skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl
Beoordelingen:

307 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.050 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
skafit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was mijn bestelling van 4 sets zolen niet meer leverbaar. Vervolgens een mailtje ontvangen met een alternatief. Deze is 1 set verzonden om te proberen. Het alternatief is mij goed bevallen dat ik de overige 3 sets ook heb gevraagd. Het alternatief was duurder maar heb ze voor dezelfde prijs mogen ontvangen. Voor de toekomst bestel ik meteen deze nieuwe zolen. Lopen echt super! Goede service van Skafit dat ze hierin mee denken. Dank hiervoor!

de meest kritische beoordeling

4 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(201)
(77)
Resetten
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, dag na bestelling geleverd. Ik vond het wel beetje lastig dat er in de beschrijving staat Silversokken, speciaal goed voor.... En dan op de verpakking van het product gewoon 'Sportsokken'. Heb een beetje mijn twijfels over de werking van het produkt en of de beschrijving bij het product echt waar is. Als het gewoon sportsokken zijn dan zijn ze duur.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag de handschoenen voor het eerst gedragen geen last van de handen. Momenteel heb ik nog geen idee wat nog beter kan. Moent sokken en handschoenen nog wel uitproberen met een rondje golf of door de polder
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 dec 2023
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat uw eerste ervaring positief is! Wens u veel draagplezier.
NH
Nel H.
Gouda
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en adequate levering. Gebeld voor meer info over de zilversokken en dit werd goed en uitgebreid gedaan. Medewerker was ook zeer vriendelijk.
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zilvergaren kwaliteit en prijs. Heb 2 paar handschoenen besteld. Vlotte levering als brievenbus pakket. De tekstuele toelichting is handig.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 nov 2023
Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering! Veel plezier van uw handschoenen.
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurige snelle levering. Product voldeed niet echt goed. Heb nog even koude voeten als voorheen.
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte verzending. Omdat het een cadeautje voor vriendin is weet ik nog niets over de werking
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 nov 2023
Hartelijk dank voor je positieve feedback over de snelle levering van je bestelling! wij hopen dat je vriendin een positief effect merkt met het dragen van de handschoen.
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel, maar de handschoenen draag ik nog maar kort dus nog niet zoveel ervaring mee.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 nov 2023
Bedankt voor uw review! Wij hopen dat de handschoenen een positieve ervaring geven. Veel plezier van uw handschoenen!
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd zoals beloofd of beter, een dag vroeger geleverd dan beloofd.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
5 dec 2023
Bedankt voor uw review! Fijn dat uw bestelling eerder dan verwacht bezorgt werd.
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

In alle opzichten top

Snelle afhandeling en levering, kwaliteit product zoals verwacht.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 nov 2023
Heel erg bedankt voor je review en we zijn blij dat je de snelle levering en de kwaliteit van het product naar verwachting vond. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen - dat betekent veel voor ons.
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld,ia snel afgewerkt ingepakt en verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 nov 2023
Bedankt voor de review! Fijn te lezen dat u tevreden bent over de snelle afwerking.
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en superkwaliteit zilvergaren artikelen
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
3 nov 2023
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij met de bevestiging dat onze zilverdraad artikelen een uitstekende kwaliteit hebben.
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend aangenaam stimulerende warmtegevoel! TOP!!!
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
15 nov 2023
Heel erg bedankt voor de fantastische feedback!
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima product, snelle bezorging, zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
21 nov 2023
Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bet over het product en de snelle levering!
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kon goed vinden wat ik zocht, snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
17 nov 2023
Bedankt voor je recensie! We zijn zo blij dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat we het snel konden leveren!
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Je kunt ze bellen!

Als je belt krijg je iemand te spreken
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
5 dec 2023
Bedankt voor de review. Fijn dat u zo tevreden bent oven onze bereikbaarheid. Als u nog meer vragen heeft, bel ons gerust. We zijn hier om te helpen!
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlugge levering van de bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
13 nov 2023
We zijn blij om te horen dat je de snelle levering van je bestelling waardeert. Bedankt voor je feedback!