Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

5.289 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden130.764 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Body&Fit NL voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

de meest kritische beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
(4095)
(812)
Resetten
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Sorry Sorry Body&Fit dat ik na een jarenlange relatie toch eenmalig ben overgestapt naar een conculega voor het aanschaffen van nieuwe shake bekers. Na nog geen week begonnen ze al te lekken! Ik heb uiteraard direct twee nieuwe shakebekers bij Body&Fit gekocht. En ik had ook niets anders verwacht dat jullie een extra draaidop hebben genoteerd om er zeker van te zijn dat de beker niet lekt als je de beker meeneemt. Al mijn toekomstige bestellingen vinden voortaan bij jullie plaats. Nick
Beoordeling melden
UA
Uva A.
Houthalen-Helchteren.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Je krijgt steeds minder en minder

Ben altijd tevreden geweest van mijn bestellingen. Alleen jammer dat je minder en minder krijgt. Vroeger kreeg je bij je bestelling altijd 1 of 2 gratis geschenken die kon kiezen. Toen kreeg je alleen proef samples om te proberen. En zelfs dit was nu niet bij mijn bestelling. Denk dat ik dan ook beter andere sites check voor mijn volgende bestelling.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nooit geen probleem met Body&Fit, ik bestel regelmatig en de bestelling wordt snel verwerkt en snel verstuurd en de volgende dag of de dag erna ligt de bestelling bij mij thuis, dus wat dat betreft hoeven jullie niks beters te doen, alles werkt al perfect.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima site, uitstekende producten. Minpuntje: aanbiedingen worden niet automatisch verrekend in winkelmandje. Dus als je twee keer een product apart in je mandje doet dan trekt de site de korting er niet vanaf. Verder bestel ik hier graag
Beoordeling melden
SI
S I.
Zandvoort
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Via de Belgie site mijner zijde verkeerd besteld, geld terug gestort van Body en fit, daarna opnieuw besteld, en daar ging het mis. Heb contact opgenomen, en alles is hersteld, als het goed is krijg ik mijn pakketje straks bezorgd!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Automatische korting geven i.p.v. mij laten zoeken en dat ik t moet onthouden

Beetje meer korting die t wel doet - ik bedoel dat jullie t gewoon geven zonder dat ik eindeloos codes moet zoeken en uitproberen. Ik koop soms voor 250 euro dus niet lullig - geef dan gwn automatisch iets extra. Doet SHEIN ook.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Ik kom altijd terug bij body & fit om de snelle levering. Waar anderen meestal 2-3 dagen levering hebben, heb ik mijn bestellingen van body & fit altijd de volgende dag in huis!
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webwinkel met een groot aanbod, duidelijke informatie bij de producten die ik koop (vitamines en mineralen) en reviews. Altijd snelle bezorging en fijne verpakkingen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel en correct. Dit is lang mijn favoriete webshop geweest, maar assortiment is voor mij minder interessant geworden plus dat de prijzen minimaal verdubbeld zijn.
Beoordeling melden
NB
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige webshop

Ik vind het een geweldige webshop . Groot aanbod en tot nu toe heb ik de bestelling altijd de dag na de bestelling in huis ! Zeer tevreden !
Beoordeling melden
AD
Arie d.
Vlijmen
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer fijne website om te winkelen. Alles staat overzichtelijk en is makkelijk te vinden. De levering is ook zeer snel...en goed verpakt!
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijzen verlagen. Hahaha. Ha. Voor de rest niks om op aan te merken. Goede producten goede leveringen. Niks mis met BODY&FIT. TOP!!!
Beoordeling melden
DR
D. R.
Wetteren
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correcte prijzen + Super klantendienst

Correcte prijzen! Ik had problemen met bestellen maar de klantendienst was heel behulpzaam en snel in het antwoorden op mijn mails
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service, fijne producten

Snelle service, fijne producten. Helaas wel aan de prijs. Maar soms fijne aanbiedingen. Die maken dat ik dan toch overstag ga.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

klantgerichtheid perfect

Erg goede ondersteuning bij bepalen welk product geschikt voor mij is. Daarnaast perfecte kwaliteit en levering. Gewoon top.
Beoordeling melden
TV
timmy V.
Erpe Mere
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alles wat ik bestelde heb ik ontvangen,het enige jammere is dat er vroeger vollop cadeautjes bij waren en nu niets meer...
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, weergave bestelling in de mail kan beter. Kan soms niet alle producten die in bestelling zijn zien.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beschrijving bij de producten , duidelijk specificatie van gebruikte ingredieenten ensnelle leveringen
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede producten en op tijd geleverd. Duidelijke track en trace! En zo nu en dan leuke extra's.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten. De Matcha is van goede kwaliteit zachte korrel en een mooie kleur
Beoordeling melden