We hadden verschillende planken besteld en 1 plank was niet goed. Deze is keurig omgeruild. Communicatie hierover was prima. Duurde wel iets lang met verzenden steeds en jammer dat telefoon niet werkt dat had het nog makkelijker gemaakt. Maar uitstekend gedaan zo en goede kwaliteit producten!
Het bestelde artikel duurde veel langer dan eerder vermeld,
na zeker 3a4 emails die wel netjes werden beantwoord overigens werd mij verteld dat het aan een ander bedrijf lag die de order zou leveren.
Uiteindelijk toch het juiste artikel ontvangen.
Dus geen klachten .
Beoordelingen voor tuinexpress.nl
Ik heb 10 oktober wat besteld nog steeds niet ontvangen. Heb een mailtje gestuurd waar het blijft.
Het moet nu snel komen is mij verteld.
27 sep 2024
Ze hebben het hele assortiment voor plantverzorging. Bij andere bedrijven hebben ze iets en verlies ik veel tijd om een andere leverancier voor de rest te vinden. Snel besteld en snel bezorgd. Prijs is ook heel goed. Hartelijk bedankt.
19 aug 2024
Het bestelde artikel duurde veel langer dan eerder vermeld,
Uiteindelijk toch het juiste artikel ontvangen.
Dus geen klachten .
29 jul 2024
20 jul 2024
8 jul 2024
24 apr 2024
Door overmacht heeft de levering nog niet plaatsgevonden
Wel wordt ik goed op de hoogte gehouden
Ik wacht het dus even af…..
Groetjes Jan R.
8 apr 2024
Bij klacht over PostNL direct antwoord en dat gebeurt niet vaak bij andeten