skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl
Beoordelingen:

234 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.104 beoordelingen in totaal  

4,47
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je merkt dat de artikelen (handschoenen met zilverdraad) beter de warmte kunnen bewaren van je lichaam, zeker wanneer je deze onder je eigen handschoenen draagt. De zilver handschoenen zijn dun en draag ik onder mijn best wel strakke eigen handschoenen. Dit gaat prima. Ik vind het een aanrader.

Meest relevante negatieve beoordeling

28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat ook de sneakersokjes in het medisch pakket komen Ik heb zoveel baat bij deze middelen maar €75,— voor 6 paar van die sokjes vind ik erg prijzig En dat de handschoentjes in wit of huidskleur in het pakket komen (zwart in de zomer je word zo bekeken ) ik draag ze dagelijks (sclerodermie)
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(157)
(54)
Resetten
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, snel geleverd. Geven goede updates vsn de verzending.
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, geen problemen bij bestelproces. Snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat het bestelproces soepel verliep. We streven ernaar om altijd snelle verzending te bieden. Veel plezier met je aankoop!
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
26 jun 2024
Bedankt voor deze beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden was over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten.
CV
chris v.
Ede Gld
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor deze beoordeling, wij vinden het fijn te horen dat de bestelling snel geleverd was!
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top!
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
19 jun 2024
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad!
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top!
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
19 jun 2024
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad!
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top!
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
19 jun 2024
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor de 5-sterren!
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor de 5-sterren review!
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
26 jun 2024
Bedankt voor de 5 sterren review!
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
26 jun 2024
Bedankt voor de 5 sterren review!
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De handschoenen met korte boord vind ik prettiger dan het vorige paar met de langere manchetten. Lichtgrijze zijn wel snel vuil, was ze vaak, daardoor wel snellere slijtage
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 jun 2024
Bedankt voor je feedback! fijn te lezen dat je tevreden bent over handschoenen met korte manchet. Voor het beste resultaat raden wij ook ook de handschoenen na het dragen te wassen. Dit in verband met huidvetten en schilfers.
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Bestelproces makkelijk en de bestelde handschoenen kwamen snel en netjes verpakt aan.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
7 jun 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat het bestelproces gemakkelijk was en dat de handschoenen snel en mooi verpakt aankwamen.
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 jun 2024
Bedankt voor de 5-sterren!
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
7 jun 2024
Bedankt voor de 4-sterren review!
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze helpen goed voor mijn blauwe witte en rode vingers ik heb ook geen kramp meer in mijn benen. Ik zou ook graag witte handschoenen willen hebben en misschien kunnen jullie de grijze wat dunner maken. Met vriendelijke groet Trees
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
21 mei 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten wat je van onze producten vindt. We zijn blij om te horen dat ze hebben geholpen met je vingers en benen - het is geweldig dat je het verschil hebt gemerkt. Wij bieden verschillende soorten handschoenen aan op de website. Zo is er ook een verschil in materiaal. De grijze handschoenen zijn van Katoen. Ook hebben wij nog een zwarte/antraciet/naturelkleur van polyamide. De handschoenen van Poliamide zijn dunner dan de katoenen handschoen.
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werd weer blij van een paar mooie lange,grijze Silversocks
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 mei 2024
Bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u zo blij wordt van onze zilversokken!!
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De handschoenen ook nog dunner en lichter van kleur !
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
21 mei 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn dat u blij bent met de dunnere en lichtere handschoenen.
CB
Corry B.
VINKEVEEN
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze sokjes blijven goed aan de voeten zitten
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
7 mei 2024
Bedankt voor je beoordeling! We zijn zo blij om te horen dat je vindt dat onze Skafit-sokken goed blijven zitten. Nogmaals bedankt voor de feedback!