blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.com
Beoordelingen:

209 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.072 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blokzeep.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was aardig sceptisch... 3x wrijven over je haar moet voldoende zijn, ook voor lang haar... Ja hoor, echt niet! Dacht ik nog voor ik onder de douche stapte! Normaal was ik mijn (heup) lange haar 2x met shampoo om een schoon en kambaar gevoel te hebben... 3x met de zeep over het haar is inderdaad voldoende! Ruikt subtiel en na 1x ingestopt te hebben voelde het al zacht, schoon en doorkambaar! Oude gewoontes leer je niet in 1 dag af, dus ook een 2e keer in gesopt, maar dan door de zeep in m'n handen te wrijven. En ook deze hoeveelheid sop was voldoende om mijn haar in te soppen! Ik ben enthousiast!

de meest kritische beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik weet nog niet hoe ik me nou voel over de zonneblok. Hij ruikt lekker en mijn huid is er minder glibberig mee dan met zonnebrandcreme. Ook is het handig meenemen in zo'n klein reisblikje. De verpakking is super, alleen een kartonnetje en papiertje. Maar er zijn zeker ook nadelen: - ik heb géén idee hoe veel ik op moet doen: het smelt moeilijk in mijn handen waardoor opsmeren veel werk is en het lijkt alsof ik bijna niets opdoe - Het is lastig te zien waar en hoe veel ik op heb gedaan op mijn lichte huid. Misschien dat het op bruinere huidjes beter zichtbaar is, maar dat zal dan vooral komen door de - witte waas zijn die achterblijft. Dat hoort natuurlijk bij een minerale zonnebrand maar ik kreeg wel opmerkingen dat ik er slecht uit zag. - Ook krijg ik hele rare druppeltjes (zweet?) die op mijn poriën blijven zitten als ik deze zonnebrand op heb. Mijn hele neus en bovenlip zijn nat! - Na een weekje is er al een flink stuk van het blok af, dus ik ben benieuwd hoe lang hij echt mee gaat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vind het een heerlijke zachte zeep en champoo, alleen de deodorant v8nd ik minder sterk, heb moeite deze uit het blikje te halen om op te brengen , al in warm water gedaan wordt wel wat beter , maar zit het er te lang en/ of te warm in wordt het vloeibaar...ruikt wel erg lekker zegt men
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het product is prettig in gebruik. Leuke blikjes om het product op te bergen. Ik ben er tevreden mee.
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zending was snel, goed verpakt ook en de artikelen zijn prima. Beter: grotere blokken
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, leuk verpakt!
Beoordeling melden
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
lekker zeepig voor je haar, de cremespoeling voelde ik niet zo, te veel klitten bleven er achter, maar ik heb veel haar
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het ruikt erg lekker. Was er heel vlot.
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kamille shampoo

Ik was aardig sceptisch... 3x wrijven over je haar moet voldoende zijn, ook voor lang haar... Ja hoor, echt niet! Dacht ik nog voor ik onder de douche stapte! Normaal was ik mijn (heup) lange haar 2x met shampoo om een schoon en kambaar gevoel te hebben... 3x met de zeep over het haar is inderdaad voldoende! Ruikt subtiel en na 1x ingestopt te hebben voelde het al zacht, schoon en doorkambaar! Oude gewoontes leer je niet in 1 dag af, dus ook een 2e keer in gesopt, maar dan door de zeep in m'n handen te wrijven. En ook deze hoeveelheid sop was voldoende om mijn haar in te soppen! Ik ben enthousiast!
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Even wennen. Ik moet er even aan wennen, want het is een blok zonnebrand. Je kunt het het best even in de zon laten opwarmen, het blok daarna over je lichaam halen en dan uitsmeren. Laat een beetje een witte waas achter. Niet echt een duidelijk negatief of positief gevoel over :)
Beoordeling melden
HM
Han M.
Ovezande
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Haar zeep bevalt prima, weinig nodig toch veel schuim. Een netje eromheen is wel aan te bevelen. De zeep kan dan na gebruik goed drogen, waardoor langer plezier van stuk zeep.
Beoordeling melden
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en ruikt lekker de zeep. Handig doosje er bij om ook in de sportschool mee te nemen
Beoordeling melden
23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schuimt heel snel. Daardoor gebruik je snel te veel. Prijzig
Beoordeling melden
22 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niets , dit is prima het idee dat het natuurlijk is zonder plastics is al goed genoeg., en je doet er lang mee. Misschien een sterkere dennengeur .. dat is wel lekker…..
Beoordeling melden