1.174 reviews in totaal   331 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De meeste klanten oordelen positief over de kwaliteit van de producten. De ervaringen met de klantenservice zijn meestal goed, vooral wanneer er problemen moeten worden opgelost. Ook waarderen klanten de prijsstelling als eerlijk en passend bij de kwaliteit. De communicatie wordt over het algemeen als goed ervaren en klanten zijn tevreden als het product overeenkomt met de omschrijving. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. De meningen over de verpakking zijn gemengd; sommige klanten geven aan dat de verpakking degelijk is, terwijl anderen klagen over beschadigingen. Ook ervaren sommige klanten de communicatie als traag of onduidelijk. Het retourproces wordt wisselend beoordeeld, met klachten over kosten of slechte service. Daarnaast zijn er opmerkingen dat producten soms afwijken van de omschrijving.

Reviewshttps://www.ecdgermany.de/nl

perfect

Alles ging perfect. Geen enkel probleem. Snel, duidelijk en goed geleverd.

Kwaliteit!

Ruime keus, snelle levering, en mooi product.
In augustus 2025 hebben we drie stuks wc pot gekocht. Eén was tijdens transport kapot gegaan. Klantenservice van ECD heel erg klant gericht en een wc pot bedrag meteen overgemaakt! En hebben we nieuwe van besteld bij BCD. Heel erg bedankt voor jullie goede klantgerichtheid.
Makkelijk site en snel in huis
mooie service en levering

Top kwaliteit containers

Top kwaliteit! Alles past perfect bij montage. We zijn zijn tevreden over de containers.
C C
Crapels C.
We zochten een brandhout-rek, omdat we af wilden van de losse stukken hout naast de haard. We vonden een mooi en betaalbaar metalen rek bij ECD. Het was eenvoudig in elkaar te schroeven. Nu hebben we precies wat we zochten. Het past goed in onze situatie, en dat voor een bescheiden prijs. Ideaal!
Snelle onbeschadigde bezorging, zelfs een foutieve postcode (door toedoen van onszelf) heeft nauwelijks/geen invloed op de snelle ontvangst van de fontein wasbakken gehad. Aanbeveling dubbel en dwars waard. Daarnaast zien de goederen er prachtig uit. Prijs kwaliteit verhouding is met dit product de verwachting positief overschreden.
Goede communicatie, snelle levering vanuit Germany naar Holland.
good service, good tools, on-time delivery
Alles ordentelijk verlopen ga zo door.

Snelle verzending van de krik

Snel verzonden, krik werkt.
H S
H. S.
Goed product en snelle levering. Blij met de brievenbusbox en nu maar hopen dat bezorgers ook begrijpen dat ze niet meer aan hoeven te bellen of te kloppen, tenzij een pakket écht niet past.

Mooie tuinhaard

Hele mooie tuinhaard Netjes verpakt en snel geleverd

Mooie producten, goede website en vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, goede website met ruime keus. Kwaliteit nog niet kunnen waarderen. Producten net binnen. Onderlinge communicatie binnen verkoopservice. Of koppeling aan klanten of zorgen dat iedereen alle berichten over een klant leest voordat hij/zij actie onderneemt. Ervaring is order annuleren terwijl dit niet gevraagd werd. Later een verzoek voor beoordeling sturen.