alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

6.783 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.195 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

 Sorteren  
Relevantie
(1698)
(17)
Resetten
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product uit de handel?

Het product bleek niet meer beschikbaar bij de leverancier? Dat was vreemd. de verzending was daardoor meer dan een week vertraagd. Het bericht dat er iets mis was duurde vrij lang (een week en pas nadat ik zelf een vraag had gestuurd). Wel heel verrassend fijn dat ze nog een restvoorraad hadden en het ook nog hebben aangevuld met extra fotopapier.
Beoordeling melden
BB
bernard b.
Amersfoort
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon cartridges voor canon pixma 6300a zo bestellen, maar wist niet waarom Het ene pakket 5 en het andere 6 cartridges bevatte. Na wat zoek werk bleek het 6de cartridge foto blauw te zijn
Beoordeling melden
FP
Femy P.
Alphen aan den Rijn
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
het bestelde artikel ontvangen alleen nog niet in gebruik. Heb altijd graag voorraad. na gebruik ga ik jullie melden hoe het inkt in gebruik is.
Beoordeling melden
MM
M M.
Heerle
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb de inkt nog niet gebruikt.Maar de service was goed vandaag besteld de volgende dag in huis super.
Beoordeling melden
RD
Ron d.
Schore
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goedkoop

Goede website, prijs is uitstekend snelle levering en goed verpakt. Heb ze alleen nog niet getest
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Snelle herlevering, nadat ik een niet werkende cartridge had ontvangen. Prima opgelost.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestellingen die ik plaatst, wordt geleverd en op de hoogte gesteld.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte aflevering van het bestelde. Netjes verzorgd.
Beoordeling melden
SV
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goede kwaliteit en afhandeling
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima inkt , snelle service , lage prijs
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd en scherpe prijs!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten, snel bezorgd!!!!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Service voor retour uitstekend!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd goede service.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging van een leien dakje
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle afhandeling was goed
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede prijs, vlotte levering.
Beoordeling melden
MB
M.C. B.
Amsterdam
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte waar, snel geleverd
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Naar verwachting afgehandeld
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel afgeleverd
Beoordeling melden