WoodWatch- Logo - Reviews

66 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.034 reviews in totaal

WoodWatch- Logo - Reviews

WoodWatch

66 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.034 reviews in totaal

De reviews voor WoodWatch zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, het mooie uiterlijk en de hoge kwaliteit van de horloges, en de stijlvolle, duurzame verpakking. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle en persoonlijke communicatie. Daarnaast wordt het bestelproces als eenvoudig en gebruiksvriendelijk omschreven. Enkele klanten hebben ervaringen met vertragingen of verkeerde zendingen, en sommigen vonden het lastig om contact te krijgen met de klantenservice.

Reviews voor woodwatch.com/nl

Heel mooi product

Echt een supper mooi product! Netjes afgewerkt, en kwam in een houten doos. Zat een handige gebruiksaanwijzing bij waarin stond waar elk wijzertje voor is. Wat mij opvalt en wat ik goed vind, is dat ze voor ieder verkocht horloge een boom planten. Wat een kleine teleurstelling was, maar hier kon Woodwatch niks aan doen, was dat ik van hun een mail kreeg dat mijn pakketje op woensdag bezorgd zou worden, dit werd vervolgens op donderdag bezorgd, maar zoals ik al zei kon woodwatch hier niks aan doen, verder was de levering gigantisch snel, op dinsdag besteld en 20 minuten later al onderweg.
Prachtig horloge! Super service. En kwaliteit. Door een fout van mezelf werd er direct contact opgenomen voor de boodschap die ik wou laten graveren te corrigeren. Wegens omstandigheden werd de horloge 1 dag later geleverd. Ik heb nog nooit zoon vriendelijke service gehad en zo persoonlijk. De horloge is de volgende dag meteen aangekomen en ziet er super uit. Ik en mijn vriend waarvoor ik de horloge kocht zijn super blij. Bedankt woodwatch!

Zelfs als het misgaat gaat het goed!

Zelfs als het in eerste instantie mis gaat doen ze het goed. Tijdens de Kerstdrukte de midnight edition bundel besteld. Binnen een paar dagen binnen, maar bleek helaas dat 2 pakjes waren verwisseld, dus verkeerde horloge ontvangen. Snel contact gekregen met support en zodra ik de verkeerde bij het bezorgpunt had ingeleverd werd direct de juiste alweer verzonden naar me. Hier was de pakketdienst wat vertraagd mee en daar werd ook snel betrokken over geïnformeerd en zelfs een extra attentie toegevoegd voor het ongemak. Super gedaan zelfs als het even misgaat. Buiten dat ook een heel mooi horloge met bijpassende accessoires!

Heel erg mooi

Vanaf het bestellen online tot het dragen. Alles is duidelijk en wat je ziet is wat je krijgt. Mooie afwerkingen van het houten horloge, makkelijk om op maat te maken en de gravering ziet er beter uit dan verwacht. Heel erg tevreden!

Geweldig ontwerp houten horloge

De snelle levering van een werkelijk prachtig houten horloge, precies naar m'n smaak, maakt me bijzonder gelukkig. Dank voor dit geweldige ontwerp!

Trouwe klant

Ik koop al lang producten bij woodwatch. Mooie producten, fijne dienstverlening. Nu een zonnebril gekocht, ben er weer heel tevreden nee!

Verjaardagscadeau vriend

Had het horloge gekocht als een verjaardagscadeau voor mijn vriend en hij was zo verrast en er superblij mee. Hij wilde dit al zolang maar dacht dat hij dit niet verdiende. Superblij om hem zo in het zonnetje te kunnen zetten met een prachtig horloge!

Woodwatch > Holzkern

Na 7 jaar een prachtige WoodWatch horloge te hebben gedragen. Wilde ik nog een houten horloge proberen. Ditmaal kocht ik het bij Holzkern. Echter na een paar weken vond ik de horloge er toch veel minder mooi en gedetailleerd uitzien dan mijn oude WoodWatch. Hierdoor heb ik uiteindelijk een nieuwe LEGACY X EDITION - 44MM Legacy X Edition Ocean gekocht. Eenmaal binnengekomen was ik weer helemaal verliefd erop.
JS
Jos S.
De klantenservice heeft voortreffelijk werk geleverd toen mijn pakketje door postnl was zoekgeraakt, zij hebben direct een nieuw horloge verstuurd. Klasse!!
Bestelling heel snel en goed geleverd. Ik stond echt verbaast, maar heerlijk. TOP!

Fantastisch!

Ben enorm tevreden met mijn nieuwe horloge. Mooie kwaliteit en mooie producten. Snelle verzending. En fijne service als je een vraag hebt.
Fantastische exemplaar! Oaklee Sandal shine horloge!
Snelle levering en een fijn horloge om te dragen. Blijft een origineel product wat bij elke stijl past
Dit is mijn derde klok, zegt eigenlijk al genoeg. Ik ben zeer tevreden snelle service en wart ook handig is dat je de mini schroevendraaier er bijgeleverd krijgt om hem op mast te maken. Ook gaat de batterij lang mee.
Thanks for your positive review :)
Ik heb na 5 jaar mijn 2e woodwatch aangeschaft. Het design vind ik prachtig, net als de moraal erachter.
Prachtig ingepakt en snelle bezorging goede berichtgevingen Mooi horloge

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd. Makkelijk te verlengen band.
Hele snelle service! De extra dag voor het graveren, was niet eens nodig: de volgende werkdag werd het horloge al verzonden! Top!
Alles was perfect de bezorging en hoe het artikel is bezorgt in wat voor verpakking echt super netjes

Prachtig product, goede service

Prachtig product ontvangen en een goede service verleend!