Petrol Industries- Logo - Beoordelingen

Petrol Industries
Beoordelingen:

1.008 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.444 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 dec. 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Petrol Industries voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze leveren prompt, en altijd het juiste. En als je iets terug stuurt krijg je snel je geld terug. Wat wel jammer is is dat je veel mails krijgt met aanbiedingen waarvan veel maten niet of niet meer beschikbaar zijn. En dat terwijl ze mijn maat weten en dat zelfs in de aanbieding zetten. Maar de informatie klopt: wat wel beschikbaar is, dat is er ook echt.

de meest kritische beoordeling

11 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helpdesk Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Petrol Industries

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie producten voor een mooie prijs
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Volgende dag al binnen. En makkelijk achteraf betalen.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb meer truien en deze pluizen niet en blijven fijn
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzending + goede retour policy

Snelle verzending, retour eenvoudig en vlug geregeld.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima service

wat ik had besteld werd tijdig geleverd via bpost
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding!
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie, goede spullen tegen een redelijke prijs.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijs en snelle levering. Helaas te klein.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Parfait

Envoi rapide , vêtements de qualité ,parfait .
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer vlotte levering van het juiste product.
Beoordeling melden
SV
Stefaan V.
Belgium, Antwerp
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en gemakkelijk retourneren.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne betaalbare kleding! Snelle levering.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Kleding zit als gegoten.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Snelle, vlotte levering. Goede pasvorm.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit/ prijsverhouding is heel goed.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie kwaliteit
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima kwaliteit.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, en snel geleverd.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

top product en snelle levering

top product en snelle levering
Beoordeling melden
DJ
Daniël J.
SINT NIKLAAS
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijs
Beoordeling melden