toolnation.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
toolnation.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij toolnation.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor toolnation.nl

903 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

42.474 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

4 apr. 2022
Gewoon een mooie en goede machine. Na een tijdje vergelijkende tests gelezen/bekeken te hebben. En zelf wat vergeleken te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en voor de Makita gekozen. Het universele railsysteem en de prijs hebben mij over de streep getrokken. Festool was voor mij financieel niet haalbaar, maar had Bosch misschien wel gekund. Alleen wist deze mij niet te overtuigen om het extra geld aan deze machine te spenderen. DeWalt had ik ook nog overwogen, met name het spouwmes en de anti kickback beveiliging spraken mij wel aan. Dat de rails van Bosch en van DeWalt zijn niet met andere merken uitwisselbaar. Dat was voor mij een reden om niet voor deze merken te kiezen. Verder is de Makita SP6000 een mooie basis machine wat voor mij prima is. De enige gadget is de voorrits-functie. ;-) Hij werd snel geleverd, voor een mooie prijs met 5 jaar garantie.

de meest kritische beoordeling

20 apr. 2022
TOOLNATION KOMT AFSPRAKEN NIET NA! 3 weken geleden heb ik geinformeerd bij Toolnation of ze een steiger konden leveren in Zwitserland, het antwoord van toolnation was ja dat kunnen wij en de leveringskosten worden automatisch berekend (198 Euro). Ik heb de Steiger betaald en vervolgens 2 weken gewacht, er gebeurde niks met mijn bestelling. Vervolgens contact opgenomen met Toolnation... Nu verteld Toolnation dat ze niet kunnen leveren in Zwitserland en ze gaan mijn bestelling annuleren en binnen 14 dagen terugbetalen. Dus ik leen Toolnation een maand geld en heb geen steiger en kan de schilders waarmee ik een afspraak heb niet laten komen omdat ik geen steiger heb!! Waarschijnliojk waren de kosten hoger dan de 198 Euro en annuleren ze me daarom de bestelling!! Hopelijk kan Trusted Shops PLUS me helpen

Beoordelingen voor toolnation.nl

Resetten
4 mrt. 2023
prijskwaliteit is prima goed verpakt site is duidelijk cq info over het product geeft voorraad goed aan . veel acties kortingen op producten . gewoon waar voor je geld krijgen .
3 mrt. 2023

excellent shop
3 mrt. 2023

excellent online shop
19 feb. 2023

Makkelijk bestellen, en je krijgt een sms en/of email als je bestelling klaar ligt.
1 mrt. 2023
6 jan. 2023
Een breed aanbod voor absoluut concurrende prijzen. Geen 5 sterren omdat de communicatie wel wat beter zou kunnen op het moment dat leveringen langer duren dan op de website aangegeven. Ik vermoed dat dit vooral aan de toeleveranciers ligt, maar als verkopende partij zou open communicatie hierover de service aanzienlijk verbeteren.
5 jan. 2023
Duidelijke website Snelle verzending. Wat beter kan is alles in 1x verzenden ipv in 3x. Het zou mooi zijn als je dat aan kunt geven bij de bestelling. Dat scheelt verpakking, inpakken, transportkosten en bovenal CO2.
6 jan. 2023

Prijs / kwaliteit zijn ze top in het segment. Levering mag realistischer. Op site staat onmiddellijk beschikbaar, maar in werkelijkheid zijn ze zelf nog afhankelijk van levering elders.
5 jan. 2023
Het product was op voorraad en werd snel geleverd. In tegenstelling tot andere webshops is de informatie van TOOLNATION correct!
6 jan. 2023
Scherpe prijs, vlotte levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen.
6 jan. 2023
Wat jullie beter kunnen doen weet ik niet, maar ik ben zeer tevreden.
5 jan. 2023
Goede service. Link voor review te plaatsen werkt spijtig niet.
9 jan. 2023
Betrouwbare partner voor al je gereedschap en toebehoren.
8 jan. 2023
Mooie overzichtelijke site en snelle service
6 jan. 2023
Goed materiaal. Goede kwaliteit goede service
6 jan. 2023
Heldere website, concurrerende prijzen.
6 jan. 2023
Altijd netjes en snel geleverd.
vlotte levering. zonder problemen
Andere bezorgdiensten nemen