blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.com
Beoordelingen:

229 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.044 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blokzeep.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was aardig sceptisch... 3x wrijven over je haar moet voldoende zijn, ook voor lang haar... Ja hoor, echt niet! Dacht ik nog voor ik onder de douche stapte! Normaal was ik mijn (heup) lange haar 2x met shampoo om een schoon en kambaar gevoel te hebben... 3x met de zeep over het haar is inderdaad voldoende! Ruikt subtiel en na 1x ingestopt te hebben voelde het al zacht, schoon en doorkambaar! Oude gewoontes leer je niet in 1 dag af, dus ook een 2e keer in gesopt, maar dan door de zeep in m'n handen te wrijven. En ook deze hoeveelheid sop was voldoende om mijn haar in te soppen! Ik ben enthousiast!

de meest kritische beoordeling

11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik weet nog niet hoe ik me nou voel over de zonneblok. Hij ruikt lekker en mijn huid is er minder glibberig mee dan met zonnebrandcreme. Ook is het handig meenemen in zo'n klein reisblikje. De verpakking is super, alleen een kartonnetje en papiertje. Maar er zijn zeker ook nadelen: - ik heb géén idee hoe veel ik op moet doen: het smelt moeilijk in mijn handen waardoor opsmeren veel werk is en het lijkt alsof ik bijna niets opdoe - Het is lastig te zien waar en hoe veel ik op heb gedaan op mijn lichte huid. Misschien dat het op bruinere huidjes beter zichtbaar is, maar dat zal dan vooral komen door de - witte waas zijn die achterblijft. Dat hoort natuurlijk bij een minerale zonnebrand maar ik kreeg wel opmerkingen dat ik er slecht uit zag. - Ook krijg ik hele rare druppeltjes (zweet?) die op mijn poriën blijven zitten als ik deze zonnebrand op heb. Mijn hele neus en bovenlip zijn nat! - Na een weekje is er al een flink stuk van het blok af, dus ik ben benieuwd hoe lang hij echt mee gaat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt.
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen is gemakkelijk en de shampoo en conditioner zijn prettig in het gebruik. Alleen als je het in je ogen krijgt prikt het meer dan andere shampoo's. En de conditioner en shampoo zien er hetzelfde uit, dat is lastig als je dezelfde kleur shampoo en conditioner gebruikt.
Beoordeling melden
RR
Rachel R.
Lelystad
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
het zijn heerlijke geuren, maar het gebruik is wennen. Dan gaat het bij mij om gezichtsreiniging en gezichtsverzorging. De deodorant crème ben ik inmiddels aan gewend en die is heel fijn.
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten
Beoordeling melden
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi gestyleerd, Ruikt goed Duurzaam Duur
Beoordeling melden
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne producten. Ik ben nog wel een beetje zoekende wat ik het beste kan doen als de blok bijna op is. Er ontstaan dan vaak kleine stukjes die moeilijk vast te houden en te gebruiken zijn.
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zowel de body als hair blokjes ruiken lekker en gaan redelijk lang mee. Het schuimt ook goed. Het plasticvrije idee spreekt mij zeer aan en is de reden van mijn aankopen. Het enigste wat bij mij geen succes was, was de deo. Deze koekte aan onder mijn oksels en rook vreemd. Misschien is de combinatie van mijn zweet met de ingredienten van de deo ongeschikt. Misschien dat anderen er geen last van hebben. Maar over de hair en body blokjes ben ik zeer tevreden.
Beoordeling melden
14 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle en correcte levering met goede info over levermoment

Snelle en correcte levering. Goee
Beoordeling melden
14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
9 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, lekkere producten, 1 kleine aanmerking, de snippers van papier ter bescherming. Wat een ellende, als je even niet oplet je hele kamer onder de snippers.
Beoordeling melden
29 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product
Beoordeling melden
26 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles bevalt gewoon heel goed. Alleen de scheerspullen zijn nog niet geprobeerd.
Beoordeling melden
25 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vind het een heerlijke zachte zeep en champoo, alleen de deodorant v8nd ik minder sterk, heb moeite deze uit het blikje te halen om op te brengen , al in warm water gedaan wordt wel wat beter , maar zit het er te lang en/ of te warm in wordt het vloeibaar...ruikt wel erg lekker zegt men
Beoordeling melden