Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

472 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.181 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Routershop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hadden 4 UPS apparaten gekocht, waarvan 3 direct leverbaar en 1 na drie dagen. Meteen de volgende dag een telefoontje dat de vierde misschien een nog langere levertijd zou hebben en of ik daar op wou wachten of het geld terug. Toen we ervoor kozen te wachten is de order gesplitst en hadden we de drie op voorraad meteen de volgende dag thuis. Bovendien viel ook de levertijd op de vierde nog erg mee, die hadden we een paar dagen later. Uitstekende communicatie en klantenservice dus. Daar kunnen anderen van leren.

de meest kritische beoordeling

24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonisch advies vooraf gekregen voor type router. Deze besteld met betaalde service om de router te configureren voor KPN internet en TV. Dit bleek niet gedaan te zijn waardoor ik zelf een dag heb moeten puzzelen om het werkend te krijgen. Dit gemeld via e-mail maar geen reactie gekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(397)
(48)
Resetten
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering - Zoals altijd levert Routershop snel. Deze keer was het pakje niet afgeleverd door post.nl (zoals helaas wel vaker voorkomt). Routershop heeft het erg snel opgepakt en direct een nieuwe zending verstuurt zodat we gewoon door konden. De rest wordt dan later opgelost. Zo hoort het! Helemaal top
Beoordeling melden
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerd besteld product, terug gestuurd conform afspraak en 2 dagen later vervangend product ontvangen en prijsverschil terug gestort gekregen. Koop vaker bij routershop.nl, omdat wat men beweert in voorraad te hebben ook echt in voorraad heeft, of op zijn minst als zondanig uitleverd.
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette levering, conform afspraak. Alleen de app van post nl blijft foutmeldingen geven
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snel, vriendelijk, commercieel. Zo hoort een bedrijf te zijn.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Levering en beschrijving goederen cf info website

Netjes verpakt en goederen c.f. beschrijving op de wenshop.
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

waar voor je geld

niet de aller goedkoopste, wel volgende dag in huis
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende producten en vlotte levering.

Zeer vlotte levering en uitstekende producten
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg snel en vlot antwoord op mijn vraag.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
prima verpakt en vlot bezorgd. Nette prijs.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk bestelproces en vlot geleverd.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede producten en snelle service
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel, vriendelijk, correct.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte service, snelle respons van het support team.

Perfecte service en een
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Lekker snel
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden