www.sudac.nl

1.797 reviews in totaal   264 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid van levering en waarderen hoe snel bestellingen arriveren. De service wordt als professioneel, behulpzaam en klantgericht ervaren, met snelle opvolging bij problemen. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen goed beoordeeld en het brede assortiment valt in de smaak. Ook het bestelproces via de app of website wordt meestal als gemakkelijk ervaren. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, goed bereikbaar en oplossingsgericht omschreven. Sommige klanten noemen echter dat bepaalde producten soms niet leverbaar zijn of dat er problemen zijn met de verpakking. Er zijn ook opmerkingen over onduidelijkheid of technische problemen tijdens het bestelproces. Daarnaast zijn er enkele klachten over de responsiviteit van de klantenservice.

Reviewswww.sudac.nl

Ik had de producten super snel in huis, dus top
heb een fijne contact met de klanten service van Sudac
I D
Iris D.
makkelijker de cookies afwijzen , is nu erg moeilijk en niet te doen
Altijd netjes verpakt en snel geleverd
Ruim assortiment, goede service en snelle levering! 💯👌
Slechte levertijd. Adverteren met voor 22.00 besteld morgen in huis maar dat komt vaak niet voor.

Antwoord van www.sudac.nl

Beste Nikki, Bedankt voor je review en feedback. We begrijpen dat de verwachting “voor 22:00 besteld, morgen in huis” belangrijk is. In dit specifieke geval zien we dat je bestelling op 10 maart om 15:37 is geplaatst en de volgende dag om 12:18 is geleverd. Daarmee is de levering volgens de beloofde termijn verlopen. Zoals in onze levervoorwaarden is vermeld geldt bij een B2B-levering een cut-off tijd van 18:00 uur om in aanmerking te komen voor levering de volgende werkdag. De genoemde cut-off tijd van 22:00 uur is van toepassing op standaard leveringen, ook buiten reguliere werktijden. We nemen je feedback serieus en blijven werken aan duidelijke communicatie en een betrouwbare service. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder. Hartelijke groet, Team Sudac
J V
jetske v.
Snelle levering.!
Snelle levering goeie producten

Goede winkel

Fijn om hier mijn benodigdheden te kopen, ook fijn dar ze telefonische goed bereikbaar zijn.