ProBrace.nl- Logo - Beoordelingen

ProBrace.nl
Beoordelingen:

600 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.713 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is echt een goede oplossing vergeleken met gewone krukken. Ik heb gewoon door kunnen werken (kantoorwerk en onderwijs) en ik heb internationale treinreizen gemaakt. Maar de verkoop video’s geven wel een erg optimistisch beeld, het blijft vermoeiend om er een hele op te lopen. Er zijn wel een paar verbeteringen mogelijk. De straps klemmen soms, de soft pads verschuiven makkelijk en een klein elastiekje/bandje om te voorkomen dat het losse deel van de band rondslingert zou ook goed zijn

Meest relevante negatieve beoordeling

9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee braces besteld. Er is geen linkse of rechtse. De rechtse krijg je met gen mogelijkheid op een goede manier aan, omdat de sluitingen op ene punt zitten waar je niet bij kan. Ze klemmen af in de nacht waardoor je “slaapvoeten” krijgt. Tintelende voeten. Ik heb maanden een gipsbrace aan gehad en dit leek me makkelijker, maar helaas staan ze ongebruikt in de hoek van de kamer. Kunnen na oefengebruik ook niet terug gestuurd heb ik doorgekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(378)
(161)
Resetten
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld op vrijdag voor 17:00 en de volgende ochtend voor 12:00 afgeleverd door DHL. Gelijk de navelbreukband om gedaan, wat veel verlichting gaf. Zit comfortabel, maar tijdens het dragen past de spijkerbroek niet meer. Ik vindt het een uitstekend product en bedankt voor de snelle service en verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
30 mei 2024
Goedemorgen, fijn om te horen dat de bezorging snel was en het product u verlichting geeft. Dank u wel voor uw review!
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vertoonde centimeters vind ik te ruim genomen. Ik heb medium genomen, maar ik had denk ik met een small beter uit geweest. Maar ook deze een beetje te ruime ben ik blij. De pijn (ik snap n iet hoe) gaat meteen weg als ik hem aandoe, ook in de nacht.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mei 2024
Goedemiddag, super fijn om te horen dat de pijn afneemt bij het dragen van de brace. Dank u wel voor uw review.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nacht Brace. Deze is zeer aangenaam kwa stof. Is niet vervelend in bed. Ben de eerste ochtend na het dragen met minder pijn uit bed gekomen. Nu is het afwachten wat de lange termijn het gaat op leveren
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
11 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat dat de brace u de juiste ondersteuning geeft. Dank u wel voor uw review!
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ging 2 keer fout maar wel goede service

Het heeft 2 zendingen geduurt voor het goede item er was. 2 keer het foute item gestuurd maar de sevice hierdoor was wel heel goed. 2 keer retour en toch snel genoeg de goede brace's binnen.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
31 mei 2024
Dank u wel voor uw review. Ondanks dat het niet helemaal goed ging, zijn wij wel blij om te horen dat de service om alles goed te regelen wel goed was.
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een bedrijf wat met je mee denkt!

Het was helaas niet wat ik zocht maar heb contact opgenomen. Ik kreeg netjes een mail terug met antwoorden op mijn vraag. Perfect geregeld.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 jun 2024
Super fijn om te horen! Dank u wel voor uw review.
CC
Cees C.
Heerlen
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het artikel paste helaas niet. Maar het artikel werd snel geleverd voldeed aan de kwaliteit en was eenvoudig te retourneren.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 jun 2024
Hartelijk dank voor uw review!
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

snelle levering, prima product

snelle levering van een product dat goed aan de omschrijving voldoet Past goed zakt niet af. Geeft meer stabiliteit
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 mei 2024
Super fijn om te horen dat alles naar wens is en het product u goede stabiliteit geeft! Dank u wel voor uw review.
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
de perfecte oplossing als je langdurig met gips moet lopen! geen last meer van onderrug door hoogteverschil!
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
30 mei 2024
Super fijn om te horen dank u wel voor uw review.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Juiste maat uitgezocht met behulp van de maattabel. Vlotte levering. En sinds weken weer zonder pijn lopen.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 dagen geleden
Super fijn om te horen dat het product u ondersteuning geeft en u weer zonder pijn kan lopen. Dank u wel voor uw review.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

zeer goed

snelle reactie goed bereikbaar betrouwbaar terugsturen zonder problemen vriendelijke dame en zeer behulpzaam
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
12 dagen geleden
Super fijn om te horen! Hartelijk dank voor de review.
HK
Hans K.
Harderwijk
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na klacht een snelle oplossing geboden, in de vorm van nieuw verstrekken. Veel beter kan niet volgens mij
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 dagen geleden
Super bedankt voor uw review. En wij zijn blij dat de klacht snel opgelost kon worden!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!!

Snelle levering en via de mail word je op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt...Top!!
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
8 dagen geleden
Fijn om te horen dat alles voor u duidelijk was! Bedankt voor uw review.
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede klante service. Nadat er iets mis ging bij DHL hebben ze perfect geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mei 2024
Dank u wel voor uw review. U ook bedankt voor het meedenken!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Viendelijk en duidelijke uitleg aan de telefoon,keurig verpakte bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
10 dagen geleden
Dank u wel voor de mooie complimenten en uw review. Ik wens u nog een fijne dag.
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Even wennen in het begin helpt erg goed ik ben er heel blij mee.groet Els
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
30 mei 2024
Goed om te horen en dank u wel voor uw review.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed product.

Goede product omschrijving. Goed product. Snelle levering, goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 dagen geleden
Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Dank u wel voor uw revieuw.
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Erg fijne brace voor hielspoor

Erg fijne brace, maar de bovenste band blijft niet goed zitten.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 mei 2024
Goedemorgen, hartelijk dank voor uw review. Wel vervelend om te horen dat de brace niet goed blijft zitten. Zou u hiervan een foto kunnen sturen naar info@probrace.nl. Misschien dat wij dit probleem voor u kunnen oplossen. Nog een fijne dag vandaag.
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijner zijn als het individueel kan strakker zetten
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 mei 2024
Dank u wel voor uw review en feedback!
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verlicht de pijn. Voltaren insmeren en dan aantrekken.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 mei 2024
Super fijn om te horen dat de handschoenen uw helpen!
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Goede communicatie met de klant en snel leverbaar . '
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mei 2024
Super bedankt voor de aardige woorden.