sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

155 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.309 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mei 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sudac.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!

de meest kritische beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is correct en snel geleverd.
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling klopt altijd snel geleverd
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne produkten!
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goefe producten en snelle levering
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service.
Beoordeling melden
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering!
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en goed verpakt
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle levering!
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed ingepakt
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische service, bedankt!
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect service beste prijzen👍
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles is prima geleverd, top
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles fijn s'avonds bezorgd
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niks op aan te merken. Top!
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed geleverd, top
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dat het snel gereld is
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Voor mijn is het zo goed

Voor mijn is het zo 👍🏾
Beoordeling melden
WE
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle, nette levering
Beoordeling melden
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, top
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima geregeld
Beoordeling melden