alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

3.951 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.872 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

Meest relevante negatieve beoordeling

6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website duidelijker maken, ik had hp aangeklikt en daarna mijn serienummer van de printer en de nummers van mijn cartridges en ben er toen vanuit gegaan dat ik de originele cartridges bestelde maar ik kreeg deze niet. Ik wil absoluut geen namaak omdat ik bij mijn vorige printer hiermee problemen kreeg. Heb deze nu terug gestuurd. Jammer een hoop gedoe.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2909)
(992)
Resetten
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Papier, Brother inkt en mislopen korting :-(

Papier kwaliteit 75 gr is uitstekend, de inktpatronen nog niet geprobeerd. Dd bestelling is 2 dgn later afgeleverd dan op de site vermeld. Een eerdere bestelling kon niet door mij worden teruggehaald zodat ik de vaste korting van 10% helaas misliep.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alleeninkt een Echte Aanrader !

Goede service. Snel contact met een telefoniste. Wordt netjes naar je geluisterd ; en je evt probleem keurig door Alleeninkt opgelost in goede overeenstemming. Ik zeg Toppie / blijf deze service vast houden. Gerrit Kroon.
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb heel snel mijn bestelling ontvangen dus tot nu toe ben ik heel tevreden ! De inkt is voor mijn HP printer in Parijs en ik ben tot eind augustus in Amsterdam, wait and see, ik zal u laten weten. Colette Enon
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik dacht dat het op maandag ging komen uiteindelijk gingen ze op dinsdag komen maar dan ben ik nooit thuis door omstandigheden was het dan op woensdag dat kwam voor mij beter uit
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Is allemaal goed verlopen. Heb ze momenteel nog niet in gebruik, de "oude' zijn nog niet leeg, kan daar nog niet over oordelen maar verwacht ook geen problemen in en bij gebruik
Beoordeling melden
MD
Marc D.
Aartselaar
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
er was een probleempje met de levering adres verkeerd heb contact genomen en dit is zeer goed verlopen en opgelost alvast bedankt voor de snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De toners zijn nog niet in gebruik dus het is nog even afwachten of ze aan onze verwachting voldoen. De levering liet wel best lang op zich wachten..
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het werd zeer vlug geleverd! Het is degelijk verpakt en is wat ik heb gevraagd . De prijs doet alle eer aan . Goedkoper is nergens te vinden !
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
10 jul 2024
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de degelijke verpakking en het product zelf. Het is prettig om te horen dat je onze prijs als zeer aantrekkelijk beschouwt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu voor de eerste keer inkt bij Alleeninkt.nl bestelt en het is mij goed bevallen, accuraat en snel. Dat bevalt mij wel.
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen lukte niet in een keer, na bericht om af te werken , weer geprobeerd en ging goed. Pakket keurig afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
1 jul 2024
Bedankt voor je geduld en voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat de bestelling uiteindelijk goed is verlopen en dat het pakket netjes is afgeleverd. Onze excuses voor het ongemak bij de eerste poging. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
GV
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Aantrekkelijke prijzen en website zorgt voor een goede toegankelijkheid om te bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
10 jul 2024
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en correcte levering, evenals onze scherpe prijzen. Het is fijn om te horen dat je onze website toegankelijk en gebruiksvriendelijk vindt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling werd snel bezorgd. Er was een vergissing in de bestelling geslopen en die werd ook meteen recht gezet.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
25 jun 2024
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij om te horen dat de bestelling snel werd bezorgd en dat we de vergissing snel konden rechtzetten. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. Veel plezier met je aankoop. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet Tom
JC
Julien C.
ATTENHOVEN
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle en correcte levering en vooral een begripvolle medewerking bij problemen. Proficiat !!!
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
8 jul 2024
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je onze snelle en correcte levering waardeert. Het is geweldig om te horen dat onze begripvolle benadering bij problemen je een positieve ervaring heeft gegeven. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet Tom
JV
Jan v.
Alphen aan den Rijn
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al eerdere ervaring met alleen ink. en ben erg tevreden over zowel kwaliteit als service
Beoordeling melden
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit inkt voor en goede prijs Zeer tevreden gebruik jullie inkt al een aantal jaren
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
10 jul 2024
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze inkt en dat je al jarenlang een trouwe klant bent. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankomende printjes! Groet Tom
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
De keuze kon snel en soepel gemaakt worden. En de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
8 jul 2024
Heel erg bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je de keuze snel en soepel kon maken en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, gaat door de brievenbus, hoef niet ervoor thuis te blijven
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
10 jul 2024
Dank je wel voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat onze snelle levering en het gemak van bezorging door de brievenbus je zo goed bevallen is. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super tevreden. Geen wanklanken en zeker voor een vervolg bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
1 jul 2024
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit + handleiding gebruik huismerkcatridge in HP printer
Beoordeling melden