Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.365 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.992 beoordelingen in totaal  

3,98
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(706)
(300)
Resetten
MV
Marcel V.
Dordrecht
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd volgens specificaties. Kleine opmerking als je niet kunt leveren binnen twee werkdagen suggereer dat dan ook niet. Ik bestelde op woensdag om op donderdag of vrijdag geleverd te krijgen. Het werd uiteindelijk dinsdag. Als je betere verwachting geeft over levertijden kan de ontvanger beter plannen, en oh ja dat is je klant!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goedkoop en betrouwbaar

Ze zijn vaak de goedkoopste aanbieder van gereedschap, en de spullen worden correct geleverd. Je moet enkel wat geduld hebben, want de levertijd is langer dan ze aankondigen en in de tussentijd hoor je ook niks van hen.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ik beveel Toolnation aan

Tot hiertoe zijn alle bestellingen vlot verlopen, snel geleverd en de machines zijn van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Luilekkerland

Veel keuze, goede prijze en snelle verzending…..heerlijk overzichtelijk winkelen en fijne site
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Reciprozaag

Levering binnen 2 werkdagen. Uitstekend DeWalt product dat beduidend scherp geprijst is/was.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit is prima! De webshop is duidelijk! Verder heb ik geen opmerkingen.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed geleverd, in mijn geval in het buitenland. Dus tevreden!
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen en snelle levering enkel spijtig dat het in 4 keer was.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede deal

degelijk materiaal, zeer scherpe prijs en ongelofelijk snel geleverd
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling van bestelling en vlotte antwoord op mail.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi aanbod tegen scherpe prijzen. Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, beste prijs, dus opnieuw besteld bij Toolnation
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering deze keer. Vorige keer liep het wat mis
Beoordeling melden
HB
Hans B.
Bergen NzH
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en altijd kwalitatief goed gereedschap
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles werd snel en volgens bestelling geleverd.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en zeer goede service
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles verloopt prima en duidelijk
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel & correcte levderingen
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en op tijd geleverd!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bestelprocedure
Beoordeling melden