skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl
Beoordelingen:

307 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.050 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
skafit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was mijn bestelling van 4 sets zolen niet meer leverbaar. Vervolgens een mailtje ontvangen met een alternatief. Deze is 1 set verzonden om te proberen. Het alternatief is mij goed bevallen dat ik de overige 3 sets ook heb gevraagd. Het alternatief was duurder maar heb ze voor dezelfde prijs mogen ontvangen. Voor de toekomst bestel ik meteen deze nieuwe zolen. Lopen echt super! Goede service van Skafit dat ze hierin mee denken. Dank hiervoor!

de meest kritische beoordeling

4 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(201)
(77)
Resetten
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 dec 2023
Bedankt voor uw review!
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en snel geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 dec 2023
Bedankt voor uw review!
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 dec 2023
Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met de service!
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen koude voeten meer
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 dec 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten!
GV
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
2 jan 2024
Hartelijk dank voor de recensie! We zijn blij te horen dat uw bestelling snel geleverd is.
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
13 dec 2023
Heel erg bedankt voor de geweldige feedback!
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
12 dec 2023
Bedankt voor de beoordeling!
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 dec 2023
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling over Skafit!
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 dec 2023
Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden!
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 dec 2023
Wat fijn om te horen dat de bezorging snel was!
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden