het dragen van de handschoen.
Snel, maar de handschoenen draag ik nog maar kort dus nog niet zoveel ervaring mee.
7 uur geleden
Bedankt voor uw review! Wij hopen dat de handschoenen een positieve ervaring geven. Veel plezier van uw handschoenen!
5 nov. 2023
In alle opzichten top
Snelle afhandeling en levering, kwaliteit product zoals verwacht.
6 nov. 2023
Heel erg bedankt voor je review en we zijn blij dat je de snelle levering en de kwaliteit van het product naar verwachting vond. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen - dat betekent veel voor ons.
Wat ik heb besteld,ia snel afgewerkt ingepakt en verzonden.
7 uur geleden
Bedankt voor de review! Fijn te lezen dat u tevreden bent over de snelle afwerking.
3 nov. 2023
Snelle levering en superkwaliteit zilvergaren artikelen
3 nov. 2023
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij met de bevestiging dat onze zilverdraad artikelen een uitstekende kwaliteit hebben.
Geïmporteerde beoordelingen