sofiben.com- Logo - Beoordelingen

sofiben.com
Beoordelingen:

161 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden161 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sofiben.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sofiben.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LP
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hoeslakens

Eigenlijk alles, alleen zou het net iets ruimer moeten zijn. Het dekbed is als je ze er allebei in doet zit het erg strak.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
16 dec 2023
Goedenavond Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat tevreden bent over alles. Het zijn handgesneden dekbedovertrekken en soms is de 1 wat ruimer dan de ander. We nemen echter uw punt serieus en zullen zeker dit bij het atelier vermelden.
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit en gemak met 3 ritssluitingen in het dekbedovertrek. En snelle aflevering, mooi verpakt in aparte tasjes.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
24 jan 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fantastisch

Het dessin en de bezorging beviel me heel erg en het is zo gemakkelijk om het bed te verschonen een echte aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
19 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren en excuses dat ik niet zo snel op deze review heb geantwoord. Altijd fijn om te horen, dat u het Sofiben dekbedovertrek een aanrader vindt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd. Leuke verpakking, prachtig dekbed. Verschonen met rots is eenvoudiger, dus voor mij een aanwinst!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
22 aug 2023
Goedenavond Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, mooi ingepakt en het voornaamste stuk makkelijker om bed op te maken Dus alles prima.lll
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
27 okt 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Besteld 2 dagen later al op mijn bedje supper mooi en giede service
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
21 jul 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat de post ook goed heeft meegewerkt. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit en ook de verpakking is van top kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
24 jul 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk beddengoed. Goede kwaliteit, maar wel duur!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
24 jul 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik ben blij dat u het heerlijk beddengoed vindt. Onze dekbedovertrekken zijn niet veel duurder dan de dekbedovertrekken die u in de betere beddenspeciaalzaak kunt kopen. Ze worden hier in Nederland gemaakt. Dat is ook een kostenplaatje, maar we kunnen dan wel de kwaliteit van het naaiwerk en de stoffen goed in de gaten houden. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, product voldoet aan de verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
30 jul 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Plezierig om nu je bed opnieuw op te maken

Kwaliteit Goeie service Ritsen super
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
21 jul 2023
Goedemiddag Een beetje late reactie, maar we zijn erg blij met uw review. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Goede en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
30 jul 2023
Goedemiddag, een beetje late reactie, maar natuurlijk zijn we ook blij met uw 5 sterren beoordeling. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nu kan ik alleen mijn bed opmaken en dat dicht ritsen, heerlijk gewoon👌. Ik wil geen andere meer🫢
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
30 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat het Sofiben dekbedovertrek u bevalt. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een prachtig dekbedovertrek, en met een kadobon van 100 euro zeker een leuke ervaring!!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
22 okt 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. U heeft denk ik een prijs gewonnen in het blad Leef. We staan namelijk ook regelmatig in het blad Puzzelbrein. Ik hoop dat u veel plezier zult hebben van uw Sofiben dekbedovertrek.
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd dekbedovertrek. Gekocht omdat hij over 3 zijden opengeritst kan worden.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
10 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

niets op aan te merken,super kwaliteit.

niets op aan te merken, heel mooie dekbedovertrekken, voor mij een 10.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 okt 2023
Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat er niets op aan te merken valt. Met de 5 sterren zijn we als team heel erg blij. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering En het tijdstip van levering kon je goed volgen.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 okt 2023
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Goed om te horen dat u de levering goed kon volgen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede service Iets besteld dan heb je het zo in huis 👍👍👍👍
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
27 okt 2023
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. De meeste maten hebben we op voorraad en als het gemaakt dient te worden, willen we dit zo snel mogelijk in order maken. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed bedrijf

Goede levering (op tijd, degelijke verpakking), uniek artikel.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
12 aug 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie producten, voldoet aan de verwachting
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
29 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat het aan uw verwachting voldoet. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke communicatie, goed product. Snelle verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 jan 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat er een duidelijke communicatie is geweest. We wensen u veel plezier met uw aankoop.