alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

6.783 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.195 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

 Sorteren  
Relevantie
(17)
(46)
Resetten
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Beoordeling melden
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze inkt is niet geschikt voor mijn HP printer. Hij weigert elke printopdracht. Jammer, en zonde van mijn geld.
Beoordeling melden
16 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

pakket inktpatronen

mijn pakketje inktpatronen was vertrokken voor verzending , maar is uiteindelijk retour naar verzender gegaan wegens vragen i.v.m. met mijn adres . Er was blijkbaar ( volgens de leverancier ) een vergissing qua postnummer. Vorige bestellingen zijn echter steeds op tijd ! en op de juiste plaats geleverd. Waar is het probleem dus ?
Beoordeling melden
25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beste, Ik heb vorige week een bestelling geplaatst, en we zijn een week verder en ik heb nog steeds niets ontvangen, ik heb eveneens al een mail gestuurd waar ik zelf nog geen reactie op heb gehad, dit was mijne eerste keer en het zal dan ook mijne laatste keer zijn dat ik iets bestel. Service egg er n dikke NUL 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Beoordeling melden
21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere service in het weekend. Mijn printer loopt door de nieuwe cartridges van 123 vast op vrijdagavond. Email gestuurd. Krijg pas op maandag respons m.a.w. ik had heel het weekend niets kunnen doen. Ik heb er iemand anders bij moeten halen op vrijdag omdat ik a-technisch ben. Die heeft de printer weer aan de praat gekregen.
Beoordeling melden
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op website wordt huismerk printer HP als alternatief aangeboden voor het orginele merkt. Eerst achteraf na bestelling blijkt dat er heel veel nutaties moeten worden verricht om om de HP printer te omzeilen. Kortom als leek lukt mij dat niet . De bestelling ligt derhalve op het bureau niets te doen
Beoordeling melden
7 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb ca. 2 wkn terug een nieuwe zwarte inktcartridge besteld maar die print geen zwart maar heel lichtgrijs. Kon mijn instapkaart daardoor niet printen (doordoor QR CODR slecht leesbaar) Had er echt de P in!!! Moet dus een nieuwe cartridge kopen!
Beoordeling melden
13 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb inkt besteld voor mij HP 6000 serie printer, helaas niet de juiste. Na retourzending krijg ik niet mijn geld terug maar een tegoedbon! Dit is geen eerlijk zaken doen. Ga de bon inleveren en geen inkt meer. Er zijn meer aanbieder.
Beoordeling melden
7 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb 2 inktpatronen voor HP 4520 betaald en gekregen. geen van beiden worden door de printer erkend , en werken dus niet.!!! € 40,-- weggegooid. heel jammer maar nooit meer. g.koning, Scheepsjagerstraat 1 9679 ZJ Scheemda.
Beoordeling melden
20 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering binnen de 24 uur , dus niet ik heb de woensdag morgen besteld en het is pas toe gekomen op maandag , en betalen na levering ging ook niet , het was op voorhand te betalen , dus jullie uitleg op de site is niet juist .
Beoordeling melden
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Door een andere bezorging te laten doen Was een brieven bus pakje werd gezegd maar dat ging niet door. Het duurde drie dagen dus dagen voor niets gewacht toen maar een service punt aangemeld. Toen ging het wel goed
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Veel te laat geleverd

Vrijdag 21 april besteld en zou zaterdag 22 april worden geleverd. Maar er werd niets geleverd. Maandag gebeld, sorry sorry sorry foutje. Dinsdag geleverd? Nee het werd woensdag. Dus ik ben niet erg tevreden.
Beoordeling melden
30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
1 week terug besteld, nog steeds niet binnen. Wel een mail gekregen dat het voorlopig niet te leveren is. Iets met een chip. Balen, want nu moet ik toch een carrière gaan kopen
Beoordeling melden
12 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Spijtige beloftes

"voor 24h00 besteld , morgen bij u thuis " ??? dat is jullie verhaal . Besteld op woensdag 05 juli ; geleverd op maandag 10 juli Vier dagen hier zitten wachten : SUPER
Beoordeling melden
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlottere mogelijkheid om klantenservice…

Vlottere mogelijkheid om klantenservice te bereiken bij problemen / Mogelijkheid tot terugsturen van inktpatronen voor printer indien niet goed en dit kosteloos
Beoordeling melden
PS
Peter S.
Etten-Leur
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het niet fijn dat als ik bijn 123 inkt bestel deze site zich er tussen dringt en ik op het verkeerde been wordt gezet
Beoordeling melden
19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Reeds twee maal eerder geprobeedf…

Reewds twee maal eerder geprobeedf maare steeds slechte ervaring.Er komt geen inkt uit .Ook niet na bewerking met paper.
Beoordeling melden
18 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hp printer blijft maar zeggen dat de inkt op is na het vernieuwen van die duuren inkt patroon van jullie !!!!
Beoordeling melden
23 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

zie mails van mij en nooit…

zie eerdere mails van mij en nooit antwoord bestellingen voor de epson zijn niet compatibel met mijn epson.
Beoordeling melden
20 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd product geleverd en geen reactie

Verkeerd product geleverd en als je hierover contact opneemt dan hoor je helemaal niets. Slechte service.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
21 okt. 2023
Beste, Door een storing binnen onze klantenservice portaal heeft een reactie op uw klacht iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewent bent. Onze collega's hebben inmiddels uw e-mail in goede orde ontvangen en beantwoord. We lossen dit probleem uiteraard zo snel mogelijk op. We kijken uit naar uw reactie, bij Alleeninkt.nl staan we altijd voor u klaar! Onze excuses voor het ervaren ongemak. ^IH