Klanten zijn erg te spreken over de scherpe, concurrerende prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het ruime en goed geprijsde assortiment wordt als een groot pluspunt gezien. De snelle levering, uitstekende en probleemoplossende service met persoonlijke aandacht en goede nazorg worden vaak geprezen. Ook wordt het vakkundige en persoonlijke advies gewaardeerd. De overzichtelijke website en het duidelijke bestelproces dragen bij aan een positieve winkelervaring. Daarnaast wordt het soepele en klantvriendelijke retourproces, zelfs bij problemen met producten, als zeer prettig ervaren. Enkele klanten melden echter een vertraging bij de bezorging.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWielersport Math Salden Limbricht
Duidelijke website en snelle verzending
Het product dat ik zocht (Dynaplug) was bij vrijwel alle (wieler)shops uitverkocht, gelukkig bij jullie nog voorraad.
Fijne winkel om te kopen, prijzen zijn goed, verzend en eventueel retourproces loopt altijd zonder problemen. een van mijn favoriete winkels.
Product netjes verstuurd, kwam op tijd .
En de prijs beviel me .
Goede website, vlotte afhandeling en verzending, en: superfijne fietsbroek met kloppende maat.
Cassette besteld voor een redelijke prijs en snel geleverd.
Goed advies voor aanschaf van gravelbike
Goed advies voor de aanschaf van gravelbike plus wegwielset.
Prima geholpen op de kledingafdeling. Goed advies over maat shirt etc. Vriendelijk te woord gestaan.
Meerdere malen wat besteld, altijd tevreden!
Meerdere malen wat besteld, altijd snelle verzending en nette levering. Als ik wat voor de fietsen moet bestellen kijk ik altijd hier eerst!
Scherpe prijzen voor kwaliteitsvolle zaken zoals kledij of fietsonderdelen
Snelle levering van bestelde producten
Zeer toegankelijk
Ik had een verkeerde maat besteld voor beenerwarmers, merkte ik een uur later. Maat M is in bijna alle situaties te klein voor mij, maar hier geldt een andere maatvoering.
Ik heb direct een email gestuurd en kreeg een positieve reactie dat mijn bestelling werd aangepast.
liever niet naar pickup point sturen service als het fout gaat of ik extra wilde hebben is fantastisch
Snelle levering voor een prima prijs 👍?…
Snelle levering voor een prima prijs 👍🚴🏻♀️🚴🏻♀️
inbussleutelset
Schep geprijsde inbussleutelset in assortiment.
Banden voor de racefiets besteld. Zouden waterschade hebben maar zijn prima banden. Daarna nog een set besteld.
Snelle levering en het goede assortiment.
Fijne winkel, snelle deskundige communicatie, goede prijzen
Ideaal adres voor alles rond wielrennen. Ik heb mijn fiets hier gekocht en mijn ge-upgrade wielen. Top!
Top ervaring! Ik woon in Harlingen, en heb het er graag voor over om naar Math Salden te rijden. Prima service!
Uitstekende correctie en follow-up van initieel foutieve levering
Na een, aanvankelijk, foutieve levering door Math Salden en het gebruik van een foutief e-mail adres mijnerzijds, heeft Alain Chorus van Math Salden een uitstekende actie ondernomen om e.e.a. te corrigeren en tot volle tevredenheid op te lossen . Top service!
Arjen Vermazen
La transaction s'est très bien passée malgré le fait que l'on ne parle pas la même langue, (détail important lors de question pointue concernant le vélo).
Les prix sont compétitifs par rapport à la Belgique où je n'aurais jamais pu acquérir un tel vélo à ce prix-là. (Bianchi e-oltre 105 à 3990€).
Merci.
Veldig god service
Imøtekommende ved personlige tilpasninger.