schecker.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
schecker.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij schecker.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2017

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor schecker.nl

237 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.007 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

7 jan. 2023
Prima dierenvoeding. Puur geitenvlees in blik! Onze honden zijn er gek op. Omdat ze allebei al jaren op een dieet staan van pure geitenvlees kookten wij altijd zelf voor onze honden. Het ingeblikte geitenvlees van Schecker is een enorme uitkomst voor ons en de honden zijn er gek op en hebben geen problemen met hun gezondheid. Daarnaast ook prima snelle service!

de meest kritische beoordeling

8 mrt. 2023
25 februari zou een zak hondenvoer geleverd worden door de vervoerder die Schecker inhuurt. Helaas geen levering, en ook geen bericht ontvangen. Maandag 27 februari gebeld. De eerste 15 pogingen krijg je een telefoonbeantwoorder aan de lijn die meld dat er niemand beschikbaar is. Daarna eindelijk een dame aan de lijn die overduidelijk een cursus klantvriendelijkheid met succes heeft afgerond, en je de indruk geeft dat het hondenvoer bij de vervoerder ligt en uiterlijk over 2 dagen wordt geleverd. Helaas op woensdag 27 februari nog steeds niet geleverd. Wederom vele pogingen moet wagen om iemand aan de lijn te krijgen. Op vrijdag 2 maart zou het hondenvoer (opnieuw) direct verstuurt worden. Op dinsdag 7 maart nog maar eens gebeld en gevraagd waarom ik geen link krijg om de zending te volgen. Volgens de aardige mevrouw is het pakket echt verzonden op vrijdag 2 maart. Tot mijn grote verbazing krijg ik nog geen uur later een mail waarin staat dat het hondenvoer zojuist is ingepakt en klaargezet voor verzending....

Beoordelingen voor schecker.nl

Er zat een stukje bot in een bakje van insect en lecker. En dat kan niet van een insect zijn. Het was nog scherp ook. Gelukkig zag ik het op tijd anders had het in het maagje van mijn hondje schade aan kunnen richten! En op de lijst stond iets van een gratis snack. Nou die zat er deze keer niet bij.
Antwoord van schecker.nl
Vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns leid, dass es einen Grund zur Beanstandung gibt. Bitte entschuldigen Sie dies und die damit verbundenen Unannehmlichkeiten. Eine Qualitätskontrolle wird umgehend eingeleitet. Für weitere Fragen stehen wir Ihnen gerne unter 800 - 0200213 zur Verfügung. Ihr Schecker Team
Kwam snel aan en producten zijn prima die ik heb afgenomen! Mijn honden vinden de puur blikken geit en eend lekker. En daar gaat het mij om.
Antwoord van schecker.nl
Vielen Dank für Ihre 5 Sterne Bewertung und Ihr positives Feedback. Ihr Schecker Team
7 mrt. 2023
Makkelijk te bestellen, hond heeft voedsel allergieën dus fijn dat puur mogelijk is, en betrouwbaar en tijdig leveren.

van GJ M.
Ruim en betaalbaar assortiment. Goede levering alles netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Vielen Dank für diese positive Bewertung. Ihr Schecker Team
6 mrt. 2023

Ben erg tevreden met de service en met het hondenvoer. Onze honden vinden het erg lekker.
14 mrt. 2023
Snelle levering en er zat nog een lekkere verrassing voor de hond bij.
10 mrt. 2023

De goederen zijn goed over gekomen en mijn hondje is er blij mee
7 mrt. 2023

Snel, goed verpakt, goed produkt, leuke attentie
Super klantgericht. Vriendelijk en service!
16 mrt. 2023
Heel mooi, sjiek uitziend hondenkussen.
11 mrt. 2023

zoals gewoonlijk weer heel tevreden.
het is fijn om hier te bestellen
15 mrt. 2023

service en assortiment