sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

155 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.309 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mei 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sudac.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!

de meest kritische beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is gewoon goed
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
CM
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
slechte afhandeling van een nalevering. Wordt niet opgevolgd, moet er zelf achteraan en dan meerdere keren.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
25 mrt 2024
Goedemorgen Anjo, Het spijt ons te lezen dat de communicatie omtrent een nalevering niet is gegaan zoals gewenst. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen het nu alsnog naar tevredenheid te hebben afgehandeld voor je. Hartelijke groet, Team Sudac
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vindt de besteding van 125€ excl ( voorheen was dat75€) voor de POP produkten en dan de verzending gratis wel erg veel. Dit maakt het voor een kleine ondernemer niet aantrekkelijker om nog iets tussendoor te bestellen
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Regel voor 22.00 besteld volgende dag in huis aanpassen. Donderdag besteld, zaterdag geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
19 feb 2024
Beste Anouk, Voor reguliere orders hanteren wij de regel voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Zoals in onze voorwaarden vermeld hanteren wij voor schoolpakketten een iets ruimere levertijd. Wij hopen hiermee mogelijke onduidelijkheid weggenomen te hebben. Hartelijke groet, Team Sudac
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede kwaliteit van de producten en goede klantenservice
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site is duidelijk en de levering is snel.
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vind de bestellijst niet praktisch
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
29 jan 2024
Beste Ria, ken je de functie snelbestellen en wishlist? Dat maakt het bestellen super eenvoudig en snel. We zullen je even persoonlijk een bericht sturen met video's en uitleg hoe dit werkt. Fijne dag!
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes en goede service
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets op aan te merken!
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd 😊
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een bestelling geplaatst Waarvan 1 artikel niet voorradig was Ik betaalde 1,- extra zodat deze achteraf nog bezorgd zou worden Maar de rest van de bestelling kwam maar niet Na een paar dagen maar ge-chat Suzan zou het voor mij in orde maken En maakte excuses voor deze fout
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
19 feb 2024
Beste Monique, Het spijt ons te lezen dat het verzoek tot deellevering niet goed is verwerkt in ons magazijn. Dank dat je contact opnam zodat we het direct konden corrigeren en onze excuses voor het ongemak. Hartelijke groet, Team Sudac
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

De levering is sinds kort erg matig, niet betrouwbaar

De levering is sinds kort erg matig, de levertijd is niet betrouwbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
29 jan 2024
Beste Miranda, vervelend te moeten lezen dat je sinds kort minder tevreden bent over de levering. Als je voor 22:00 uur bestelt (18.00 uur bij B2B verzending), dan verlaat het pakketje dezelfde dag ons magazijn. Vervolgens zijn we afhankelijk van DHL maar in principe zou de bestelling de volgende dag dan bij jou geleverd moeten worden. Neem gerust contact met ons op wanneer dat niet zo is, dan kijken we graag met je mee hoe we het kunnen oplossen. Fijne dag!