5 aug. 2023
Hele fijne kleding! Vooral om te dragen.
Kleding van Petrol Industries is super, en geeft je altijd iets extra’s.
Valt perfect, pasvorm is altijd geweldig, lijn daarbij is super. Niets aan veranderen.
Vaak hele mooie aanbiedingen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Jammer dat niet alles altijd te krijgen is.
Bezorgen zou evt iets sneller mogen.
Helpdesk
Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.
Eerlijk gezegd was alles ok. Leverprocedure, levertijd, eventuele retour (was niet nodig).
Ik ben aangenaam verrast (2 de bestelling) van de goede kwaliteit van de polo's.
5 sep. 2023
Dat is fijn om te horen, hartelijk dank!
30 aug. 2023
Snelle levering en perfecte pasvorm voor mij tegen en super mooie prijs. Daarnaast jarenlang zelf Petrol verkocht. Helaas mijn werk gesloten dus dan maar via internet.
4 sep. 2023
Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent, hartelijk dank.
25 aug. 2023
Mooie producten. Uitstekende service.
De maten vallen wat klein uit. Maar omruilen is snel geregeld, zonder gedoe.
4 sep. 2023
Hartelijk dank voor de feedback.
27 aug. 2023
fijne leverancier !
Goede aanbiedingen. Snelle verzending... super prijs/kwaliteit verhouding. En bij retour heel snel afgehandeld 🙏
4 sep. 2023
Daar streven we naar, hartelijk dank.
30 aug. 2023
Goede prijs kwaliteit, zeker voor de promo acties. Online aanbod/sales mag nog uitgebreid worden.
Geïmporteerde beoordelingen