Ik moet het eten nog proeven, maar de levering was zeer netjes. Alles kwam zeer goed verpakt aan, in duidelijk bevroren staat. Kip ziet er goed uit ook niet te grote stukken hierdoor is het goed te verdelen en af te wegen. Prijs was ook zeer netjes, zeker nu Nederland op zijn kop ligt met prijsstijgingen is 10 euro +/- per kilo niet duur gezien het kant en klare kip betreft. Dus netto heb je meer kip voor deze prijs als in de supermarkt. Gezien je daadwerkelijk 1 kilo op je bord hebt, en niet nog eens vochtverlies etc.
Ik ben wel blij dat er op de website stond dat er droogijs gebruikt wordt gezien dit -80 graden is. Ik vergiste me bijna door het zakje beet te pakken wat totaal onhandig is. Mogelijk zou hier een betere waarschuwing vooraf kunnen worden gegeven. De website is enorm duidelijk over veel maar er staat ook veel informatie dus een waarschuwing tussen alle tekst zie je snel over het hoofd.
Dit zeker niet om te klagen, want ik heb nog geen webshop mee gemaakt die zo duidelijk is over de producten en de levering hiervan.
Als het lekker smaakt zien jullie me volgende maand weer een bestelling plaatsen.
Na 3 bestellingen waarbij alle 3 de keren mijn pakket op een verkeerd adres werd afgeleverd heb ik aan de bel getrokken dat ik niet te spreken ben op de manier waarop MuscleMeat samenwerkt met hun koerier Trunkrs. Ik vond de reactie van MS-klantenservice niet al te serieus ingaan op mijn melding/klacht.
Bij deze laatste levering miste ik ook een item van mijn bestellingen waarbij klantenservice aangaf dat zij met PostNL zouden naleveren.
Diezelfde avond werd ik om 22.20u uit mijn bed gebeld door (weer!) een koerier van Trunkers dat hij een nalevering had en dat hij waarschijnlijk bij een verkeerd adres stond! "Of ik even naar buiten wilde komen om mijn nalevering op te wachten".
Daar sta je dan rond half elf 's avonds op straat met een lampje de koerier binnen te loodsen...
Super om deze bestelling te ontvangen.
Het is voor mij een goede combinatie tussen goede voeding en een druk leven.
Juist doordat ik het mee kan nemen en snel voor de hand heb kan ik doorpakken. Hiermee sluit ik voor 90 % fastfood of een ongezonde leefstijl met voeding uit. Ik ga werken om gewichtsverliezen met muscle meat, deze keuze heb ik gemaakt. 1 jaar vanaf nu ben ik 15 kilo afgevallen. Soms gebeurd er iets in je leven en veranderen er zaken waar je geen invloed op hebt. Eten daar heb ik invloed op dus Let’s start!!!
12 mei 2023
Smaakvol, voedzaam én betaalbaar. Al bijna een jaar ben ik nu een tevreden vaste klant. Voor mij zeker geen supermarktvlees meer, maar enkel nog van musclemeat! Naast vlees is er ook vrijwel alles te vinden om relatief snel een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel te zetten.
Het eten is fantastisch lekker en smaakt vers. Ijskoud geleverd en in goede staat. Ze zijn goed gevuld voor de prijs, maar ik heb altijd nog wat trek na de maaltijd. Ze zijn ook niet schaarst met het vlees. Kort gezegd... Denk dat ik hier vaker ga bestellen.
2 mei 2023
Vriendelijk personeel en snelle levering. Wellicht marketing technisch, meer aanbod op supplementen aanbod. Ik moet namelijk nu bij jullie de voeding bestellen en bij xxl nutrition de supplementen bestellen en de andere nodige dingen voor mijn Bodybuilding.
30 apr. 2023
Altijd top!
Wat wellicht nog goed zou zijn is dat aangegeven wordt dat het naast opwarmen in de magnetron het (uiteraard) ook in de pan gewarmd kan worden….. ik kwam daar pas na een tijdje achter 😎
Producten zijn altijd goed. Levering met Trunks gaat zoals afgesproken. En mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen, dan is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam.
Snelle levering, geweldige kwaliteit en dat voor een goede prijs. Vooral de pulled chicken is favoriet hier 🤩 klein minpuntje: de verzendkosten. Maar wel begrijpelijk.
14 mei 2023
Voeding is lekker
Het werd gewoon bij afwezigheid aan de voordeur gezet. Ik had de buren doorgegeven maar helaas kwam ik thuis en stond het vlees aan de voordeur.
Geïmporteerde beoordelingen: