Logistiekconcurrent

7.039 reviews in totaal   455 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 10 apr 2018

logistiekconcurrent.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levertijd en stipte bezorging van hun bestellingen. De klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid van de service worden gewaardeerd. Ook de kwaliteit van de producten ontvangt veel lof, net als het ruime en diverse aanbod. Veel klanten ervaren de prijzen als concurrerend en eerlijk. Het bestelproces wordt als eenvoudig, snel en overzichtelijk beschreven, zowel online als in de winkel. Daarnaast wordt de mogelijkheid om producten af te halen, evenals de behulpzaamheid en vriendelijkheid bij de afhaalbalie, positief benoemd. De communicatie over bestellingen wordt meestal als duidelijk en adequaat ervaren. Enkele klanten merken op dat er soms prijsstijgingen zijn. Verder zijn er incidentele opmerkingen over tegenvallende artikelen en vertraagde of gebrekkige communicatie. Ook zijn er uitzonderingen waarbij de service minder positief werd ervaren.

ReviewsLogistiekconcurrent

Bestellen en de werkelijke levering is binnen mo-time geregeld ...gewoon TOP
Altijd prettig kopen bij logistiekconcurent Ook als er iets fout gaat dan wordt het altijd goed opgelost

Antwoord van Logistiekconcurrent

Bedankt voor je review! 😄 Foutjes zijn nooit de bedoeling, maar een goede oplossing gelukkig wel. Fijn dat je onze service waardeert. Tot de volgende bestelling!

Zeer tevreden

Er is altijd voldoende voorraad en als je besteld heb je het de volgende dag in huis! echt top!

Antwoord van Logistiekconcurrent

Super om zo’n review te ontvangen! 😊 Bedankt voor je vertrouwen en fijn dat we je zo snel kunnen helpen. Hopelijk tot snel!

Document hoezen A5 en A4

Prima kwaliteit, snelle levering en goed verpakt
Makkelijk bestellen en correcte leveringen.

Antwoord van Logistiekconcurrent

Kijk, zo zien we het graag! 😄 Bestellen zonder gedoe, leveren zonder verrassingen. Bedankt voor je mooie review! 🙌
De spanbanden zijn super makkelijk in gebruik en nemen niet veel plaats in beslag zelf oprollend was een goede keus en waren ook snel geleverd

Antwoord van Logistiekconcurrent

Goed om te lezen dat de spanbanden zo goed bevallen en zo praktisch in gebruik zijn! Mooi dat het zelf oprollende systeem en de snelle levering ook naar wens waren, daar doen we het voor! Dank je wel voor je review :)
erg snelle levering en netjes
Snelle levering, en mooi product

Antwoord van Logistiekconcurrent

Snelle service + mooi product = tevreden klant! 🎉 Dankjewel!
Privéprofiel

"vlug, vlot en netjes"

... s'middags besteld en de volgende dag in huis, ook al was 't een kleine order. Bedankt!

Antwoord van Logistiekconcurrent

Dank je wel! Snel leveren, groot of klein, doen we graag. 😊
snel geleverd ,kwalitatief goed e producten

Snel en goed

super snel en goed geleverd wat ik tot nu heb besteld

Perfect om koffiebalen mee door de zaal…

Perfecte pompwagen om koffiebalen mee door de zaal te sleuren. 👍🏻 STAM COFFEE ROASTERS

Antwoord van Logistiekconcurrent

Mooi om te horen! Op naar nog veel soepele ritjes met die koffiebalen. ☕🚛 Bedankt!
Bestellingen gaan altijd mooi vlot en worden ook altijd snel geleverd.
Snelle levering van de bestelde certificaten en prima communicatie. Alleen maar lof.

Antwoord van Logistiekconcurrent

Zo horen we het graag :) Snel geleverd, helder geïnformeerd en een tevreden klant. Bedankt voor je mooie review!

Snel en goed geleverd

Snel en goed verpakt geleverd tegen een goede prijs. Wel jammer dat het transportbedrijf er een zooitje van maakte.
Goed bedrijf goede en snelle levering dus voor mij top.
alles goed gegaan en een goed product
opgehaald bij bedrijf ; vriendelijke mensen, die behulpzaam zijn

Antwoord van Logistiekconcurrent

Zo’n review nemen we graag mee naar de volgende werkdag 😄 Bedankt voor de complimenten!
Het bestellen van 50 dolly's ging perfect, de levering was keurig en de kwaliteit is uitstekend.

Antwoord van Logistiekconcurrent

Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig was, de levering netjes is verlopen en de kwaliteit goed bevalt, daar doen we het voor! We staan graag weer voor je klaar :)
Had de verkeerde stangen en het werdt gelijk omgeruild was geen probleem Met de cmr's had ik verkeerd gelezen had er te veel dacht dat het per stuk ging maar het was per doos

Logistiekconcurrent

Logistiekconcurrent verkoopt alles voor magazijn en transport: CMR vrachtbrieven, spanbanden, verpakkingsmateriaal, pallets, magazijnartikelen, truckparts en meer. Ze is marktleider in het aanbieden v...