81 reviews in totaal   33 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

81 reviews in totaal

modelomondo.com/nl_nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk

Klanten zijn overwegend tevreden over de kwaliteit van de producten en de prijzen, en vinden het ruime assortiment aantrekkelijk. Het bestelproces wordt als eenvoudig en soepel ervaren. Veel klanten waarderen de snelle levering en ervaren de webshop als betrouwbaar en als hun vaste adres. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en vriendelijk omschreven, en worden problemen met bestellingen doorgaans snel en correct opgelost. Er zijn echter ook negatieve ervaringen: sommige klanten melden vertragingen of niet-ontvangen bestellingen. Daarnaast zijn er klachten over het ontbreken van een reactie of onvriendelijkheid van de klantenservice, en is er incidenteel ontevredenheid over de afhandeling van problemen.

Reviewsmodelomondo.com/nl_nl

goed aanbod, scherpe prijs en snel geleverd

Antwoord van modelomondo.com/nl_nl

Hallo, Bedankt voor je aankoop bij
Ik ben helemaal weg van mijn artikelen, ik ga zeker nog eens bestellen. Het was snel en betrouwbaar.
De verlichting voegt zeker wat toe. Ook de grootte van het autootje is prima
Verkeerde bestelling gedaan en zonder probleem credit aan gemaakt
Privéprofiel
Dringend veranderen van vervoerder Dpd zijn ziekelijke amateurs die niet weten wat ze doen . Heb meer dan twee weken moeten wachten eer ik mijn zending toekreeg ik had ze al als verloren beschouwd .

Antwoord van modelomondo.com/nl_nl

Hallo vervelend om te horen dat DPD zn taak niet goed heeft gedaan. We gaan dit zeker bespreken met onze logistieke partner. Ik hoop dat wij het deel waar wij invloed op hebben wel goed hebben gedaan, en ik hoop dat je de revieuw die je gegeven hebt op basis van de combinatie van hoe goed we het gedaan hebben zou willen geven. Nu worden wij met deze review hard gestraft voor iets waar we helaas slechts beperkt invloed op hebben
Bestelling nog niet gekregen.
Ik heb nog steeds mijn model niet ontvangen!!!!! Gerrit Kuin 06.51.370750 Rover SD1 Bestelling 8-2 210154947 Factuur 210248549
Niets ontvangen
Geen reactie op verstuurde e-mails.