alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

5.403 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.402 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

 Sorteren  
Relevantie
(3930)
(1368)
Resetten
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor mij hoef je het zeker niet beter te doen. Ik ben al jaren klant en dat zegt toch al genoeg. Proficiat jullie zijn al steeds van jullie woord geweest en steeds mocht ik tevreden zijn.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was tevreden met de snelle en correcte levering maar, vroeg me af of ik (en zo ja Hoe) de lege inktcartridges bij jullie kan ‘inleveren’ .
Beoordeling melden
SD
Sjef d.
sjefdehaas@live.nl
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

canon cardidge

goede levering en mooi op tijd, zou het alléén op prijs stelllen als op de inktpatronen zwart of kleuren cardidge is nu staat er niets op
Beoordeling melden
GV
georges v.
blankenberge
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden vlugge en juiste levering . Hartelijke dank, ben wel niet zoveel bezig met de printer
Beoordeling melden
LB
Lian B.
Nispen
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie, alleen zoeken op de site was voor mij niet makkelijk
Beoordeling melden
MD
Mirella d.
Gorinchem
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en toen ik nog vraag had kreeg ik gelijk antwoord en werd het opgelost
Beoordeling melden
IV
Ineke v.
Doetinchem
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb al jaren goede ervaringen gehad.Snelle service,goede inkt en vriendelijk personeel
Beoordeling melden
EV
Edward v.
Leidschendam
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele duidelijke website en blij verrast dat mijn inkt al ingevuld was: top!
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede service

N.a.v. vorige bestelling, snelle en correcte afhandeling en levering.
Beoordeling melden
RF
R.F. F.
Den Helder
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig, en gemakkelijk te bestellen en zo snel in huis te hebben.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverde inktjet- patronen op de afgesproken tijd geleverd.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De mailtjes over dat de bestelling klaar ligt mag duidelijker
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super overzichtelijke website snel gevonden voor de printer
Beoordeling melden
CS
C. S.
Rotterdam
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend..

Ga zo door... Misschien een extra zwarte cartrich erbij.?
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Beoordeling melden
AK
AB k.
S Heerenberg
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit voor betaalbare prijs een aanrader
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering op het afgesproken tijdstip
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en accurate levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

top

niets, vooral doorgaan zoals het nu gaat
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en prima afhandeling van bestelling
Beoordeling melden