skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl
Beoordelingen:

307 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.050 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
skafit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was mijn bestelling van 4 sets zolen niet meer leverbaar. Vervolgens een mailtje ontvangen met een alternatief. Deze is 1 set verzonden om te proberen. Het alternatief is mij goed bevallen dat ik de overige 3 sets ook heb gevraagd. Het alternatief was duurder maar heb ze voor dezelfde prijs mogen ontvangen. Voor de toekomst bestel ik meteen deze nieuwe zolen. Lopen echt super! Goede service van Skafit dat ze hierin mee denken. Dank hiervoor!

de meest kritische beoordeling

4 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(201)
(77)
Resetten
TV
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en volgens afbeeldingen en info op de site
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Heel erg bedankt voor je recensie. We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons hier bij Skafit. Je feedback wordt zeer op prijs gesteld!
AK
A.M. K.
Hoogmade
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en snelle levering. Super.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling. We zijn je graag van dienst.
DV
Dick v.
Helmond
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie artikelen tegen een redelijke prijs
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
10 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling!
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Herstel van hun fout, mijn compliment.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je vriendelijke woorden te delen over onze foutoplossing.
HV
H.M.M. V.
Middelharnis
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De pijn van de wintertenen is minder
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
26 jan 2024
We zijn blij om te horen dat je minder pijn hebt van je wintertenen! Bedankt voor uw review!
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede pruduct info
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
26 jan 2024
Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback!
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten ,snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
We zijn blij dat je ervaring positief was en we hopen je snel weer terug te zien op onze website.
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets, ze doen wat ze beloven
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Dank je wel voor je beoordeling.
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed product
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
9 jan 2024
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de bestelling snel geleverd was en u tevreden bent over het ontvangen product.
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product snel bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 jan 2024
Heel erg bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons product en de levering.
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne handschoenen 🥰
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Heel erg bedankt voor je geweldige recensie! We horen graag dat onze klanten blij zijn met hun Skafit handschoenen. We streven ernaar dat elke klant tevreden is met het product en de ervaring, en we zijn blij dat we bij jou raak geschoten zijn.
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct en vlug.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
9 jan 2024
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de bestelling snel geleverd was.
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij dat onze diensten je bevallen.
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden.
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 jan 2024
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om Skafit te beoordelen! We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad met onze levering, producten en service.
DV
Doeke V.
Genemuiden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 jan 2024
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Hartelijk dank voor de 5-sterrenbeoordeling. Nogmaals bedankt voor je steun!
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Bedankt voor de fantastische recensie. We zijn erg blij om te horen dat je ervaring met Skafit zo positief was.
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan 2024
Bedankt voor de geweldige recensie. We stellen het erg op prijs.