Accu-Machine.nl

1.187 reviews in totaal   187 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de kwaliteit van de producten en de redelijke prijsstelling. De klantenservice wordt vaak omschreven als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht, vooral bij retourneren, omruilen en het geven van advies. Ook het deskundige advies en de tijd die wordt genomen om vragen te beantwoorden worden gewaardeerd. De gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid van de website dragen bij aan een positieve ervaring, net als de snelle en duidelijke communicatie met het bedrijf. Toch zijn er enkele aandachtspunten: vertragingen in de levering leiden tot ontevredenheid bij sommige klanten. Daarnaast kan trage of haperende communicatie tot frustratie leiden. Soms zijn productomschrijvingen of beloftes niet volledig accuraat, wat verwarring of teleurstelling veroorzaakt.

ReviewsAccu-Machine.nl

juiste product correct en snel geleverd.
2 vervangende accu's met dubbele capaciteit voor een redelijke prijs.

Levering duurt langer dan beloofd

Volgens de site de volgende dag geleverd als je vóór 17.00 bestelt. Ik bestelde 21u op maandagavond, dus ging er vanuit dat de bestelling dan 1-2 dagen later verstuurd en geleverd zou worden. Uiteindelijk werd de bestelling vrijdagavond verstuurd en zaterdagavond geleverd. Als ik dat had geweten, had ik elders besteld en niet de hele week met een 230V ladertje zitten klooien.

Antwoord van Accu-Machine.nl

Geachte heer Wisse, Dank voor uw bericht. Tijdens het bestelproces is aangegeven dat de door u bestelde lader een langere levertijd had; mogelijk is dit over het hoofd gezien. Binnen deze aangegeven levertijd is uw bestelling correct geleverd: volgens TTC is het pakket op 12 december verzonden en op 13 december bij u geleverd. Wij begrijpen dat dit ongemak voor u heeft veroorzaakt en bieden daarvoor onze excuses aan. Met vriendelijke groet, Het Team accu-machine.nl
Goede service en advies van Michel. Heb wat accessoires gekocht voor mij Eassee wallbox en goed en betaalbaar geholpen. Daarna nog terug geweest voor advies voor een mobiele lader en hij nam alle tijd voor mij.
Zeer snelle verzending van een prima accu voor mijn Makita schroef/boormachine.
Goede service bij het retourneren van de 5 m kabel. Zeer degelijke verpakking.
Privéprofiel
Duidelijke site en de artikelen makkelijk te vinden. Duidelijke omschrijving van de artikelen zodat je in 1 keer het goede besteld.
Nvt
Snel geleverd en goede kwaliteit produkt