Petrol Industries- Logo - Beoordelingen

Petrol Industries
Beoordelingen:

1.008 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.437 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 dec. 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Petrol Industries voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze leveren prompt, en altijd het juiste. En als je iets terug stuurt krijg je snel je geld terug. Wat wel jammer is is dat je veel mails krijgt met aanbiedingen waarvan veel maten niet of niet meer beschikbaar zijn. En dat terwijl ze mijn maat weten en dat zelfs in de aanbieding zetten. Maar de informatie klopt: wat wel beschikbaar is, dat is er ook echt.

de meest kritische beoordeling

11 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helpdesk Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Petrol Industries

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(752)
(201)
Resetten
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

doen wat ze beloven

ze leveren prompt, en altijd het juiste. En als je iets terug stuurt krijg je snel je geld terug. Wat wel jammer is is dat je veel mails krijgt met aanbiedingen waarvan veel maten niet of niet meer beschikbaar zijn. En dat terwijl ze mijn maat weten en dat zelfs in de aanbieding zetten. Maar de informatie klopt: wat wel beschikbaar is, dat is er ook echt.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prijzen zijn goed. Maten vallen ook goed. Zit soms wel wat verschil in bij de producten. De ene trui/shirt valt soms iets korter dan de andere. Hier zou wellicht iets meer op gelet kunnen worden of duidelijker aangeven wanneer een model langer is (of korter) Bestellingen worden erg snel bezorgd ( soms binnen 24 uur) en tot nu toe altijd correct.
Beoordeling melden
WS
Wim S.
Almere
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit oké. Levering snel. Deze keer helaas niet de bestelde kleur ontvangen, ondanks dat deze wel op verpakking, pakbon en factuur vermeld stond. Wilde het product wel houden maar had een geste voor het alsnog toesturen van de goede kleur. Een gebaar bleef uit. Btj jammer.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Retourneren zonder zelf uitgeprint label want niet iedereen heeft een printer. Misschien makkelijker als er al een retourlabel bij zit. Dat gebeurd bij de meeste online bedrijven. Groet.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede maatvoering en kleur . Goede service . Minpunt ( in dit geval broeken ) is altijd dat pocketing ondermaats is en als eerste versleten . Kan niet dragen met gat in broekzak.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle en correcte levering

Duidelijke site, goede tool voor bepalen maatvoering, snelle levering (inclusief retour instructies), tevreden met de kwaliteit van de bestelling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Grote keuze & goede kwaliteit

Grote keuze, goede productomschrijving en fotos, snelle levering. Goede kwaliteit en zoon erg tevreden met zijn nieuwe winterjas.
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, volgende dag binnen. mis alleen de bevesting per mail vanuit Petrol ind. na plaatsing van de bestelling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goede communicatie en netjes verpakt!

Snelle levering. Netjes verpakt. Goede communicatie m.b.t. verzending en aflevering. Goede kwaliteit shirts.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
I received the order the day after! Very quick! Products, jackets and sweather are of good quality.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne kleding voor een goede prijs. Was altijd een Pme klant, maar ben overgestapt op Petrol
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en vlot bestellen, heel vlugge levering, producten top verpakt en van topkwaliteit
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Parfait .. conforme a la description taille et qualité impeccable. Envoi rapide merci
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben blij met mijn winterjas. De bestelling ging lekker vlot en de bezorging ook.
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Producten zijn zoals omschreven, de maat is ook goed en kwaliteit is ook in orde.
Beoordeling melden
LK
Leo K.
Bergen
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie polo's en snel geleverd Jammer dat je het retourticket zelf moet printen
Beoordeling melden
MV
Marianne V.
Loenhout
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige cerise, stopte levering maar ik vind de verzendkosten heel hoog.
Beoordeling melden
CK
C K.
Rotterdam
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en retour. Goede kwaliteit kleding voor een mooie prijs!
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed verpakt en snel geleverd

Verpakking was mooi waterdicht. Snel geleverd. Artikel is top.
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel betrouwbaar en geweldige kwalitatieve kleding. Aanrader!
Beoordeling melden