petrolindustries.com/nl

8.665 reviews in totaal   1.211 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en stipte bezorging van hun bestellingen. De kwaliteit van de kleding wordt als hoog en betrouwbaar ervaren. Veel klanten waarderen de goede pasvorm en vinden de prijs-kwaliteitverhouding eerlijk en positief. Het retourproces wordt meestal als makkelijk en snel ervaren. De klantenservice wordt doorgaans als behulpzaam en vriendelijk beoordeeld. Ook wordt de website vaak als overzichtelijk en duidelijk ervaren. Er zijn echter enkele klachten over inconsistentie in maten en verwarring door prijsveranderingen. Soms ervaren klanten technische problemen bij het retourproces en op de website. Daarnaast zijn er opmerkingen over de communicatie en bereikbaarheid van de klantenservice, evenals over het gebruiksgemak van de website.

Reviewspetrolindustries.com/nl

Jeans besteld prima broek lente maat is langer dan bij andere merken die ik drasg

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Eddy. Fijn om te horen dat de jeans goed bevalt en dat de langere lengte voor jou prettig uitpakt. Veel plezier met je aankoop!
Ik zocht een goede riem, nog steeds werkzaam in de detailhandel heb ik in het verleden petrol riemen verkocht. Ik wist dus dat ze gewoon een goede prijs/kwaliteit verhouding zouden hebben. Een beetje de nostalgische gedachte naar vroeger. Wat ik jammer vind is dat ik niet weet in welke winkels nog zo'n petrol riemenrek staat.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Leuk dat je dit deelt, Mike! Mooi om te horen dat je bewust voor een Petrol-riem koos vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. We worden verkocht in meer dan 2500 winkels in Europa, neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we welke winkels bij jou in de buurt zitten.
Ik ben positief over Petrol, maar. In het bestelde pakket van 3 T-shirts, in maat M, was een van de shirts in een afwijkende maat XL, deze heb ik retour gezonden. De twee shirts in de maat M heb ik gehouden.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Theo! Fijn dat je positief bent, maar balen dat er één T-shirt in maat XL tussen zat in plaats van M. Goed dat je ’m hebt kunnen retourneren sorry voor de fout, we doen ons best om dit beter te controleren.
Het twee lekker zittende korte cargo broeken voor een mooie prijs.
Fijne snelle bezorging.mooi product. Nadeel:de vele emails die je meteen krijgt😵‍💫🫣

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Kitty. Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle bezorging en het product. We begrijpen wel dat veel mails op één dag wat overdreven kunnen aanvoelen en nemen die feedback graag mee.

snelle bezorging, goede kwxliteit

snelke bezorging. Broeken kwamen overeen met foto's
Privéprofiel
Top bedrijf goede kleding snelle service,snel geleverd
Fantastische producten, duidelijke site. Geen verbeterpunten
alles paste. Ben erg tevreden met de kleding.
H W
Hannie W.

G e w e l d i g

Alles zo laten. Jullie benaderen perfectie.
Mooie korte broeken en snelle levering
Snelle bezorging, goede pasvorm. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Maarten. Super om te horen dat de bezorging snel was en dat de pasvorm en prijs kwaliteitverhouding goed bevallen. Dat is precies wat we graag willen bieden!

Herenkleding

De kledingstukken zijn precies zoals omschreven. De maat valt perfect en alles zit heel comfortabel. Daarnaast was de levering verrassend snel. Ik ben erg tevreden en zou hier zeker opnieuw bestellen

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Fijn om te horen, Sonja! Super dat alles precies was zoals omschreven, de maat perfect zit en de levering zo snel was. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer!
Zeer goede verzorging en verpakking. En weer een mooie trui erbij.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Roland. Super om te horen dat je tevreden bent over de verzorging en verpakking van je bestelling. Veel plezier met je nieuwe trui!
Snelle levering en alles voldeed.
Vlot bezorgd, prima broek voor een mooie prijs.
Levering Correct en Super Snel ! Bestelde om 22:00 uur en had alsnog volgende avond mijn kleding in huis netjes verpakt . Ik had de Tool gebruikt om mijn maat te schatten , werkte prima alles past . Kwaliteit vd kleding is goed en het is mijn smaak ! , prijzen waren ook scherp . kortom volgende keer weer Petrol

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Harold, geweldig om te lezen dat alles zo perfect verliep — van maatadvies tot levering! Dank voor je enthousiasme en tot de volgende keer.
Cargobroek besteld op dinsdagavond. Broek werd de dag erna ( binnen 24 uur) al geleverd. Zeer netjes verplakt. De broek zelf bevalt ook erg goed. Kortom alles positief.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Paul! Geweldig dat je cargobroek al binnen 24 uur geleverd werd en netjes verpakt was. Fijn dat de broek ook zo goed bevalt—veel plezier ermee!
Prachtige poloshirts. Soepel en mooie kwaliteit. Snel geleverd en achteraf betalen.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Daniel! Fijn om te horen dat de poloshirts zo goed bevallen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. Dat is precies wat we graag horen.
mooie shirtjes snelle levering